След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 679
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Керодиспансера
Кой отива в Калифорния  newsm78

Видях,че е Исмаил PeaceАз да търся името на Зъбла,чак не виждам друго  Mr. Green

# 76
Божеееееееееееееее!   

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 77
В другата тема издигат Зъбатка в култ  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 78
В другата тема издигат Зъбатка в култ  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
да им имам вкуса Sick Sick Stop

# 79
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кой отива в Калифорния  newsm78

Видях,че е Исмаил PeaceАз да търся името на Зъбла,чак не виждам друго  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ели, ще ме спукаш значи  hahaha hahaha hahaha

# 80

Не само на Зъбатка, а на  Якер  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Трябва да смят името на темата на ЯКЕР- Завинаги заедно....

# 81
В другата тема да правят каквото искат!Ние тук поне имаме вкус  hahaha

# 82
  • Керодиспансера
Видяхте ли ,че Диди си е променила мнението -сега харесва повече Ханде  newsm78 newsm78 newsm78
Ние тук понякога си водим   монолози, но поне имаме публика, а там никой не им отваря вратата  NaughtyДобре,че снощи им отидохте на гости за да минат заветната 3-та стр  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 83
  • Керодиспансера
На снимките на Керем ,публикувани днес пише , че са от преди 3 седмици  Peace

# 84
 spam2 spam2

Здрасти пак!Ходих с приятели край морето да пием по едно питие-много е готино!Музики,феерии, въобще-живот!Беше ми за сефте това лято,но като дойде Терзито,ще хойкаме всяка вечер!

Hug HugЕли,радвам се,че филмът ти е харесал.Наистина уникална игра на Мерт Фърат.Гледай корейската версия на Вишните-ще ти хареса също.Има я във Бокса под заглавие Честта на кавалера.Много са забавни! Hug Hug Hug

# 85
  • У Диспансера ...♥♥♥
На снимките на Керем ,публикувани днес пише , че са от преди 3 седмици  Peace
Те туй аз им го рекнах, още кога ги публикуваха  hahaha hahaha

# 86
Бабче,значи вишните е по кавалера,така ли?Тогава би трябвало да е комедия.Големи са образи там,въпреки,че накрая си имаше и драмичка,но си е интересен. Simple SmileИзвинявайте,че не сложих в скрит,но пиша от тел-а.

# 87
Бабче,значи вишните е по кавалера,така ли?Тогава би трябвало да е комедия.Големи са образи там,въпреки,че накрая си имаше и драмичка,но си е интересен. Simple SmileИзвинявайте,че не сложих в скрит,но пиша от тел-а.

Да миличка,само че в турския вариант са млади-тя е студентка,а мъжете са около 30 годишни./Млади специалисти Joy Joy Joy Joy Joy Joy/Много е забавен!

# 88
  • Керодиспансера
Бабче, съжалявам, но не мога да гледам корейски филми- всички от монголоидната раса са ми толкова еднакви, че не ги различавам  Mr. Green ще си гледам турския вариант  Peace

# 89
Бабче, съжалявам, но не мога да гледам корейски филми- всички от монголоидната раса са ми толкова еднакви, че не ги различавам  Mr. Green ще си гледам турския вариант  Peace
Joy Joy Joy
Бабче,а защо няма да има епизод утре?

Общи условия

Активация на акаунт