След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 634
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Живял в Германия и имал немски акцент  Thinking Май така беше. Не гледам сериала, но знам тия неща, защото чета всички постове  Peace Grinning

# 31
Живял в Германия и имал немски акцент  Thinking Май така беше. Не гледам сериала, но знам тия неща, защото чета всички постове  Peace Grinning
И аз ги четох,обаче за да съм сигурна пак питам  Mr. Green

# 32
  • В света на мечтите... ❤
Ей ме и менЯ  Mr. Green  с цялата ми прелест  Flutter Flutter Flutter

Как сте слънчица златни и злобни вирусчета  Mr. Green  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Ама и аз съм в час  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бу  Hug  много ми хареса темичката и идеята за биографиите  newsm10  Но Института за инфекциозни и заразни болести ме разби направо  Crazy

Влади,надявам се,че вече си по-добре,дано бързо да отшуми кризата  spoko spoko spoko

Хандеци е разкошна на черно-бялата снимка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гуш за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 33
# 34
  • Керодиспансера
Дани  Hug Hug Тери  Hug Hug

Скрит текст:
Изгледах "Любов на друг език" -има го с превод на бълг.език
Страхотна игра на Мерт Фърат- аз го харесвах още от "1001 нощ", но тук е много добър-цял филм да  играеш глухоням и само с жестове и мимики да пресъздадеш такива чувства и да бъдеш разбран - браво на него ! Ако мислите,че не плаках- грешите  Mr. Green
Благодаря на Бабчето ,че го сподели с нас  Hug Heart Eyes Heart Eyes

И сега какво- Ханденци пак в кафене  Mr. Green newsm78 ама като че ли тоя път са я изненадали  newsm78

# 35
Керем са го хвана ли май в мол нещо е копувал ама ся пиша от тела и не мога да ви постна снимката от фейса.
Не може все подготвена да я хващат Ханде.

# 36
# 37
# 38
# 39
Първата добре ама 2 не става.

# 40
Голяяяяяяяяяяяямаааа буря има във Видин  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 41
# 42
  • В света на мечтите... ❤
Тери  Hug Hug Hug  Ели  Hug Hug Hug

Хади,пак зачезвам  Mr. Green  дано после в другото у нас да са оправили нета,че иначе утре ей така ще ги поздравя  fight fight fight

# 43
# 44

Общи условия

Активация на акаунт