След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 817
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • Керодиспансера
Бу  Hug Hug
Много странна  и очевадна става вече тая агресивна реклама и постоянното тиражиране във вестниците на "звездата" на ГБ  #Crazy #2gunfire
Но защо Керем рискува собствения си успех, заради успеха на ЯТ  newsm78

# 181
Еви, чувствам се по абсолютно същия начин, много добре си го формулирала  Hug

Скрит текст:
Добро утро, слънца  Hug  Как сте днес ? Пожелавам ви усмихнат и ползотворен ден !
На мен лично много ми се иска / знам, че е невъзможно / , да видим нова снимка на КБ и ХД заедно, не като гаджета, ами просто ей така, като приятели, да разберем, че поне са запазили нормални отношения, защото честно казано, хич не вярвам на снимките от последната вечер! Направо ме стиска нещо за гърлото, като си спомня какво беше и какво стана, яд ме е за последните епизоди... Не, че не играха, точно там е проблема - ИГРАХА, не беше както преди, все едно наистина го преживяваха и ме караха да плача с тях  smile3518 Аз все още не знам в коя фаза съм, на отричане ли, на примирение ли, обаче много ми е ревливо, особено като гледам някоя от сериите със силните им моменти.
За пръв път, сигурно ще е и последен, съм толкова силно разтърсена емоционално, хич не ми подхожда на годините, никога не съм била фен, запалена фенка на когото и да е! Толкова в тема не съм писала, не съм чакала с нетърпение всеки пост, с надеждата, че ще науча нещо ново. Може би затова сега ми е толкова тежко и така не ми се иска да са истина последните събития.
Ех, какво да го правиш, живот  Peace

Гале  Hug  ...и аз съм си го мислела същото.... макар че то и във второстепенна си личи таланта, ако го имаш. Даже много от големите имена считат някои от второстепенните си роли за по-силни, защото образите там могат да бъдат много по-многопластови и нестандартни.

Скрит текст:
Добро утро.
Наш Керем много готин.
А бе защо зъбла не я вземат за някоя главна роля и да се види става ли или не става за актриса.

Йоооооооуууууу Кате , ама страшен детектив си, как я намери тая снимка на Оканджим  Joy  Joy Joy Joy Joy Joy
.....ама верно прилича  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
..а питник е когато се ядат само питки ли     Wink   Heart Eyes  Hug
Скрит текст:
Лил , най  накрая открих снимка на Оки  ...... Все още почива , не знам да ли е на острова  ,  но снимката е нова ... Направил си е питник и се наслаждава на тишината и красотата на природата Най-хубавото е че е сам , без Ханде ......

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
[/spoiler]

Алис  Hug: ...мотивиращо мото  Wink

Ели  Hug Мише  Hug  И на мен ми е интересно какво ще изскочи от последната новина свързана със сестрата на Мелис, ако е истина.
Сериала ни го спряха, но пък в реала продължават да ни дават снимки и сюжетни нишки - а ние да си ги свързваме и развиваме  Sunglasses Те ясно разбраха къде ни е силата  Mr. Green

Краси   Hug  Явно наистина се прави голям ПР на талантливата актриса  Crossing Arms
Скрит текст:
          Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Още информация за  участие в сериал на ЯТ няма или,  ако има я пазят в дълбока тайна .

Днес  ЯТ е на първа страница пак с 2 публикации  - едната за ретро фотосесия , другата за ролята и на Мелис + в малките карета
 http://gecce.com/magazin/foto-galeri/melis-zayiflatti

Разбира се всички снимки с К.Б от ГБ
 Вече поне се убедих , че много пари се дават за нейната/неговата реклама .

# 182
  • София
Краси - Ойкю след К/Г никой не е чувал повече за нея, сега само напоследък я спрягат за сериала на Кирето. Серенай всички знаем какво прави, за да я рекламират. Ма такива не прокопсват много, снимат 2-3 сериала и после ги забравят или ако участват в повече обикновено ги спират след няколко епизода. Такъв пример е Аху Тюркпенче, баща и е известен бизнесмен бута я, бута я, филми, сериали,театър ама е напълно непозната за повечето хора има два по-известни сериали и двата пълни бози, играта и е на нивото на на нашия дЪ монстЪр. Ще бъде забравена бързо и Я.Т

# 183
  • Керодиспансера
Нямам нищо против фирмата на КБ и абка да печелят пари от рекламата на ЯТ, но защо я рекламира чрез себе си  newsm78 не осъзнава ли, че ефекта за нея  е дефект за него  Naughty

# 184
   Е,  К.Б още в предаването на Бурджу каза , че ще правят ПР агенция,  защото разбирали от тези работи .

Чакаме и гледаме  Peace

Има и вариант 2 : Не може само затворени в къщи да стоят. На разходка , на почивка, да пътуват не им се ходи . Обичат Зурлу център , фотографите , журналистите  и това е . Все пак и те са хора
Любовта като те тресне какво да правиш  Joy Joy Joy

Вени  Hug

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 11:30 от krasi_anna - ламаринено око

# 185
  Е,  К.Б още в предаването на Бурджу каза , че ще правят ПР агенция,  защото разбирали от тези работи .

Чакаме и гледаме  Peace

Вени  Hug
Joy Joy Joy
Вени  Hug

# 186
Здравейтееее  Hug Hug Hug Hug Hug
За първи път ще се опитам да ви изброя и от сега се извинявам,ако забравя някоя  Praynig Hug

Ева Hug Heart Eyes Гале Hug Heart Eyes Катее Hug Heart Eyes Алис  Hug Heart Eyes Ели  Heart Eyes Hug Мише   Hug Heart Eyes Вени  Hug Heart Eyes Краси  Hug Heart Eyes Бу Hug Heart Eyes

Май успях  Crazy

# 187
Бу  Hug
Момичета  Hug Heart Eyes Hug

Между Яамур и Керем няма нищо, просто Кирето, татето и медиите я лансират.

Колкото до статиите за Я.Т - те винаги са в Гедже и Хуриет, а те са известни с това, че са продажници. По време на К/Г имаше по две статии всеки ден в тези медии за великата актриса Ойкю Карайел и непрекъснато се оплюваха Мерве Болуур и  Хазар Ергюлчу. Просто тате плаща и ще рекламират Зъбла. Туй то! Рядко в медиите (особено в тези двете) може да видите статия за която не е платено солидно, обикновено си плащат такива като Я.Т, Ойкю, Серенай които не могат да впечатлят с талант. А такива като Ханде, Мерве Хазер, Мерве Болуур,Хазар и т,н впечатляват с талант и нямат нужда от такава реклама.
newsm10  smile3521

Мисля, че всички ставаме за адвокати  bowuu Много добре намираме начин да оправдаем и защитим поведението на Кирето и на всичко случващо се около ХанКер и накрая пак да си нагодим нещата така както на нас ни изнася  newsm03  newsm53  love001

# 188
  • Керодиспансера
Или  Hug Hug

# 189
Бу  Hug
Скрит текст:
Момичета  Hug Heart Eyes Hug

Между Яамур и Керем няма нищо, просто Кирето, татето и медиите я лансират.

Колкото до статиите за Я.Т - те винаги са в Гедже и Хуриет, а те са известни с това, че са продажници. По време на К/Г имаше по две статии всеки ден в тези медии за великата актриса Ойкю Карайел и непрекъснато се оплюваха Мерве Болуур и  Хазар Ергюлчу. Просто тате плаща и ще рекламират Зъбла. Туй то! Рядко в медиите (особено в тези двете) може да видите статия за която не е платено солидно, обикновено си плащат такива като Я.Т, Ойкю, Серенай които не могат да впечатлят с талант. А такива като Ханде, Мерве Хазер, Мерве Болуур,Хазар и т,н впечатляват с талант и нямат нужда от такава реклама.
newsm10  smile3521

Мисля, че всички ставаме за адвокати  bowuu Много добре намираме начин да оправдаем и защитим поведението на Кирето и на всичко случващо се около ХанКер и накрая пак да си нагодим нещата така както на нас ни изнася  newsm03  newsm53  love001

Аз си обичкам Керем Б , ама не го оправдавам ..... и в двата случея - ако е с ЯТ и ако го прави за ПР - е все лошо за него ...........ама нас ,кой ни пита
Ние наистина си ги нагласяме нещата  ,според нас ...............

Вени ,-  питник , митник , пикник - квото дойде ,важното е сърцата  ни  да са щастливи и да си го споделил ,главно с баба си и дядо си ..............  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 11:46 от Катето-Ханкерски вманиачена овцЪ

# 190
  • В света на мечтите... ❤
Мерабааа  Hug Hug Hug

Изчетох ви  Hug  този път сте били малко по-кротки  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лини,слънце,благодаря за превода на статията,наистина друго си е,когато нещо,което си усетил,се потвърди и от човек,който се води професионалист и уважавано лице в бранша си  Peace

Но,каквото било,било  Peace  По темата ГБ вече няма какво да се направи и да се изпишат купища статии,файда ЙОК  Peace

Аз няма да се опитвам да ви изброявам като Зейчето  Heart Eyes  че сигурно ще пропусна някого,затова слагам гушки за всички и всеки да си вземе от тях  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Отивам да гаврътна едно малко  Mr. Green
Скрит текст:
кафе  hahaha
и да си налея минерална водица за бистра главица  Mr. Green  ,и после пак ще намина да ви видя  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 191
# 192
  • София
Дани  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Имам предложение за теб  Joy Joy Joy
Общ проект да редактираме всички правописни, граматични, пунктуационни, смислови и всякакви други грешки в дългия пост на Дида вчера в другата тема  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 193
  Ехх , Кирето една клиентка има и работи за нея без пари  Joy Joy Joy Joy Joy

# 194
  • Керодиспансера
Дани  Hug Hug

Ехх , Кирето една клиентка има и работи за нея без пари  Joy Joy Joy Joy Joy
Не вярвам, безплатни обяди няма  Naughty Плащат му и то много добре, за да се съгласи да се изправи срещу феновете си  Peace

П.п. А ако вземе инякой $ за реклама на филма,който са гледали, ще е още по- на далавера  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт