След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 885
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
И шок, шок, шок, на въпроса ще забрави ли някога Ханде, Керем Бюрсин, отговори така
Naughty
Хахах, колко ще съжалява... 99 % съм сигурна, че въобще, ама въобще не са останали приятели ooooh! Cry
Аз пък обратното  Peace 99% съм сигурна,че са останали близки приятели,все пак сами казаха ,че са чок аркадаши  Naughty

# 226
  • У Диспансера ...♥♥♥

Тука го гримират за Гюнеш, където в последната серия, не си направиха даже и този труд  ooooh!

# 227
И шок, шок, шок, на въпроса ще забрави ли някога Ханде, Керем Бюрсин, отговори така
Naughty

Ха, Ирка, добро доказателство си извадила - направо видео и аудио, не си поплюваш  bowuu

# 228
  • У Диспансера ...♥♥♥

Очаквайте и кукла, Кире в скоро време, може и ЗейКер, а за ЯТ, няма кукла, че те вещици на метли много има, няма да върви на пазара  hahaha hahaha hahaha

# 229
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вени, аз ПР, ли съм тука, или лукова глава. Трябва и доказателства изречени от неговата уста, ей ви ги  hahaha hahaha hahaha

# 230
Керемчи , таз наша гордост и радост за очите , докога ще е в Хамерика , че чакам нови снимки със звиздътъ ..... за да си стреляме на воля ... кво да прим , сърцата да са щастливи  Joy Joy Joy Joy

Ханде и тя ни снимка , ни вопъл , ни стон .... newsm78

а пък моята страст Оканджим - това дете на майката природа , той пък душичка златна ,съвсем изчезна .............под дърво и камък го търся тия дни ...... search  33uu
...............почти нищо , да не кажа ХИЧ ..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes

# 231
Naughty
Хахах, колко ще съжалява... 99 % съм сигурна, че въобще, ама въобще не са останали приятели ooooh! Cry
Аз пък обратното  Peace 99% съм сигурна,че са останали близки приятели,все пак сами казаха ,че са чок аркадаши  Naughty

Дъще , малко си още ..... ама чок аркадаш с мъж - трудно става ... Hug Hug Hug

Лил , за съжаление  смятам ,като теб
 Hug Hug

# 232
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сладурко  Heart Eyes

# 233
Naughty

Дъще , малко си още ..... ама чок аркадаш с мъж - трудно става ... Hug Hug Hug

Лил , за съжаление  смятам ,като теб
 Hug Hug
Кате,чок аркадаш с мъж може да си,примерно аз си имам най-добър приятел момче,не е мъж все още  hahaha но е момче  Peace  Joy

# 234
Направо ми е нелепо, че някой иска Керем и Я.Т. заедно  ooooh! че и колажи за тях двамата  Sick
Вижте след едно кино с нея Кирето избяга на друг континент  Mr. Green
И да си кажа, аз Ойку Карайел пък я харесвам   Peace

# 235
  • У Диспансера ...♥♥♥

Как се усмихват, един на друг  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 236
  • Керодиспансера
Цялата българска армия не е изстреляла толкова патрони за една година, колкото тук за три дена  Joy Joy Joy Joy Joy

Да, Ирка,в Диспансера прочетох, ама после прескочих оградата на другия двор да видя кой се осмелява да говори така за Кирето  Mr. Green

# 237
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 238
Направо ми е нелепо, че някой иска Керем и Я.Т. заедно  ooooh! че и колажи за тях двамата  Sick
Вижте след едно кино с нея Кирето избяга на друг континент  Mr. Green
И да си кажа, аз Ойку Карайел пък я харесвам   Peace

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Илинче , ха да видим , кой кого харесва повече - ти момчето или той теб .... или иска да прекарвате повече време с теб , щот ти харесваш друг и знай ,че няма шанс ......  , ако не сега след време туй приятелство , ще избие за някой от вас в друга посока ,без да се усети ...... Heart Eyes Hug Hug Hug

И на бъдещата си свекърва , таквиз неща не се споделят , щот като ми дойдеш у къщата , нон стоп ще ти го натяквам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 239
  • София
Най-малоумното предложение за брак  Joy Joy Joy Joy

Кате - Не си права, има приятелство мъж-жена. Аз имам най-добър приятел мъж, никога никой от нас не е изпитвал чувства към другия, и двамата си имаме гаджета, винаги сме били като скачени съдове и никога не е имало нещо м/у нас. За протокола не е гей!

Общи условия

Активация на акаунт