WIZZ AIR 14

• 47 616
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Купих билети за Дубай и обратно(само ръчен багаж),но защо ми дава онлайн чек ин само от тук. На връщане не става. Някой знае ли защо. Чекирането на летището ли ще става.

# 76
  • София
Mileto88, не можеш сега да се чекираш  за обратния полет, защото сигурно има повече от един месец до него. Като останат по-малко от 30 дни ще можеш Peace Споко Simple Smile

# 77
скоро летя за лондон, записвам се да следя, ако има нещо да го разбера на време Simple Smile

# 78
Имам един може би тъп въпрос. Когато избирам брой на пътници ми дава различни цени ако избера 1 или 2-ма. За 2-ма ми дава по-висока цена на билета....Това възможно ли е?

# 79
# 80
Имам предвид еднична цена  Mr. Green Не съм обяснила добре.

Ако запазвам един билет ми е 139 лева на човек
Ако запазвам два билета ми е по 179 лева на човек

# 81
Имам един може би тъп въпрос. Когато избирам брой на пътници ми дава различни цени ако избера 1 или 2-ма. За 2-ма ми дава по-висока цена на билета....Това възможно ли е?

Наскоро бях задал подобен въпрос. Отговорът е, че в случая има само един по-евтин билет и ако се изберат двама пътници, сайта изчислява най-евтините два билета на една и съща цена всеки.

# 82
Купих билети за Дубай и обратно(само ръчен багаж),но защо ми дава онлайн чек ин само от тук. На връщане не става. Някой знае ли защо. Чекирането на летището ли ще става.

В сайта на Уизз, в раздел Информация за пътуването -> Чек-ин на уебсайта пише: 

СПИСЪК НА ЛЕТИЩАТА, КЪДЕТО НЕ СЕ ПРЕДЛАГА ОНЛАЙН ЧЕКИРАНЕ (ЧЕКИРАНЕТО НА ЛЕТИЩЕТО Е БЕЗПЛАТНО):
Dubai
Hurghada
Istanbul
Korfu
Palma De Mallorca
Turin
Zaragoza

Та така Simple Smile

# 83
Купих билетите и за Белгия.
Ноември, имахме планувано пътуване, без точни дати.
Сега ни струваха...
Общо
EUR
49,23 €  в двете посоки.

Имаме и до Лондон
Общо в
EUR
82,05 €  в двете посоки
Преди време на промоция бяха в пъти повече.
Мисля, че не трябваше да се чака повече.
Но ще ги следя, въпреки, че мисля падането беше до тук.

Това е с отстъпка от Discount club и без багаж, нали?

# 84

Макар и не много често(за двама) се случва. Marian Petkov е дал обяснението.
Аз ще допълня... Ако не ползвате клубно членство можете да купите един по един билетите. Ако искате да ползвате членството, то тогава ще прецените как ще ви излезе по-евтино(купувате евтиния белит без членство и скъпия с членството, например). Опитайте различните възможности.

# 85
Благодаря Ви. Купих поотделно билетите, и ми даде ниските цени....

# 86
Някой беше писал по-назад, че има бутаница ако не се купи предварително място.
Нали има checkin - не дават ли местата тогава?
Ще пътувам с две деца и е желателно да седнем заедно...
Може ли да споделите как точно е процедурата?

# 87
  • срещу двата комина :)))
Някой беше писал по-назад, че има бутаница ако не се купи предварително място.
Нали има checkin - не дават ли местата тогава?
Ще пътувам с две деца и е желателно да седнем заедно...
Може ли да споделите как точно е процедурата?

ако си с деца може и да минеш от първите, иначе всеки сяда където му хареса, няма запазени места  Peace

# 88
  • Пловдив
Като се качиш в първия автобус, няма никакъв проблем да си намериш места едно до друго. Освен това ми се струва, че през стълбата на опашката напливът е по-малък. Ние не сме имали проблеми да си намираме винаги места с децата едно до друго. В много краен случай, може някого да помолиш да си размените местата, но не вярвам да се стигне дотам, прото гледай с първия рейс да се качите. Ако на децата им е интересно, разпечатай им пилотски паспорти от сайта на уиз, събирате печати за всеки полет и след шест печата, ще ги пуснат в пилотската кабина да разгледат заедно с капитана.

# 89
Mrs.Turner, cleare благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт