След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 688
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • По света и в нас.
Много сте изписали за два дни,но успях да ви изчета. thumbsup

# 91
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Инфекциозно  отделение,има ли болни??Идвам да ви оправя rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 92
  • Керодиспансера
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 93
  • Керодиспансера
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
hahaha hahaha hahaha

# 94
Илинче,турците не работиха 3 дена от понеделник заради Шекер-Байрама и нямаше да могат да го заснемат епизода. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 95
Скрит текст:

Ади,бе,казвайте,че мед.сестрата нема време-че одим да опрайме мъжкото отделение Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 96
А бе в тва инфекциозно отделение има ли лекарство против Керем. Heart Eyes Mr. Green

# 97
  • У Диспансера ...♥♥♥
А бе в тва инфекциозно отделение има ли лекарство против Керем. Heart Eyes Mr. Green
Има, Зъбла  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 98
  • Керодиспансера
Има - увеличаваш дозата - Керем-Ханкер- Керем Naughty Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 99
Аз туй лекарство не го знам гледа ли се пие ли се не знам.......Дай друго лекарство. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Колко пъти на ден е това Керем Ханкер Керем ама аз от Керем не можем се отърва. Mr. Green

# 100
  • Керодиспансера
Аз туй лекарство не го знам гледа ли се пие ли се не знам.......Дай друго лекарство. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Колко пъти на ден е това Керем Ханкер Керем ама аз от Керем не можем се отърва. Mr. Green
Докато ти омръзне ,да не можеш повече да го гледаш  Mr. Green

# 101
  • София
 newsm56

# 102
  • У Диспансера ...♥♥♥
Исмаил, няма да приема участие в проекти, този сезон, защото щял да заминава за Калифорния, Лос Анджелес, и да учи. Надявал се на нови срещи в следващия летен сезон

# 103
  • Керодиспансера
Stop Какво се чудиш  newsm78

Тая вечер май ще си лягаме по-навреме - няма новини от Америка, нито от Бодрум, ни вест ,ни кост от Окан  newsm78   само Ханде е на показ в кафенетата   Mr. Greenhahaha hahaha hahaha

# 104
  • София

Изчетох ви и сега смилам информацията.  Crazy

newsm51 smile3525 newsm51 за темата

Heart Eyes за клипчето на Ирка.    smile3525 newsm51 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт