След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 951
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
И на мен ми хрумна име за Баръш - "Неопределен Герой"

Flutter

# 286
  • В света на мечтите... ❤
Оххх,Бу,сори,ама си оттеглям предложението  Mr. Green  нямам нерви да го изчета до края  ooooh!
Joy Joy Joy И аз не съм го прочела цялото Joy Joy Joy само първите изречения Joy Joy Joy

Аз те бия  Mr. Green  до средата го докарах,ама ми свърши въздуха  Joy Joy Joy
Дани в случай, че някой ден станеш учителка прнтини си го и го показвай на учениците!
Какво да им го показвам,те сага 99% от учениците пишат по същия начин,със същата грамотност  ooooh!
Без мен  Naughty Честно казано, за мен мога да кажа,че съм достатъчно грамотна за възрастта си  bowuu
Зайче,мила  Hug  много ме радва това  Heart Eyes  Аз затова написах 99% ,а не 100%,защото все пак,макар и рядко,се срещат някои младежи като теб.
Но наблюдението ми е,че те са като "Игла в купа сено".

# 287
 Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 14:53 от Илина-Зайчето,The Klez Virus

# 288
Дани ,само аз мисля и се тормозя ....  другите на дрямка ли го удариха  , кафенце ли пият .......... newsm78

и помощ поисках , да ме отърват от мъките ми  и можеш ли да си представиш ......... никой не се отзова .....
Ей такива приятели като имаш , защо са ти врагове  Naughty Crossing Arms

Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кате, душата, малко в обедна почивка ...малко кафенце ... след малко може и дрямка ....ама вече съм тук... По-пишеща не съм била досега... Изобщо не си личи, че нямам много работа днес, нали  Wink

Много са ти точни попаденията и за четиримата. По-добри не бих могла аз лично да измисля. Така че, индиански вманиачен по ХанКер вожде, аз съм  Peace

Вени ,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  хубаво  нали да си пишеш , с тия сладурчета

Ей , ПР-ката в тоз сериал и други хора играха освен подопечния ти ..... Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 289
Оххх,Бу,сори,ама си оттеглям предложението  Mr. Green  нямам нерви да го изчета до края  ooooh!
Joy Joy Joy И аз не съм го прочела цялото Joy Joy Joy само първите изречения Joy Joy Joy

Аз те бия  Mr. Green  до средата го докарах,ама ми свърши въздуха  Joy Joy Joy
Дани в случай, че някой ден станеш учителка прнтини си го и го показвай на учениците!
Какво да им го показвам,те сага 99% от учениците пишат по същия начин,със същата грамотност  ooooh!
Без мен  Naughty Честно казано, за мен мога да кажа,че съм достатъчно грамотна за възрастта си  bowuu
Зайче,мила  Hug  много ме радва това  Heart Eyes  Аз затова написах 99% ,а не 100%,защото все пак,макар и рядко,се срещат някои младежи като теб.
Но наблюдението ми е,че те са като "Игла в купа сено".
Случва ми се някой път да сбъркам някоя дума,да пропусна запетайка или нещо друго,но като цяло се радвам ,че  пиша правилно,защото съм виждала хора,които ......  ooooh!

# 290
Темата правопис- До ТУК  Stop  Не сме на училище,нека всеки си пише,както иска  Hug Hug Hug  Тук не е мястото за поправяне на грешки  Wink

Пък и оспамихме темата  Grinning Grinning Grinning

# 291
Дани , слънце , ама туй е от бързината , понякога ........... Joy Joy Joy Joy Joy

щот все пак съм на работа бе слънце и ...... на мен много бързо ми тече мисълта и в бързината , не мойм смогна .......  
щот моето индианко име е "  фюууууууууууууууууууууу" , толкоз съм бърза

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

иначе ,съм чувала за крътък и пълен член .....

# 292
Дани , слънце , ама туй е от бързината , понякога ........... Joy Joy Joy Joy Joy

щот все пак съм на работа бе слънце и ...... на мен много бързо ми тече мисълта и в бързината , не мойм смогна .......  
щот моето индианко име е "  фюууууууууууууууууууууу" , толкоз съм бърза

hahaha hahaha hahaha  Оххх,слънце  Joy Joy Joy  искам да си сложиш индианското име  Mr. Green  Hug

# 293
Айде малко по темата Heart Eyes Mr. Green

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha

# 294

щот моето индианко име е "  фюууууууууууууууууууууу" , толкоз съм бърза

иначе ,съм чувала за крътък и пълен член .....
И аз съм бърза,затуй ще те цитирам 2 пъти  Mr. Green
Как лежерно го отбелязваш обаче  Grinning  ,че иначе си чувала за члена  Grinning

Сега сериозно,наистина съм съвсем наясно,че тук не е място,където някой ще си следи правописа  Peace
Тук си пишем за забавление и разтоварване,а съм сигурна,че повечето грешки са от бързина,недоглеждане,а особено ако се пише през телефон,ми е съвсем ясна ситуацията  Peace
Аз също съм правила със сигурност,колкото и да си оглеждам постовете  Peace

# 295
Айде малко по темата Heart Eyes Mr. Green

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha

Сега от туй отдолу,нЕмаше нужда  hahaha hahaha hahaha

# 296
# 297
Оххх,много хубаво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Накрая Зейно казва,че ще бъдат много щастливи,а Кире вика: Хади бакалъм!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 298

Де се губиш бе слънце  Hug Hug Hug  Днес по-добре ли си  Hug

Хади,че ти краднах една снимка,която си постнала в групата във фейс  Grinning

# 299
На тази снимка Ойкюто ми харесва  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт