WIZZ AIR 14

• 47 593
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
И аз съм го чела това за 6-8 седмици и 10 тината пъти които съм летяла съм го спазвали - има такова нещо. Изключват се обичайните промоции

# 16
И аз с нетърпение очаквам пътешествието ни до Холандия октомври месец  Heart Eyes

# 17
Хайде и аз да драсна, за да следя какво става тук, че (ще) си ползвам Уизз и да не пропусна нещо важно Simple Smile

# 18
  • Luxemburg
Сигурно сте го видели вече че вчера и днес има -33% на чекиран багаж. Това не става въпрос за платения салон багаж, което мен пък ме интересува, ама едва ли пускат такива намаления за него.

# 19
  • София
Предишното им намаление на таксата за багаж (около месец след рождения им ден) промоцията обхващаше и големия салонния.

# 20
  • София
Аз пък вчера се чудих защо багажът е с такава цена, че следях билетите на Барселона от 1 седмица, но пък уцелих момента да ги купя и поради намалението вместо с един ще си бъдем с два багажа  Mr. Green

И преди съм летяла с Wizz air и до сега съм била доволна, сега в понеделник ще видим как е  newsm53

# 21
  • Пловдив
Ние на 14 летим за Валенсия.Чудя се дали да взема на малкия раничка с колелца за малък салонен багаж.Притеснявам се за колелцата ,дали ще влязат в тяхната мерилка?

# 22
  • Beyond the stars
Ние на 14 летим за Валенсия.Чудя се дали да взема на малкия раничка с колелца за малък салонен багаж.Притеснявам се за колелцата ,дали ще влязат в тяхната мерилка?

Ако заедно с колелцата влиза в размерите за малък ръчен, няма да има проблем  Peace

# 23
  • Пловдив
Ами това е големия въпрос,защото аз ще измеря раничката с колелцата,но ако дойдат по встрани и не могат да влязат ще има рев newsm78

# 24
Ами тогава не я взимай или купи по-малка.

# 25
# 26
Аз чакам по-далечни дати за пролетта за БарЦелона като можем да оставяме вече кърмачето на бабите, та ще ви следя.  Mr. Green

# 27
Паспортните данни чак при онлайн чекирането ли се попълваха , че отдавна не съм летял с Wizz , а понякога правилата се променят  Simple Smile Досега съм бил все с лична карта , но за Дубай трябва паспорт.
Ще си вадя нов  паспорт малко преди полета.

# 28
Да, при онлайн чекирането.  Peace

# 29

Общи условия

Активация на акаунт