След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 716
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Керодиспансера
За мен за проваления сериал е най-виновна ЯТ -тя с нейната завист, егоизъм и интриганство не можа да понесе, че всички харесват и обичат Ханде.Не знам в кой момент се е докопала и до Керем, но  явно той тогава е бил много самотен, объркан и слаб.И всичко тръгна по инерция надолу към пропастта- края на сериала.
Дано някой ден осъзнаят какво имаха и как лекомислено го загубиха.

# 136
Оя е уцелила 10 с тази статия.  Лени, много благодаря за превода Hug Hug Hug Hug

# 137
Много ми интерестно кви общи теми на разговор имат Joy .. нали я видяхме, че е леко.. как да кажа..МАЛОУМНА.. hahaha добре, че в тая тема никой не харесва ЯТ, че....

# 138
Много ми интерестно кви общи теми на разговор имат Joy .. нали я видяхме, че е леко.. как да кажа..МАЛОУМНА.. hahaha добре, че в тая тема никой не харесва ЯТ, че....

Не мисля,че си говорят много. Според мен имат други интереси...... разтоварват "напрежението", че  Зъбла за друго не мисля, че става hahaha hahaha hahaha

# 139
# 140

Не мисля,че си говорят много. Според мен имат други интереси...... разтоварват "напрежението", че  Зъбла за друго не мисля, че става hahaha hahaha hahaha
квато е неприятна за гледане според тебе за тва става ли ? hahaha   дано не плаши много Керем Praynig

# 141

квато е неприятна за гледане според тебе за тва става ли ? hahaha   дано не плаши много Керем Praynig

Разни хора, разни идеали Grinning.......
 Кирето, сигурно и слага торба, иначе  не виждам какви " чувства" поражда  у него Joy Joy Joy

# 142
Момичета здравейте

Статия на Оя Доан, за края на сериала ни ...
Скрит текст:
Сериалът „В очакване на слънцето” се сбогува със своите зрители с 54 серия, която се излъчи в неделя вечер.
Преди една година, когато в летните месеци започна този сериал, никой от нас не можеше да предположи, че ще бъдем толкова любопитни / че ще се интересуваме толкова много от сдърпването, любовта и бъдещето на учениците Зейнеп и Керем,
От сериалите, които се излъчваха в миналия сезон, „В очакване на слънцето” беше един от проектите, който най-детайлно проследявах. Многократно писах за чудесата, които сътвори режисьорът Алтан Дьонмез. Имаха постоянно проблем в сценария, но химията на екипа беше така добра, се правехме, че не виждаме /проблемите в сценария/.
Енергията между Керем Бюрсин и Ханде Доандемирги превърна в една от най-успешните екранни двойки  последните години. Емре Кънай демонстрира / показа едно прекрасно представяне. Гьокче Янардаа и Ебру Айкач , всяка седмица ги наблюдавахме, как сътворяват чудеса. Играта на Озан О.и ЯТ, заслужаваше похвала.Ефеджан Шенослун и Мерве Хазер, изиграха толкова сладко Джан и Ямур, че станаха извор на забавление / усмивки в сериала. Исмаил Еге Шашмаз и Ниляй Дениз , не бяха много обичана/ долюбвана двойка, но Баръш стана жертва на сценария. Но ако историята на Баръш беше разгърната правилно, крайният резултат можеше да бъде друг.

Направена е подигравка със зрителите
Говорихме за успеха на сериала, но финала му беше пълно фиаско. В продължение на 54 серии зрителите гледаха / следяха този сериал, и положиха някакъв труд. Може сценаристите да са се променили, може да е взето решение за край на сериала, и може екипа да се е уморил, тъй като е работил в продължение на една година. Всичко това не може да бъде причина / обяснение за това, че финалната серия беше снимана в стил „ да свършва и да си вървим „.
Гледах финала със зрителе ина 57, 42, 35, 17, 13 години. Всички казваха едно и също нещо – „който е писал този сценарий се е подиграл с нас „. В смисъл, че зрителят смята/ чувства, че това е подигравка с неговият ум и с труда който е положил, за да гледа 54 серия. Сериалът можеше да свърши със щастлив край ,но поне можеше да не гледаме една чисто празна серия. Името на сериала е „ В очакване на слънцето”, но и историята на Гюнеш не беше разгърната и завършена. Месеци наред, обикаляше като призрак в сериала, на всеки пожар, и при всеки скандал, се появяваше като Супермен , а накрая разбрахме, че е брат близнак на Керем. След като семейство Сайер научи, проблема се реши с една естетична операция.

Защо чакахме Слънцето / Гюнеш ?
В сцените на Гюнеш в последната серия, екипа явно го е домързяло да прави сценичен грим, защото видяхме лицето му само от страната в която не е наранено. А на финала, всеки достигна до щастлив финал, а на Гюнеш му остана да гледа всички тях от балкона.
 Добре, а ние защо чакахме Гюнеш. ?
„ В очакване на слънцето” ни показа още едно истина / реалност- че един сценарист ако тръгне да пише едновременно сценарии за три сериала, не може да бъде успешен. В най-силните времена на сериала, Гьокхан Хорзум, започна да пише сценария и на още два сериала , така сценария на „В очакване на слънцето” започна да запада. По-късно остави и сериала. А РУя ишчилери и Дениз Даргъ, кито дойдоха на неговото място, не успяха да оправят/ съберат / поправят  сериала.Екипа изобщо не можа да почива. Резултата – когато е толкова трудно да откриеш екип , чиято химия е така сполучлива, когато имаш толкова много истории за разказване, когато имаш милиони зрители, които са съгласни да гледат сериала, сериала свърши. Едно клише от турският сектор на сериалите съвсем очаквано се изживя отново.

Колко хубаво го е написала , нали ?
Слънца, не съм ви изчела, затова се връщам назад да ви чета , стигнах до 7 ма страница на 127.2 , засега това видях за превод, ако е преведено от някой, извинявам се за което

Eйвалла  Peace

# 143
  • София
Яамур Т.

# 144
# 145
Ох, дано на  Кирето  са му слаби ангелите и да изневери  на   Зъбла с някоя Американска  кака bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
Пък ао не може да каже на  Зъбла, да ми каже на мен, аз няма да имам никакъв проблем и ще и кажа hahaha hahaha hahaha hahaha

# 146
Ох, дано на  Кирето  са му слаби ангелите и да изневери  на   Зъбла с някоя Американска  кака bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
Пък ао не може да каже на  Зъбла, да ми каже на мен, аз няма да имам никакъв проблем и ще и кажа hahaha hahaha hahaha hahaha
А дано Praynig Дано скоро се разделят Praynig , но ние няма да разберем това докато някой от тях двамата не се появи с друг/а. Neutral Face Много сме гадни, Влади .. Mr. Green ама все пак тва е ЯТ бее...  Sick  А ти как си сега?  Hug

# 147
# 148
  • У Диспансера ...♥♥♥

Преди да си легна да ви информирам
Какво е направила, Мелис Бюрсин
Спряла е да следва, Зъбла в туитъра
Изтрила е всички снимки и видеа и в туитър и инстаграм
Махнала е всички снимки , които е харесала Ямур, точно 3 снимки
Скоро и в инстаграм ще спре да я следва
Леко по-леко, Мелис маха всичко свързано, с Ямур
Бреее, какво става сега не мога вече да разбера аз  ooooh!
Лека от мен  Hug Hug Hug

# 149
Ля, малко по-добре съм вчера виех от болка  , но след системите съм добре. Боли ме, но тази болка е търпима.
Не те  попитах как да те наричам, всеки път те пиша различно
  Я Зъбла си е качила нова снимка в инстаграм

Общи условия

Активация на акаунт