След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 632
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Направо сте ужасни, човек да не иде някъде или да му излезе работа, за да ви изчете ...Просто астигматизма ми се стресира на макс...ужасни стеееееееееееееее, ма смогнах, настигнах ви ...
Мале, колко неща сте обсъждали и как сте се забавлявали, сега как да премина накратко през всичко това , поне да опитам ....
Скрит текст:
Първо да питам Влади как е вече, по-добре ли си, надявам се е така....
Ирка ,страшен клип с любима гръцка песен, пускай го от време на време, никой няма да ти каже –не .....
Бу, темата много ми хареса, браво на теб, само имам една забележка /правя си майтап, не се засягай моля те / кво е това на главата на Керем , ще ме извиняваш, но не мога да гледам момчето ни барнат като охлюв...моля те другия път поне шлем да му турнеш .. особенно съм впечатлена от Добре дошли в института по инфекциозни и заразни болести Ханкер ... и сега като сме си на думата, вирус Melissa ако все още е свободен, може да го приватизирам …ако не измисля нещо друго де, не съм категорична ....
Сега снимките на Кирето и Зъбла няма да ги коментирам от киното, но ще кажа, и ще се повторя, за първи път Зъбла ми хареса, не се усмихва, вижда се в профил, стои добре ...това е достатъчно , за да я харесам ... Обаче...искам да кажа и друго, пускали сте снимки на Девлин, сега нека си сложа ръката на сърцето, Девлин има страхотна усмивка и положително излъчване за мен, може да е по-едричка, или поне така ми изглежда на снимките, но в сравние с Зъбла / в тялото имам предвид/ направо Зъбла си я подминава от всякъде...друг е въпроса на Керем какво му допада, а съвсем друг е въпроса, че и Керем в Америка не е бил оборудван с такива чак баклави. Понеже за американските стандарти Девлин си е направо финна, когато е бил в Америка може да се приеме, че е бил с финна дама, тука обаче, Рини ще си каже тежката дума, какви са масовите американки ?....И мисля, че има някакво объркване по отношение на Девлин, някой е коментирал , че тя му е разбила сърцето, да но Керем каза, че това се е случило в средното училище, и музиката го е излекувала, така че, по пътя на логиката, аз мисля, че не Девлин му е разбила сърцето, а някой друга кака, дето мамата си трака. Също така, при Беяз, накрая на първото гостуване, спомнете си, че Беяз цитираше, някакъв приятел, съквартирант, с който Керем живее в Истанбул / това е онова магаре, дето се вижда на снимките от преди нова година, един такъв дебеличък, дето изловиха Кирето с няква Мерич Кючюк, това е момчето от снимките в МОЛ-а дето обядваха Керем – Зъбла и онази тулумбичка/, та това въпросно момче е  казал, че понеже Кирето много избира и т.н. ,по много неочакван начин е изоставил момичето с което е бил, дори и тя била изненадана от това, .. Има предвид, преди да дойде в Турция, та след като я изоставя по този начин, е виждал Керем как си удря главата в стената от съжаление / не в буквалния смисъл, разбира се / . Та в този ред на мисли, аз мисля, че Девлин е момичето , което е било изоставено по този начин от Керем, а не момичето, което е разбило сърцето му. Още повече, че е учил с Девлин в университета. Помните ли, в началните серии имаше нещо от сорта, Девлин коментирала някъде в нета / ТТ или някъде другаде не си спомням,/ нещо от сорта, „е добре, качих си Вайбър „.... според мен са общували в началото ....
Ели...... така се смях на твоя пост със лебеда и патиците, ей момиче, в последно време ме убиваш, такива постове пишеш, просто .... как на място, как ти идват на акъла незнам...Чудесна си ....
За вирусите и ламаринените очила, просто НЕАМ ДУМИ, дори няма се изхабя да го коментирам, прав им път ...на мен лично не ми пречат, могат да си пишат, да си приказват, каквото искат да правят .. От поста на Дида, еми да си призная изчетох го, но това не е най-страшното, най-страшното е , че просто нищо не разбрах, ама още по-страшно е , че може и да не е в България скоро....това каква връзка има със всичко написано от нея, изобщо, ама изобщо не ми стана ясно ...Втори път не бих си причинила това ...
За сюжета на сериала на Кирето – ще го гледам, това е на сто процента сигурно, че ще си му дам шанс, обаче..... само за да видя дали се справя , едната от каста ми е антипатична – русата, не Ясемин ... ами онази другата, където съм я засичала, там сериала е загивал....Но и аз мисля като Влади, дано и аз не греша, няма да хване дикиш, понеже феновете не забравиха старият образ, и много трудно ще приемат този, а и да го приемат, ще има постоянно сравнение със Зейкер и тяхната химия, което още повече ще затрудни успеха на сериала...и всичко това просто защото избързаха ...трябваше малко време да мине...но знае ли човек, може пък да грешим ....времето ще покаже
Кате, ти пък , човек да не те остави 2-3 дни и вече си станала писателка, големи стихове, голямо нещо... От ден на ден ставаш все по-колоритна за мен, то коментарите ти ли да спомена, бъзиците ли...направо трепеш рибата от всякъде..
За снимките на Ханде – божествена, няма друг коментар, страхотна както винаги .. Вени, ето превода на това, което е написал фотографа : ... забавлявахме се много, и в крайна сметка стана много красиво. Косата, грима, стайлинга, снимките, всички са красиви, но ако я нямаше твоята красота, снимките не биха били толкова красиви....Вени, за другото което си ме питала – нямах време все още детайлно да проуча и пробвам програмата, чакам съдебната ваканция, коятоможе да се каже, че вече започна ..та скоро ще те питам това -онова
За снимките на Зъбла от почивката й – милата осведомява Керем и аудиторията къде е била, какво да се прави, не е лесно да си прост ....
Мале, исках още неща да изкоментирам, но се обърках....
Ха сега вече здравейте на всички !
Това е любимата ми целувка от сериала, въпреки, че беше в представите на Керем ....

# 676
  Сега излиза , че щом Ясемин е знаела април месец за Алтан , нашите за това ги изтипосаха да се обясняват  в Баез шоу както преди дни казах
Датата на Беаз шоу  беше 28.03.2014.

Не се настройвам негативно , но след тези мизерии,  които преживявахме денонощно тук , как след 45 дни  да повярвам отново на Алтан и Керем.  

# 677

На снимката пише, че се срещнали двамата, въпреки калта и дъжда /явно и там е валяло/, разтъжили се, та дори и на спорт отишли /демек да поспортуват/ . Това е Фикрет Казанджъ, който сътвори роклята на Ханде за Пеперудите, негова е роклята й от бала на Сайер колеж

# 678

Лени , роклите на Ханде са на Ozgur Masur  - http://www.ozgurmasur.com/

А Фикрет Казанджъ е май  се изявява като стилист  Peace

# 679
  • София
Лени, Шюкран, много я харесвам аз в АБО с Енгин А., Енгин Алтан Д. и Мелиса Сюзен. Страхотна роля направи там. И във двата и филма също е страхотна. С Ханде двете се познават от доста време играят заедно в Меджнун и Лейля.

# 680
Познато?

# 681
Много симпатизирам на Девлин  Peace Зъбатка може да е има хубаво тяло, но като човек не струва и излъчва негативна енергия, докато Девлин има много готина усмивка и изглежда позитивен човек  Grinning
Ако ме питате давам Кирето на аркадашката, ама тя не го иска  Joy Joy Joy Joy Joy

Бу, и да не съм ги гледала, съмнявам се да са кой знае колко добри  Stop Имам такова усещане, няма да правя крайни изказвания де, защото не съм гледала нищо  Laughing Mr. Green

# 682
Красе, някъде бях чела, че двамата работят заедно, затова така го написах...някой по-просветен да ме поправи, ако греша.. Нищо чудно ти да си правата
Бу, Шукран мисля че не е руса, аз имам предвид една друга, незнам дали моята руса се казва Шукран, после от компа ще поясня коя имам предвид, че сега през тлф не мога
Тери, аз също харесвам Девлин

# 683
 Лени,  преди няколко часа ми изтече последната система Wink. hahaha hahaha hahaha Мога да каца, че вече съм добре, а утре ще съм идеално. Благодаря, че попита  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много обичам твоите постове, смея се със сълзи. hahaha hahaha hahaha

# 684
Лини, постът е един път  Laughing Laughing Laughing

# 685
Влади, снимката на Ямкер те удари в бъбреците явно...пази се, че тепърва ще правят премиера
Я да питам защо Мелис абла не следва Зъбла, нещо коментора ли се по въпроса

# 686
Лини, тя никога не я е следяла в туитър. Тя там не следи и брат си  Joy Joy Само Девлин  Mr. Green

# 687
  • София
Русата е Бурджу Бириджик добра актриса е тя. Участваше във ВВ, била е част от харема.

# 688
Влади, снимката на Ямкер те удари в бъбреците явно...пази се, че тепърва ще правят премиера
Я да питам защо Мелис абла не следва Зъбла, нещо коментора ли се по въпроса
"
Оо, не ми се  мисли като настъпи промоцията на хорър филма  " Аз и моето зъбато гадже"-  Grinning Grinning Grinning
Тогава направо в болница ще вляза Joy

# 689

Лени ,   Ханде го е отбелязала така в Инстаграма си . Аз го написах  , ако проявяваш интерес  Peace

Общи условия

Активация на акаунт