WIZZ AIR 14

• 47 606
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
...
А когато има закупен регистриран багаж, правото на малкия салонен безплатен багаж остава ли или не?
Когато имате чекиран багаж, си остава малък ръчен.

Здравейте, искам да попитам нещо. Закупих два билета от wizz air, както и карта дискаунт клуб, за да ползвам отстъпките. Сега искам да купя още един билет на моя близка, която ще ме придружи. Чудя се дали ще стане да ползвам пак отстъпките, все пак ще пътуваме заедно с един полет и дали като се вижда че се закупува от един и същи профил местата ще са едно до друго? Благодаря  Simple Smile
Не можете да купите отделно билет и да ползвате отстъпка.

# 61
  • Beyond the stars
Да попитам и аз, след като съм закупила голям салонен багаж, май нямам право на малкия безплатен салонен багаж, на борда имам право да се кача само с 1 бр багаж, така ли е?

Да!  Peace
А когато има закупен регистриран багаж, правото на малкия салонен безплатен багаж остава ли или не?

Правилото е една бройка багаж на борда, чекираният багаж е отделно  Peace

# 62

Здравейте, искам да попитам нещо. Закупих два билета от wizz air, както и карта дискаунт клуб, за да ползвам отстъпките. Сега искам да купя още един билет на моя близка, която ще ме придружи. Чудя се дали ще стане да ползвам пак отстъпките, все пак ще пътуваме заедно с един полет и дали като се вижда че се закупува от един и същи профил местата ще са едно до друго? Благодаря  Simple Smile
Не можете да купите отделно билет и да ползвате отстъпка.
[/quote]

Еми жалко. Това е доста глупаво междудругото, защото е подвеждащо за потребителя. Купи си карта за отстъпки и всеки който пътува с теб ползва по 20 лева на полет, да ама не излиза точно така...

# 63
Вълшебство, Мимии , благодаря  ви!
,

# 64
Досега не беше ми се случвало билетите,които следя като цени да ги видя много надолу,но днес случайно реших да проверя как са цените до Болоня(вече закупихме 2 билета за по 60 лв еднопосочни преди 2-3 седмиции) и днес за една от датите,които я устройваха щерката билета е 19.90 с намалението,т.е. 40 лв  на човек по-малко.А като знам как имаше едни цени за септември по 470 лв направо се бях ошашавила и си мислех,че на 60 лв билета го вземеме изгодно,днес тази цена от 20 лв  ми се струва като подарък,ако не бях бързала,но откъде да знам,че ще паднат...Здраве да е,но си следете редовно желаната дестинация,че както се вижда има и изненади с цените надолу. Peace

# 65
Цитат
Еми жалко. Това е доста глупаво междудругото, защото е подвеждащо за потребителя. Купи си карта за отстъпки и всеки който пътува с теб ползва по 20 лева на полет, да ама не излиза точно така...

Напротив изрично в общите условия е записано , че всички пътуващи трябва да са на една резервация и титулярът да присъства в нея.
Когато си купувала си цъкнала отметката , но е трябвало да прочетеш и текста.

# 66
Защо мислиш, че след като съм цъкнала не съм прочела общите условия? Казвам просто че е глупаво, а основната причина е че след като титулярът пътува със същия полет (ден, час) не виждам къде е проблема да се ползва отстъпката, без значение, дали с друга резервация е закупен другия билет, нали все пак ще пътуват заедно. Както и да е...

# 67
Мисля така , защото казваш , че е подвеждащо , а няма нищо подвеждащо , когато точните условия се знаят предварително Wink
Знаейки ги всеки решава как да процедира и дали изобщо да си купува Wizz членство.

Както и да е.

# 68
Здравейте, искам да попитам цените за багаж има ли вероятност да се покачат или те са си фиксирани. Понеже резервирах билети до Милано за 50 лв отиване и връщане и да чакам ли евентуално отново да пуснат % намаление на багажа. Или ако и те са плаващи направо да си го резервирам. Simple Smile

# 69
Зависи кога е полетът. Аз резервирах  билети за Рим през октомври - без багаж, след това имаше промоция - може би юни, и си прибавих чекиран и голям салонен. Преди няколко дни пак имаше промоция за багаж. Така че, ако имате повече време - може да изчакате, дори и до последния момент - преди чекирането, прибавяте багаж, плащате с карта и всичко е ок.

# 70
Здравейте, искам да попитам цените за багаж има ли вероятност да се покачат или те са си фиксирани. Понеже резервирах билети до Милано за 50 лв отиване и връщане и да чакам ли евентуално отново да пуснат % намаление на багажа. Или ако и те са плаващи направо да си го резервирам. Simple Smile

Цените за багажа са точно определени.
Последните намаления на цената на багаж са новост.

И аз като jfjallen, обикновено добавям багажа почти заедно с чекирането.

ПП Естествено сега се възползвах от намаленията.  Laughing

# 71
Защо мислиш, че след като съм цъкнала не съм прочела общите условия? Казвам просто че е глупаво, а основната причина е че след като титулярът пътува със същия полет (ден, час) не виждам къде е проблема да се ползва отстъпката, без значение, дали с друга резервация е закупен другия билет, нали все пак ще пътуват заедно. Както и да е...

И аз смятам, че е нелогично чисто практически и откровено глупаво, но такива са правилата за жалост и трябва да се съобразяваме с тях. Би било далеч по-удобно за потребителите ако не беше така, но кой ти мисли за тях...

# 72
Мисля така , защото казваш , че е подвеждащо , а няма нищо подвеждащо , когато точните условия се знаят предварително Wink
Знаейки ги всеки решава как да процедира и дали изобщо да си купува Wizz членство.

Както и да е.

Е, как да не е подвеждащо. Виж тази снимка, къде пише че трябва да е една резервацията, пише само че трябва да съм сред пътниците  И какво ще стане ако ги взема така, после ще трябва да доплащам ли... пълни глупости честно казано

# 73
Желязна логика извади ... права си може да си и пилота , дето се вика стига да си в самолета другото няма значение   Rolling Eyes

Нищо няма да доплащаш просто за тях няма отстъпка . Ако са повече от един човек им взимаш един Wizz Club и на тях и така...

# 74
  • София
Купих билетите и за Белгия.
Ноември, имахме планувано пътуване, без точни дати.
Сега ни струваха...
Общо
EUR
49,23 €  в двете посоки.

Имаме и до Лондон
Общо в
EUR
82,05 €  в двете посоки
Преди време на промоция бяха в пъти повече.
Мисля, че не трябваше да се чака повече.
Но ще ги следя, въпреки, че мисля падането беше до тук.

Общи условия

Активация на акаунт