Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове коремна болка могат да се очакват по време на бременност?
Какви са препоръките за избор на нощници за болнично престой?
Какви са препоръките за избор на бебешка количка и как да избера подходяща, удобна за бебето количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове коремна болка могат да се очакват по време на бременност?
По време на бременност коремната болка може да бъде разнообразна. Някои жени изпитват дискомфорт, като напрежение, тегоба или неприятни усещания, които често са свързани с разтягането на мускулите и връзките в корема. Други могат да почувстват болка, свързана с разтягането на матката, както и някои странични болки, които често са резултат от промените в тялото по време на бременността.
-
Какви са препоръките за избор на нощници за болнично престой?
За престой в болница по време на бременност е добре да изберете удобни нощници, които са подходящи за кърмене. Важно е да бъдат практични и удобни, като същевременно отговарят на личните ви предпочитания. Освен това е добре да се консултирате с вашия лекар относно необходимостта от специални нощници за болничния престой.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка и как да избера подходяща, удобна за бебето количка?
Когато избирате бебешка количка, вземете предвид фактори като размер, комфорт, безопасност и функционалност. Препоръчително е да пробвате различни модели в магазина, да се консултирате с персонала и внимателно да проучите характеристиките на всяка количка преди покупка. Освен това е добре да изберете количка, която отговаря на индивидуалните нужди и предпочитания на родителите, като същевременно отговаря на стандартите за безопасност и удобство за бебето.
-
Какво е усещането да хълцате по време на бременност?
-
Къде мога да намеря колан за бременни?
обачееее не качвам килограми. ... предния път бях 55,4 (22.07.2014г),а сега съм 56кг.А преди да забременея бях 58кг (февруари месец),но първите 3 месеца много повръщах.За това не качване на килограми нямам обяснение-коремче си имам,но по другите части съм си както преди-та тоя корем не тежи ли,само бебка е 1 кило вече... странно.Също сега избирам количка и съм си харесала няколко модела(няма да я поръчваме сега,но да е избран модела за да може да си я поръчаме само като наближи) ето ги и тях:1.(фаворит за сега ако някой е ползвал нека сподели мнение)
Той и преди се съмняваше, колебаеше се и ни каза, че не може да види хубаво на такова малко бебе - дори и да има, тогава каза, че е повърхностна само. Но вчера ни зарадва много - въртя отвсякъде човека, минава на различни режими на апарата - здрава устичка. Много съм щастлива. Въпреки всичко напълно ще се успокоя, когато накрая се роди бебончо, но определено си отдъхнахме
, но се е врътнал седалищно и ми скача по пикочния мехур много лошо. надявам се да се завърти в най-скоро време.

Силно рита и не остава мама да си почине
голям избор има, а аз, като трябваше да пазарувам за момиченца, нямаше такъв избор.
А се бяхме разбрали, че просто ще го напише и някой ще отиде да ми го вземе....абе нямам думи за бумащината тук...просто. Чудят се как да ти усложнят живота, а като разберат, че те губят като клиент и направо става страшно.
И аз предпочитах разлика от 5-6 години, но божа работа
Прибрахме се благополучно от БГ, не съм имала проблеми по летищата. Доста бях се стреснала по време на престоя в родината, но то не бяха пътувания, сватби, курорти и т.н. Започнаха ме и мен контракциите и стяганията, та гледам да си почивам повече. Малко преди да се приберем жената на братовчед ми роди седмаче, а беше за началото на ноември и доста се стресирах и от това. Но за сега бебчо е ок. Във вторник бях на преглед, вече сме над 1 кг и 35 см, всичко е наред, ще ходя вече на 3 седмици за тонове. За сега е седалищно и ме рита в мехура, на моменти съпроводено с болка. Надявам се да се обърне скоро. Избрала съм болница и следващия месец ще ходя на подготвителен курс за раждане.