WIZZ AIR 14

• 47 605
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
ако са източени на банкомат е лесно, ако са през онлайн ще е малко трудно (имам две такива ситуации една на бакомат (в мола) върнаха ми парите за 1 месец, втората онлайн - чаках около 3 месеца Sad )

Ползвам нон стоп кредитна карта, направи си такава с допълнително защита (има още една парола) за сега май само тези не ги заобикалят.

Онлайн са източени. Иначе имам един допълнителен код, ама примерно само при Уизз ми го искат, в букинг - не... Сигурно от там са ме хакнали, гадовеееее Simple Smile

# 46
  • София
Може ли някой да ме светне по един въпрос с багажа, че май се обърках от толкова много четене   #Crazy
Ако мъжът ми носи лаптопа има ли право на чантичка през рамото? newsm78

# 47
  • софия
Може ли някой да ме светне по един въпрос с багажа, че май се обърках от толкова много четене   #Crazy
Ако мъжът ми носи лаптопа има ли право на чантичка през рамото? newsm78
Не. Всичко в една чанта.

# 48
  • София
Благодаря за отговора и аз така предположих, но реших да питам за по сигурно.

# 49
  • София
Здравейте,
Кога горе-долу пускат билетите за Април/ Май 2015г?

# 50
Предполагам октомври - дали средата или края newsm78

# 51
  • София
Благодаря, значи има още време.

# 52
Етерично масло с грамаж 125 гр. може ли да мине в ръчния багаж? И ако не, може ли да се отлее и да останат 100 гр., но в същата опаковка/ на която пише 125 гр./- така минава ли?

# 53
По принцип не (трябва да е контейнер под 100мл), иначе случайно може и да мине, не разчитай

# 54
  • Пловдив
Да ви следя за актуална информация Simple Smile
Мисля да закупя  WIZZ Privilege Pass, има ли някой възползвал се от тази услуга и евентуално дали е доволен?
В момента за началото на октомври има срамно ниски цени до Милано, отиване и връщане - 50лв /с  Discount Club /

# 55
Етерично масло с грамаж 125 гр. може ли да мине в ръчния багаж? И ако не, може ли да се отлее и да останат 100 гр., но в същата опаковка/ на която пише 125 гр./- така минава ли?

Те не ползват капкомер и едва ли ще се занимават ... виждат 125 ml. и отива в коша , който често вече е препълнен. При късмет може да мине ако някой служител е в настроение. Ако не ти  е толкова ценно пробвай.

# 56
Да попитам и аз, след като съм закупила голям салонен багаж, май нямам право на малкия безплатен салонен багаж, на борда имам право да се кача само с 1 бр багаж, така ли е?

# 57
  • София
Да попитам и аз, след като съм закупила голям салонен багаж, май нямам право на малкия безплатен салонен багаж, на борда имам право да се кача само с 1 бр багаж, така ли е?

Да!  Peace

# 58

Да!  Peace
А когато има закупен регистриран багаж, правото на малкия салонен безплатен багаж остава ли или не?

# 59
Здравейте, искам да попитам нещо. Закупих два билета от wizz air, както и карта дискаунт клуб, за да ползвам отстъпките. Сега искам да купя още един билет на моя близка, която ще ме придружи. Чудя се дали ще стане да ползвам пак отстъпките, все пак ще пътуваме заедно с един полет и дали като се вижда че се закупува от един и същи профил местата ще са едно до друго? Благодаря  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт