След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 693
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ей, ви една убавица  hahaha hahaha hahaha
Мише  Heart Eyes Hug

# 106
Лека нощ слънца че утре ме чака тежък ден ще сменяме прозорците на едната стая и ще е объркано ще се включвам но по рядко. Hug Hug Hug Hug

# 107
 Да ви  развеселя малко Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Имам най-романтичното гадже на света, направо се разплака като видя какво сърце съм
му нарисувала с ключ... на капака на БМВ-то.

- Извинете, какъв се падате на булката? - Любовник... От първия брак..

Някои хора са много груби, баси.... стоя си спокойно, взимам си горещ душ, пея си песнички и изведнъж се появява мениджъра на IKEA да ме гони от магазина...

# 108
# 109
А бе в тва инфекциозно отделение има ли лекарство против Керем. Heart Eyes Mr. Green
Има, Зъбла  hahaha hahaha hahaha hahaha

Колкото по-вече дни минават след краят и снимката в киното , толкова ме е яд и на ЯТ и на К.Б
   И се чудя , да дойдеш с идеята да  играеш , да покажеш талант , да пробиваш , да имаш силно желание да се развиваш и т.н. (  една година ходиш на кастинги за различни проекти) и така да се умоташ в любовни афери . Да смесиш всичко това и да направиш врял компот . Да излезеш от най-ценното си нещо до сега в професионален план - ГБ  със снимка от киното !
 Да омесиш сериал с реал! На снимачната площатка да се целуваш с Ханде / Зейнеб , а зад кулисите с ЯТ !
Ето снимките от 53 серия го показаха в пълния му блясък. Докато К.С се целува с З. , в почивките К.Б се натиска с ЯТ -хайде хапват си усамотени .
И да идва септември и дано спрат ЯмКерските снимки поне

# 110
  • Керодиспансера
Що ли си отворих устата  ooooh! ooooh! ooooh!

# 111
   Погледнах по набързо 2 епизода от  "Вишните " - много е забавно , смешно и разтоварващо !
  Няма боб , леща , чест на семейството и вс. други Тр. драми , поне за сега!
  На главният перчема ми идва в по-вече , но е симпатяга ! Този от Мечтатели не ме кефи , но аз много не го отразих ! Мацката е симпатична! Нещо като комедийка е   Peace

# 112
Знаете ли за кое най-много ме е яд - за държанието му на наградите.. само като се сетя, че всичко е било по сценарии(май, де)- това, че уж и казваше нещо докато им вземаха интервю, как стоеше по-близо до Ханде, как тя като се дръпна той я търсеше .. ииии.... ooooh! Другото са снимките от последната вечер. Даваха ни напразни надежди за Ханкер, затова и сме ИЗКЛЮЧИТЕЛНО разочаровани.

# 113
  • Керодиспансера

Ето снимките от 53 серия го показаха в пълния му блясък. Докато К.С се целува с З. , в почивките К.Б се натиска с ЯТ -хайде хапват си усамотени .

А ние тогава пак ги оправдахме- обядвали колегиално  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
То на тоя сет страшна работа - само чок аркадаши, добри колеги и ...тук таме севгилита  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 114
  • У Диспансера ...♥♥♥
Краси, ще спре да е така, и нашия сериал, така тръгна, ама после се оляха с драмата  ooooh!

# 115
  • Керодиспансера
Ляля, успокой се ,джанъм, не се знае пък снимките от киното дали не са по друг сценарий  Naughty

# 116
Момичета здравейте

Статия на Оя Доан, за края на сериала ни ...
Скрит текст:
Сериалът „В очакване на слънцето” се сбогува със своите зрители с 54 серия, която се излъчи в неделя вечер.
Преди една година, когато в летните месеци започна този сериал, никой от нас не можеше да предположи, че ще бъдем толкова любопитни / че ще се интересуваме толкова много от сдърпването, любовта и бъдещето на учениците Зейнеп и Керем,
От сериалите, които се излъчваха в миналия сезон, „В очакване на слънцето” беше един от проектите, който най-детайлно проследявах. Многократно писах за чудесата, които сътвори режисьорът Алтан Дьонмез. Имаха постоянно проблем в сценария, но химията на екипа беше така добра, се правехме, че не виждаме /проблемите в сценария/.
Енергията между Керем Бюрсин и Ханде Доандемирги превърна в една от най-успешните екранни двойки  последните години. Емре Кънай демонстрира / показа едно прекрасно представяне. Гьокче Янардаа и Ебру Айкач , всяка седмица ги наблюдавахме, как сътворяват чудеса. Играта на Озан О.и ЯТ, заслужаваше похвала.Ефеджан Шенослун и Мерве Хазер, изиграха толкова сладко Джан и Ямур, че станаха извор на забавление / усмивки в сериала. Исмаил Еге Шашмаз и Ниляй Дениз , не бяха много обичана/ долюбвана двойка, но Баръш стана жертва на сценария. Но ако историята на Баръш беше разгърната правилно, крайният резултат можеше да бъде друг.

Направена е подигравка със зрителите
Говорихме за успеха на сериала, но финала му беше пълно фиаско. В продължение на 54 серии зрителите гледаха / следяха този сериал, и положиха някакъв труд. Може сценаристите да са се променили, може да е взето решение за край на сериала, и може екипа да се е уморил, тъй като е работил в продължение на една година. Всичко това не може да бъде причина / обяснение за това, че финалната серия беше снимана в стил „ да свършва и да си вървим „.
Гледах финала със зрителе ина 57, 42, 35, 17, 13 години. Всички казваха едно и също нещо – „който е писал този сценарий се е подиграл с нас „. В смисъл, че зрителят смята/ чувства, че това е подигравка с неговият ум и с труда който е положил, за да гледа 54 серия. Сериалът можеше да свърши със щастлив край ,но поне можеше да не гледаме една чисто празна серия. Името на сериала е „ В очакване на слънцето”, но и историята на Гюнеш не беше разгърната и завършена. Месеци наред, обикаляше като призрак в сериала, на всеки пожар, и при всеки скандал, се появяваше като Супермен , а накрая разбрахме, че е брат близнак на Керем. След като семейство Сайер научи, проблема се реши с една естетична операция.

Защо чакахме Слънцето / Гюнеш ?
В сцените на Гюнеш в последната серия, екипа явно го е домързяло да прави сценичен грим, защото видяхме лицето му само от страната в която не е наранено. А на финала, всеки достигна до щастлив финал, а на Гюнеш му остана да гледа всички тях от балкона.
 Добре, а ние защо чакахме Гюнеш. ?
„ В очакване на слънцето” ни показа още едно истина / реалност- че един сценарист ако тръгне да пише едновременно сценарии за три сериала, не може да бъде успешен. В най-силните времена на сериала, Гьокхан Хорзум, започна да пише сценария и на още два сериала , така сценария на „В очакване на слънцето” започна да запада. По-късно остави и сериала. А РУя ишчилери и Дениз Даргъ, кито дойдоха на неговото място, не успяха да оправят/ съберат / поправят  сериала.Екипа изобщо не можа да почива. Резултата – когато е толкова трудно да откриеш екип , чиято химия е така сполучлива, когато имаш толкова много истории за разказване, когато имаш милиони зрители, които са съгласни да гледат сериала, сериала свърши. Едно клише от турският сектор на сериалите съвсем очаквано се изживя отново.

Колко хубаво го е написала , нали ?
Слънца, не съм ви изчела, затова се връщам назад да ви чета , стигнах до 7 ма страница на 127.2 , засега това видях за превод, ако е преведено от някой, извинявам се за което

# 117
Ляля, успокой се ,джанъм, не се знае пък снимките от киното дали не са по друг сценарий  Naughty
Дано са, ама жалко, сигурно и това няма да разберем.

# 118
 Като  се сетя за Якер и ви казвам, че ми иде да отида и да  питам Кирето какво намира в нея..... А за нея няма да ви казвам какви мисли ми  минават Joy Joy Joy #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 119
  • Керодиспансера
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт