След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 668
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62
Някоя от вас да е гледала целия сериал "Една любовна история" ? Може ли да ми каже какво става накрая  hahaha

# 63
  • София
Някоя от вас да е гледала целия сериал "Една любовна история" ? Може ли да ми каже какво става накрая  hahaha
Не съм го гледала, но: главния умира

# 64
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама вие забелязахте ли, че Гюнеша и той брадясал, като брат си  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 65
Благодаря, момичета. Ирка, и твоят клип е супер. De Fevgo е уникална песен.  Hug

# 66
  • Керодиспансера
Изгледах с руския превод и пак се ядосах- почти за всички се разбра какво са правили през годините със скока , само за Зейкер- нищо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мела -актриса,че и друго гадже-актьор имала,Аксел -в затвора и после бизнеса на баща си, Бегюм- учила в Париж и снима филм, Седат и Мерве били в Индия , Ямур и Джан са ясни - деца правят  Mr. Green, а Зейкер -  newsm78
по сценаристите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 67
# 68
# 69

I Love You too .

Дейзи  Heart Eyes много хубаво ! И песента и сцените !

БУ   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 Не мога да свикна да виждам това  -   СЛЕД ГБ   Mr. Green

# 70
Ели , той Керем се засрами , че са на никъде и за това й вика да си направят още едно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 71
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ели , той Керем се засрами , че са на никъде и за това й вика да си направят още едно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ми Джан, го удари в тъча, а той не е свикнал да губи, нали знаете  hahaha hahaha

# 72
http://instagram.com/p/rIDrvGgRKZ/?modal=true

Май отива в Калифорния Simple Smile

# 73
Ама какво е това едно дете Джан го бие с 2 и 3-то чака.Ама той Керем щото не обича да губи и за това му се искаше....

# 74
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сигурно, Кирето е там и са се чули  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт