След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 637
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Още по-зле, ако К.Б и Алтан са знаели преди отиването в Измир и потвърждаването на сезон 2  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 661
  • София
Аз ви казах малко след Измир, че това е рекламен трик за повече рейтинг.

# 662
Аз ви казах малко след Измир, че това е рекламен трик за повече рейтинг.
По Алтан и К.Б  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За какво реваха за тоя рейтинг, като пак щяха да го спрат. Само ламтят за пари  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 663
Ако публиката знаеше от 40 епизод да речем, че няма да има втори сезон, рейтингът щеше още повече да падне. Абсолютно нормално е да го крият до края.

# 664
Ако публиката знаеше от 40 епизод да речем, че няма да има втори сезон, рейтингът щеше още повече да падне. Абсолютно нормално е да го крият до края.
Да крият, но не да лъжат така долно. Можеха да кажат, че не се знае още със сигурност. По-малка лъжа е и по-малко неприятна от това да потвърдят 2 сезон  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 665
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Бу, да ти кажа един К.Б сериал не прави, така че трябва сценария да е извънземен, за да се задържи на екран. Особено след като К.Б и Ханде вдигнаха толкова летвата. Не се ли получи химия, сериала е тотално обречен  Crossing Arms То колко сериала сме гледали с двама братя влюбени в една жена. Нищо кой знае какво  Stop

# 666
Не виждам смисъл от толкова отрицателни емоции. Станалото, станало, така или иначе втори сезон е нямало да има. Естествено, че и парите са фактор, бизнес е това все пак. Поне така са имали време да си намерят нов проект, в което не намирам нищо лошо. Аз лично ще гледам новия проект на Кирето или поне в началото, защото само от 5 реда резюме и каста не мога да преценя дали ще ми хареса.  Flutter

# 667
Ако бяха си поиграли малко да оправят сценария на ГБ и ги нямаше всички изцепки на актьорите, може би щеше да има втори сезон  Rolling Eyes  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 668
  • София
Ма хора това е бизнес за милиони , тези хора не ни показват истинските си лича и чувства. За тях всичко е пари, рейтинг, слава. Това е един бизнес основан върху лъжите, мечтите, представите на хората. Нищо в актьорството и продуцентството не е истина, всичко е фалшиво. Това са добре изградени медийни образи в повечето случай нямащи нищо общо с реалността.

Вие се самонавивате. Сериала и да е хубав вие няма да го харесате защото ще търсите ЗейКер или Керем Сайер.

Ако е щяло да има втори сезон, нямаше да тръгнат да пишат още февруари сценарии за нов младежки сериал. А тогава в екипа още не е имало проблеми.

# 669
А и не бива да сме от хората, които се "застъпват" за един любим сериал и после не одобряват нито една партньорка/партньор или нито един бъдещ проект на любимците си, просто защото сравняват всичко с миналото. ГБ свърши и няма да го върнат на екран. Няма какво да се направи, освен да се гледа напред. И аз харесвах сериала, Зейкер, Ханкер и т.н., но се примирявам с настоящето.

# 670
  • София
А и не бива да сме от хората, които се "застъпват" за един любим сериал и после не одобряват нито една партньорка/партньор или нито един бъдещ проект на любимците си, просто защото сравняват всичко с миналото. ГБ свърши и няма да го върнат на екран. Няма какво да се направи, освен да се гледа напред. И аз харесвах сериала, Зейкер, Ханкер и т.н., но се примирявам с настоящето.
+1

# 671
Ако е хубав сериала и има химия, няма да си затворя очите и да не го призная. Въпроса е, че К.Б ще ги влачи всички на гръб  Crossing Arms И един К.Б сериал не прави.  Mr. Green

# 672
# 673

Хелоу,скъпи вирусоносителки! Привет и на всички останали,без вируси! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Hug HugИлинче, Hug Hug Катенце Hug Hug,за вас специално

защото само на вас съм липсвала  love001  love001  love001  love001  love001

Имам гости,затова до скоро,къзларки! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 674
  • София
Ако е хубав сериала и има химия, няма да си затворя очите и да не го призная. Въпроса е, че К.Б ще ги влачи всички на гръб  Crossing Arms И един К.Б сериал не прави.  Mr. Green
Тери, ти гледала ли си някой от другите как игра?
Шюкран е много добра актриса, Бурджу също е добра, участвала е във ВВ. Ясемин също не е лоша, малко е студена, но не е лоша като актриса. Единствения според мен който много много не става в този каст е Шюкрю. А и никой не е казал, че героя на Керем задължително трябва да прилича на К.С, или пък да има силна химия в сериала. Вие тръгвате с голямата кошница, което е грешка.

Общи условия

Активация на акаунт