След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 672
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Да не бъда лош пророк, ама  този сериал ако мине  15 серии ще си е цяло чудо.

Ти прочети великия сценарии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Лъга ни Алтан, не ми, няма се учудя и снимката в МОЛ-а, да е режисирана от него, за да приключат по набързо, сериала.  ooooh!
Егати задкулисни мръсотии и гадни номерца, манипулиране на аудиторията, както си искат  #Crazy

За това ме е яд , че се забъркахме и ние без да искаме
 Да , и аз мисля , че К. ще е лошият , но по презумция се харесва добрия , че не знам  Peace

# 646
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе Бу, не можеш ме убеди, не се опитвай. Ти, мислиш така, ок. Аз не те убеждавам в противното. Мен другите ама грам не ме интересуват, нито съм ги гледала, нито са ми познати, нито пък са ми с нещо открояващи се. Егати тъпия каст, най-популярното лице, Кирето. И затова са го и взели, за да може покрай него да се загледа сериала. Мен ме интересува Алтан, какво каза лично той, а не тук, там прочетено, и какво стана накрая.

# 647
  • София
Хора аз ви говоря за резюмето на ГБ, не е от най-грабващите.

# 648
  • У Диспансера ...♥♥♥
От това със сигурност, е много по-грабващо.

Рошкото, ще е добрия според мен.

# 649
# 650
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 651
Да не бъда лош пророк, ама  този сериал ако мине  15 серии ще си е цяло чудо.

Ти прочети великия сценарии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Лъга ни Алтан, не ми, няма се учудя и снимката в МОЛ-а, да е режисирана от него, за да приключат по набързо, сериала.  ooooh!
Егати задкулисни мръсотии и гадни номерца, манипулиране на аудиторията, както си искат  #Crazy

Нещо не  ме грабна, ама  хич.......

# 652
  • София
Бе Бу, не можеш ме убеди, не се опитвай. Ти, мислиш така, ок. Аз не те убеждавам в противното. Мен другите ама грам не ме интересуват, нито съм ги гледала, нито са ми познати, нито пък са ми с нещо открояващи се. Егати тъпия каст, най-популярното лице, Кирето. И затова са го и взели, за да може покрай него да се загледа сериала. Мен ме интересува Алтан, какво каза лично той, а не тук, там прочетено, и какво стана накрая.
Ирка все едно каста на ГБ би те грабнал ако беше разбрала за него преди да започне миналата година.
Само се надявам да не ви хареса и да стане така, че да го спрат заради нисък рейтинг или някоя друга причина, въпреки че сериала е хубав както стана с ПЕ примерно или с Кайъп.

# 653
Тази Елиф  Усман може да го е писала,, ама да ти кажа предните и проекти не  говорят много  добре за нея  . Поправям се,  спрените й проекти.... Да ти кажа  Бу и 5 години да го пише, ако не става и актьорите на стават, няма да има  никаква файда  Joy Joy Joy Joy Joy

# 654
  • У Диспансера ...♥♥♥
За тва няма хич да го гледам, и няма опасност да ми хареса, първо защото е много скоро след ГБ, второ много хора няма да могат още да приемат, Кирето с друга партньорка, това са 70-80%, които не биха го приели, именно защото е много рано за нова роля, на мен също ще ми бъде много трудно да го гледам с друга, защото спомена за ЗейКер, не ми е избледнял, изобщо.

# 655
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тази Елиф  Усман може да го е писала,, ама да ти кажа предните и проекти не  говорят много  добре за нея  . Поправям се,  спрените й проекти.... Да ти кажа  Бу и 5 години да го пише, ако не става и актьорите на стават, няма да има  никаква файда  Joy Joy Joy Joy Joy
Ама ти само си представи канала, който ще го излъчва и е напълно достатъчно, да си направиш сметката.

# 656
Ама ти само си представи канала, който ще го излъчва и е напълно достатъчно, да си направиш сметката.

От както гледам  ГБ  по този канал  пспряха  3-4  сериала, какво говорим Joy Joy Joy Joy Joy

# 657
  • София
Знаете ли, понякога темата е толкова заредена с негативизъм и лоши чувства, че на човек му се отщява да пише и споделя.

По всеки канал спират на сезон 3-4 сериала, не само по Канал Д.

# 658
# 659

Общи условия

Активация на акаунт