След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 979
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Бу , значи още не сте разбрали , че сте един за друг ..... с аркадаша  Hug Hug Hug Hug Hug

пък може и да греша , не знам , ама ако някой ден се случи нещо между вас , може ли да ми го споделиш на лични ....... Hug Hug Hug Hug Hug

# 241
  • София
Бу , значи още не сте разбрали , че сте един за друг ..... с аркадаша  Hug Hug Hug Hug Hug

пък може и да греша , не знам , ама ако някой ден се случи нещо между вас , може ли да ми го споделиш на лични ....... Hug Hug Hug Hug Hug
Кате няма нищо да стане! Познаваме се от деца, дори и в бурните тийн години не е имало нищо друго освен приятелство. Аз като цяло имам много добри приятели мъже, просто по-добре се разбирам с мъже отколкото с жени

# 242
И на въпроса, дали ЯТ, е негова любима в живота, той не можа да отговори, само реагира, излъчваме неговата реакция, смятаме че е достатъчно красноречива (реакцията е въобще за предполагаема такава възможност)

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 243
  • У Диспансера ...♥♥♥

Кате, и аз  не вярвам в приятелството, между мъж и жена  Peace

# 244
Много редки случай имам аркадаши мъж и жена.

# 245
Иркчони  Peace  , време беше някой друг да ме подкрепи , щот по едно време реших , че нещо не ми е уред ......  то че ми тропа дъската , тропа  ........  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Правиш ли ми веселото клипче със Слънцата ........... Praynig няма  само да рИвем , въпреки ,че ако рИвем Кирето повече ще ни хареса ....... Joy Joy Joy Joy Joy Joy щот ще помясаме неговото севгили 

# 246
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми весело, ама ни сцени си ми предложила, ни песен  hahaha hahaha hahaha
Heart Eyes

# 247
да играем на една игра .....

как е индианското име на ЯТ .....  newsm78

моето предложение е ........     " РИвящия зъб "  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 248
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 249

моето предложение е ........     " РИвящия зъб "  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 250
  • У Диспансера ...♥♥♥

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Аз гласувам с две ръце за него  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 251

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Кате, измисли на Окан hahaha

# 252
# 253
# 254
Лил , сакън  Naughty  недей , той ми е слабост ...

Да измислим и за Кирето ....

Общи условия

Активация на акаунт