След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 708
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Знаете ли за кое най-много ме е яд - за държанието му на наградите.. само като се сетя, че всичко е било по сценарии(май, де)- това, че уж и казваше нещо докато им вземаха интервю, как стоеше по-близо до Ханде, как тя като се дръпна той я търсеше .. ииии.... ooooh! Другото са снимките от последната вечер. Даваха ни напразни надежди за Ханкер, затова и сме ИЗКЛЮЧИТЕЛНО разочаровани.

Аз не съм имала надежди за ХанКер , а да няма ЯмКер  Peace  И както се видя всичко е манипулация

Ели не се знае , може на сета да е имала стая за усамотения Как се издържа по 1 година с висене по сетове. Ето К.Б снима ,   на сета е  ,  ЯТ  няма снимки , но идва да намали напрежението , все нещо трябва да прави в тази връзка.  

# 121
Знаете ли за кое най-много ме е яд - за държанието му на наградите.. само като се сетя, че всичко е било по сценарии(май, де)- това, че уж и казваше нещо докато им вземаха интервю, как стоеше по-близо до Ханде, как тя като се дръпна той я търсеше .. ииии.... ooooh! Другото са снимките от последната вечер. Даваха ни напразни надежди за Ханкер, затова и сме ИЗКЛЮЧИТЕЛНО разочаровани.

Аз не съм имала надежди за ХанКер , а да няма ЯмКер  Peace  И както се видя всичко е манипулация

Ели не се знае , може на сета да е имала стая за усамотения Как се издържа по 1 година с висене по сетове. Ето К.Б снима ,   на сета е  ,  ЯТ  няма снимки , но идва да намали напрежението , все нещо трябва да прави в тази връзка.  
Да, Краси .. по-точно е това. С тия нагласени истории ни караха  да мислим, че няма Якер.

# 122
В процеса на четене, ако сте пускали и друго за превод, ще го преведа, пила съм две кафета и съм кукуряк към момента ... нооооо нямате настигане, ужасни сте значи ...направо трябва да си водя бележки какво е коментирано, за да мога да изразя позиция, ако взема се объркам ще млъкна  Mr. Green

# 123
Момичета здравейте

Статия на Оя Доан, за края на сериала ни ...
Скрит текст:
Сериалът „В очакване на слънцето” се сбогува със своите зрители с 54 серия, която се излъчи в неделя вечер.
Преди една година, когато в летните месеци започна този сериал, никой от нас не можеше да предположи, че ще бъдем толкова любопитни / че ще се интересуваме толкова много от сдърпването, любовта и бъдещето на учениците Зейнеп и Керем,
От сериалите, които се излъчваха в миналия сезон, „В очакване на слънцето” беше един от проектите, който най-детайлно проследявах. Многократно писах за чудесата, които сътвори режисьорът Алтан Дьонмез. Имаха постоянно проблем в сценария, но химията на екипа беше така добра, се правехме, че не виждаме /проблемите в сценария/.
Енергията между Керем Бюрсин и Ханде Доандемирги превърна в една от най-успешните екранни двойки  последните години. Емре Кънай демонстрира / показа едно прекрасно представяне. Гьокче Янардаа и Ебру Айкач , всяка седмица ги наблюдавахме, как сътворяват чудеса. Играта на Озан О.и ЯТ, заслужаваше похвала.Ефеджан Шенослун и Мерве Хазер, изиграха толкова сладко Джан и Ямур, че станаха извор на забавление / усмивки в сериала. Исмаил Еге Шашмаз и Ниляй Дениз , не бяха много обичана/ долюбвана двойка, но Баръш стана жертва на сценария. Но ако историята на Баръш беше разгърната правилно, крайният резултат можеше да бъде друг.

Направена е подигравка със зрителите
Говорихме за успеха на сериала, но финала му беше пълно фиаско. В продължение на 54 серии зрителите гледаха / следяха този сериал, и положиха някакъв труд. Може сценаристите да са се променили, може да е взето решение за край на сериала, и може екипа да се е уморил, тъй като е работил в продължение на една година. Всичко това не може да бъде причина / обяснение за това, че финалната серия беше снимана в стил „ да свършва и да си вървим „.
Гледах финала със зрителе ина 57, 42, 35, 17, 13 години. Всички казваха едно и също нещо – „който е писал този сценарий се е подиграл с нас „. В смисъл, че зрителят смята/ чувства, че това е подигравка с неговият ум и с труда който е положил, за да гледа 54 серия. Сериалът можеше да свърши със щастлив край ,но поне можеше да не гледаме една чисто празна серия. Името на сериала е „ В очакване на слънцето”, но и историята на Гюнеш не беше разгърната и завършена. Месеци наред, обикаляше като призрак в сериала, на всеки пожар, и при всеки скандал, се появяваше като Супермен , а накрая разбрахме, че е брат близнак на Керем. След като семейство Сайер научи, проблема се реши с една естетична операция.

Защо чакахме Слънцето / Гюнеш ?
В сцените на Гюнеш в последната серия, екипа явно го е домързяло да прави сценичен грим, защото видяхме лицето му само от страната в която не е наранено. А на финала, всеки достигна до щастлив финал, а на Гюнеш му остана да гледа всички тях от балкона.
 Добре, а ние защо чакахме Гюнеш. ?
„ В очакване на слънцето” ни показа още едно истина / реалност- че един сценарист ако тръгне да пише едновременно сценарии за три сериала, не може да бъде успешен. В най-силните времена на сериала, Гьокхан Хорзум, започна да пише сценария и на още два сериала , така сценария на „В очакване на слънцето” започна да запада. По-късно остави и сериала. А РУя ишчилери и Дениз Даргъ, кито дойдоха на неговото място, не успяха да оправят/ съберат / поправят  сериала.Екипа изобщо не можа да почива. Резултата – когато е толкова трудно да откриеш екип , чиято химия е така сполучлива, когато имаш толкова много истории за разказване, когато имаш милиони зрители, които са съгласни да гледат сериала, сериала свърши. Едно клише от турският сектор на сериалите съвсем очаквано се изживя отново.

Колко хубаво го е написала , нали ?
Слънца, не съм ви изчела, затова се връщам назад да ви чета , стигнах до 7 ма страница на 127.2 , засега това видях за превод, ако е преведено от някой, извинявам се за което

Лени  Heart Eyes здравей и много благодарности     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ето ,  не е проблема в нас , казват го и специалистите . Пълно фиаско !

Язък от цялата работа за химията на ЗейКер , язък !
Макар , че с ЯмКер не знам как щях да продължа още един сезон  Peace

# 124
  • Керодиспансера
Лени, благодаря за превода  newsm51 newsm51 newsm51  love001

Това е жестоката истина за излъганите и подведени фенове
Резултата – когато е толкова трудно да откриеш екип , чиято химия е така сполучлива, когато имаш толкова много истории за разказване, когато имаш милиони зрители, които са съгласни да гледат сериала, сериала свърши. Едно клише от турският сектор на сериалите съвсем очаквано се изживя отново.

Щом и Исмаил си е уредил да учи в ЛА,познайте от кога се е знаело, че няма да има втори сезон  #2gunfire

Краси, тя е ходела ,за да не би Кирето да улаби напрежението си с аркадашката  Mr. Green
защото то приятел в нужда се познава  Joy Joy Joy Joy Joy

# 125
Момичета здравейте

Статия на Оя Доан, за края на сериала ни ...
Скрит текст:
Сериалът „В очакване на слънцето” се сбогува със своите зрители с 54 серия, която се излъчи в неделя вечер.
Преди една година, когато в летните месеци започна този сериал, никой от нас не можеше да предположи, че ще бъдем толкова любопитни / че ще се интересуваме толкова много от сдърпването, любовта и бъдещето на учениците Зейнеп и Керем,
От сериалите, които се излъчваха в миналия сезон, „В очакване на слънцето” беше един от проектите, който най-детайлно проследявах. Многократно писах за чудесата, които сътвори режисьорът Алтан Дьонмез. Имаха постоянно проблем в сценария, но химията на екипа беше така добра, се правехме, че не виждаме /проблемите в сценария/.
Енергията между Керем Бюрсин и Ханде Доандемирги превърна в една от най-успешните екранни двойки  последните години. Емре Кънай демонстрира / показа едно прекрасно представяне. Гьокче Янардаа и Ебру Айкач , всяка седмица ги наблюдавахме, как сътворяват чудеса. Играта на Озан О.и ЯТ, заслужаваше похвала.Ефеджан Шенослун и Мерве Хазер, изиграха толкова сладко Джан и Ямур, че станаха извор на забавление / усмивки в сериала. Исмаил Еге Шашмаз и Ниляй Дениз , не бяха много обичана/ долюбвана двойка, но Баръш стана жертва на сценария. Но ако историята на Баръш беше разгърната правилно, крайният резултат можеше да бъде друг.

Направена е подигравка със зрителите
Говорихме за успеха на сериала, но финала му беше пълно фиаско. В продължение на 54 серии зрителите гледаха / следяха този сериал, и положиха някакъв труд. Може сценаристите да са се променили, може да е взето решение за край на сериала, и може екипа да се е уморил, тъй като е работил в продължение на една година. Всичко това не може да бъде причина / обяснение за това, че финалната серия беше снимана в стил „ да свършва и да си вървим „.
Гледах финала със зрителе ина 57, 42, 35, 17, 13 години. Всички казваха едно и също нещо – „който е писал този сценарий се е подиграл с нас „. В смисъл, че зрителят смята/ чувства, че това е подигравка с неговият ум и с труда който е положил, за да гледа 54 серия. Сериалът можеше да свърши със щастлив край ,но поне можеше да не гледаме една чисто празна серия. Името на сериала е „ В очакване на слънцето”, но и историята на Гюнеш не беше разгърната и завършена. Месеци наред, обикаляше като призрак в сериала, на всеки пожар, и при всеки скандал, се появяваше като Супермен , а накрая разбрахме, че е брат близнак на Керем. След като семейство Сайер научи, проблема се реши с една естетична операция.

Защо чакахме Слънцето / Гюнеш ?
В сцените на Гюнеш в последната серия, екипа явно го е домързяло да прави сценичен грим, защото видяхме лицето му само от страната в която не е наранено. А на финала, всеки достигна до щастлив финал, а на Гюнеш му остана да гледа всички тях от балкона.
 Добре, а ние защо чакахме Гюнеш. ?
„ В очакване на слънцето” ни показа още едно истина / реалност- че един сценарист ако тръгне да пише едновременно сценарии за три сериала, не може да бъде успешен. В най-силните времена на сериала, Гьокхан Хорзум, започна да пише сценария и на още два сериала , така сценария на „В очакване на слънцето” започна да запада. По-късно остави и сериала. А РУя ишчилери и Дениз Даргъ, кито дойдоха на неговото място, не успяха да оправят/ съберат / поправят  сериала.Екипа изобщо не можа да почива. Резултата – когато е толкова трудно да откриеш екип , чиято химия е така сполучлива, когато имаш толкова много истории за разказване, когато имаш милиони зрители, които са съгласни да гледат сериала, сериала свърши. Едно клише от турският сектор на сериалите съвсем очаквано се изживя отново.

Колко хубаво го е написала , нали ?
Слънца, не съм ви изчела, затова се връщам назад да ви чета , стигнах до 7 ма страница на 127.2 , засега това видях за превод, ако е преведено от някой, извинявам се за което

Благодаря за превода Hug Hug Hug

# 126
  Има и още

Енергията между Керем Бюрсин и Ханде Доандемирги превърна в една от най-успешните екранни двойки  последните години.

Ще вика К.Б къде е Х.Д , ама ще е късно е либе за китка  Joy Joy Joy

Е  сигурно се е знаело  преди " Беаз " - иначе за какво ги изтипосаха там .

# 127
Добре дошли и приятни минути в Институт по инфекциозни и заразни болести  ХанКер. rotfImao rotfImbo
Прихнах от смях Joy като го прочетох на началната страница а никовете на някои от Вас са един път. Вече сте близнаци Mr. Green на Диспансера. Joy
Не мога да не Ви поздравя за началото след края на сериала, стартирвате прекрасно.

# 128
  • Керодиспансера
Наде  Hug Hug

# 129
Ми така де Ели, Hug то и без това сме в съседни дворчета, и си се тачим ми вече сме, и от една порода. Joy
Смеха е здраве, все така се забавлявайте, много ме радвате и ме усмихвате преминавайки на галоп през страничките Ви а и гледам, че сте засилили темпото на писане, и ахааааа още малко, ще сте ни, и конкуренти по писане. Joy
Нашия рекорд е тема и нещо за около ден. Joy Сега сме се кротнали и ги изписваме за ден, два, +,-. Mr. Green
Хайде, останете си със здраве. Grinning

# 130
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лини, мерси за превода  Hug Hug Hug
Аууу наистина много точно казано, при такава химия, която е толкова трудно да намериш, да кажа почти невъзможно, те сами я хвърлиха на боклука, съвсем доброволно и толкова ще съжаляват, след неуспешните им проекти, които предстоят, че им е бедна фантазията. Сериала, си имаше потенциал, за още един сезон, спокойно. Те пуснаха питомното, за да гонят дивото.
Да им е честито, и да ги видя как ще прокопсат занапред .

# 131
Няма да им простя и аз подигравката с образа на Гюнеш  ooooh! Вместо да ме занимават с всевъзможни глупости, можеше да се разбере повече за него. Да проследим повече живота му след запознанството с брат му и майка му. ooooh! ooooh! ooooh!
Толкова глупости  ooooh! ooooh! ooooh!

# 132

Ще вика К.Б къде е Х.Д , ама ще е късно е либе за китка  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 133
Само не знам К.Б за кое по-напред ще съжалява  Joy- за Ханде ли-че е изгубил такъв човек , за Ят ли - че въобще се е появил с нея на публично място  Sick , за може би провален проект .....

# 134
Само не знам К.Б за кое по-напред ще съжалява  Joy- за Ханде ли-че е изгубил такъв човек , за Ят ли - че въобще се е появил с нея на публично място  Sick , за може би провален проект .....
И за трите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт