След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 943
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Най ми харесва когато Керемче кабе сакин не знам дали го пиша вярно ама да го напиша и на български успокои се.Най вече в епизода когато Зеинепче ревнуваше. Joy

# 301
  • В света на мечтите... ❤
Една стара фотка на Хаденце  Heart Eyes   Тук като гледам,ще да е доста малка  Thinking  и е без никакъв грим,но пак е сладка  Heart Eyes

# 302
Еххх,бе....  Heart Eyes

# 303
# 304
Охх,този Джан  hahaha hahaha hahaha

# 305
Дани , не обърна внимание на най важното ....

с това си признавам ,че съмтаймс , може и да объркам , без да е от бързане .... Joy Joy Joy
и на другото .........

щот все пак съм на работа бе слънце и ...... на мен много бързо ми тече мисълта и в бързината , не мойм смогна .......
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

а това беше минутка за реклама ............. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 306
 smile3518 smile3518 smile3518

# 307
Време за реклама.

# 308

Joy Joy Joy  и това съм го чувала , ама  да не излезе ,че съм много надута , избрах - минутката

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Peace

# 309
# 310

Joy Joy Joy  и това съм го чувала , ама  да не излезе ,че съм много надута , избрах - минутката

Па и скромна  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 311

А,тази била друга  Grinning  Тук не махат  Grinning

Ама къде е Гюнеш,а?????  Mr. Green

# 312
Упс, не съм видяла, че сте стопирали темата. ..докато си напиша дълбокомисления коментар  Mr. Green  Скривам го веднага.
Скрит текст:
И аз да кажа,че понеже сме на тема правопис,не знам при кого беше ,но забелязах,че пише 'повече' по този начин- "по-вече"  Peace

Илинче, така е, всички по-големи каки сме забелязали, че си умно дете  Heart Eyes
В един коментар относно правописа преди известно време и аз споделих, че не приемам и не мога да оправдая тази все по-ширеща се неграмотност в подрастващите, защото след като има и такива като теб, които са наясно с правоговора и правописа, значи и другите могат.
Разбира се, че не е нужно пък и всички да сме филолози и да знаем и най-малките изключения от правилата в граматиката ни, защото те са доста... имаме една от най-трудните граматики все пак... или поне така съм чувала  Wink
В един чат, където като цяло не е нужно да сме напълно изрядни, защото се води по-приятелски неангажираща кореспонденция-разговор (и без пълен член и тирета можем да се разберем), но основните неща-пунктоация, главни букви, край и начало на изречения и тн. съм съгласна, че трябва да се спазват, не само за да се разбираме (в някои случаи, когато запетайките не се използват правилно се променя и смисъла на написаното и се получава понякога "ко речи, ко?!"  Wink), а и защото това е проява на уважение към тези, които те четат.  bowuu

И тук е момента и аз да благодаря на класната си, която ни преподаваше български и литература, за това че държеше много не само на правописа, но и на правоговора. Оказа се, че след училище тези ми знания бяха в моя полза в мноооого житейски ситуации и благодарение на тях често съм била една крачка пред другите  newsm08

ПС: Моля да бъда извинена, ако някъде волно или неволно съм допуснала правописна грешка  Mr. Green  Wink  Sunglasses  Joy

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 15:42 от LoVeni

# 313
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей, кръжока по Български език  hahaha hahaha hahaha
Катюш, верно ли имало и други в тоя филм, аууу я дай да ги вида  hahaha hahaha hahaha

# 314

Сладурка  Hug  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy Joy Joy :35

Общи условия

Активация на акаунт