След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 958
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • У Диспансера ...♥♥♥
Или повелителя на, баклавата  hahaha hahaha hahaha

# 271

Ирка, а тук ми беше много нелогично защо така си се усмихнаха, като преди това тя беше супер сериозна и ядосана  Thinking ХанКерска ли беше тая размяна на усмивки   Flutter

Обаче емотиконите ти много сладурски, Ирче. Откъде ги гепваш?

# 272
  • В света на мечтите... ❤
Оххх,Бу,сори,ама си оттеглям предложението  Mr. Green  нямам нерви да го изчета до края  ooooh!

# 273
да играем на една игра .....

как е индианското име на ЯТ .....  newsm78

моето предложение е ........     " РИвящия зъб "  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Аз гласувам с две ръце за него  hahaha hahaha hahaha hahaha

Абсолютно точно!  newsm10

# 274
  • София
Оххх,Бу,сори,ама си оттеглям предложението  Mr. Green  нямам нерви да го изчета до края  ooooh!
Joy Joy Joy И аз не съм го прочела цялото Joy Joy Joy само първите изречения Joy Joy Joy

# 275
За Глисто предлагам: Танцуващия с паяци  Mr. Green

А за Акселчик: Акси синьото око  hahaha  ,че Кире честичко го гримираше по лицето  Mr. Green

# 276
Оххх,Бу,сори,ама си оттеглям предложението  Mr. Green  нямам нерви да го изчета до края  ooooh!
Joy Joy Joy И аз не съм го прочела цялото Joy Joy Joy само първите изречения Joy Joy Joy

Аз те бия  Mr. Green  до средата го докарах,ама ми свърши въздуха  Joy Joy Joy

# 277
  • София

Дани в случай, че някой ден станеш учителка прнтини си го и го показвай на учениците!

# 278
Влади  Hug  ,е пропуснала да ни я сподели таз фотка,краднах й я от групата във фейс  Grinning

Май е стара обаче  Thinking

# 279

А за Акселчик: Акси синьото око  hahaha  ,че Кире честичко го гримираше по лицето  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Баръш -- " гълташия бастун  "

Акси , аз него много си го харесвах ........ " смразяващия юмрук"

Джан , мноооооооооооого любим ....   "верния страж "

# 280
Дани ,само аз мисля и се тормозя ....  другите на дрямка ли го удариха  , кафенце ли пият .......... newsm78

и помощ поисках , да ме отърват от мъките ми  и можеш ли да си представиш ......... никой не се отзова .....
Ей такива приятели като имаш , защо са ти врагове  Naughty Crossing Arms

Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кате, душата, малко в обедна почивка ...малко кафенце ... след малко може и дрямка ....ама вече съм тук... По-пишеща не съм била досега... Изобщо не си личи, че нямам много работа днес, нали  Wink

Много са ти точни попаденията и за четиримата. По-добри не бих могла аз лично да измисля. Така че, индиански вманиачен по ХанКер вожде, аз съм  Peace

# 281

Дани в случай, че някой ден станеш учителка прнтини си го и го показвай на учениците!
Какво да им го показвам,те сага 99% от учениците пишат по същия начин,със същата грамотност  ooooh!

# 282

Какво да им го показвам,те сага 99% от учениците пишат по същия начин,със същата грамотност  ooooh!
Без мен  Naughty Честно казано, за мен мога да кажа,че съм достатъчно грамотна за възрастта си  bowuu

# 283
# 284

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Баръш -- " гълташия бастун  "

Акси , аз него много си го харесвах ........ " смразяващия юмрук"

Джан , мноооооооооооого любим ....   "верния страж "
Тъй като сме на тема правопис  Joy  "ВернияТ страж" - много му пасва на Джанчо  Heart Eyes

А за Акси малко повечко ми идва героизма в този прякор  Thinking  Може "Любителят на пушкалата"  Grinning  ,че нали все се силеше да застрелва Керемчик  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт