След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 953
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Лелееее вижте гииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 436
Ако Лени се появи, моля да преведе статията Praynig Praynig  Praynig

# 437
Тези са главните от Малкия ага нали?От скоро ли са женени?

# 438

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 21:16 от Dandel- СистЪрЪ на НарцисЪ фром СеЙм МадЪр

# 439
Веси ,  днес се женят

# 440
Супер новина,мен ми харесва тази двойка много Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нека да са здрави и много щастливи Peace Peace Peace

# 441
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте момичета Hug
извинявам се че нахлувам така, но започнах да гледам страхотното ви сериалче (1 еп) и съм много впечатлена Peace
Само, че нещо не намирам 2 серия в Аси newsm78 Sad
Има ли я някъде другаде?
Може ли да ми кажете с две думи какво става в нея, че да почвам да гледам трета Simple Smile
Айра, Инчето ги гледа от Бокса, и е много зарибена вече, тя ще ти даде линк, за да ги гледаш  Hug

# 442
  • София
Ох, момичета, 2 дена едвам смогвам и не мога да се включа на 100% в купона.  Blush

Страхотни колажи и клипчета.

Гласувах за Ханде.

Снимките на разкошна. Смачканите възглавници на ЯТ са  Sick

Толкова много информация изчетох, че се чудя какво да колентирам.  Rolling Eyes

А, сетих се! Ани, ти си имала силите да прочетеш целия пост на Дида? Браво! Аз на 3-я ред получих главоболие.  ooooh! Нямам идея как те е нарекла, НО тя често си позволява лични нападки към потребителки. Явно си изпуска нервите, което не е добре на тези години.  Rolling Eyes

п.с. Айра, ако искаш, ще я изпратя по скайп?

п.с. А, тя Ирка е предложила разрешение на проблема.  Peace

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички

# 443
Здравейтеееее и от меннн, отновоооо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 444
# 445

Сис, само те ни останаха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да да можеше да  видим  и Ханкер така,  но вероятността клони към - безкрайност Grinning

# 446
  • Керодиспансера
Някой може ли да каже с две думи за какво става въпрос в това, което Рени постна,защото има и името на Ханде  Praynig

# 447
благодаря за бързата реакция, страшни сте Simple Smile
щом го има в бокса ще го гледам там Peace
Хубава вечер на всички Hug

# 448
  • У Диспансера ...♥♥♥
Приключи ли любовта на Керем Бюрсин и ЯТ ( няма да и пиша даже и цялото име, на тази безличната)?
На кратко ще ви преразкажа, че не ми се задълбава в превода, звездата от ГБ, чието име често се споменава с неговата красива партньорка Ханде Догандемир, отлетя за Америка, а неговата спрягана приятелка, също почива на друго място, което говори за евентуална раздяла.
Споменават, за снимката в киното я Зъбла, и че е заминал след края на снимките за филма си,  в Америка. И за Ханде, че имала отлични отношения с нейни възлюбен Окан.

Дай Боже, Дай Боже  newsm20 newsm20 bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 449
Да кажа че Ямър е на светлинни години от Ханде таланта и да реве е просто без коментар.
Аз не разбрах в 16 епизод Зейнеп като казва на Мела да си вземе животното и да си го навре в з.... не разбрах как ще стане не трябва ли той да и го постави .Колко нежно го написах.В момента съм на село и приятелите ми викат тая вечер си много нежна аз им казах ами не съм гледала сериялчето си и не съм посещавала скоро инфекциозното отделение и всички ми се смеят кажете ми кое смешното.

Общи условия

Активация на акаунт