Работата остави и в Ямболската тема се включи 24

• 99 469
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета,
Вече сте ми помагали и се надявам и този път да ми дадете нужното инфо  Praynig
Трябва ми аниматор-обадих се на Светльо, но той е зает. Някой има ли телефона на дамата от кукления театър? А имали и други аниматори?координати моля? Благодаря ви предварително   bouquet

Привет мами,някой с отзиви за масаж на това място-  http://www.cvyata.gsy-design.com/?Мерси предварително... Лек ден!
Аз съм ходила няколко пъти при Цвята, много добре се справя според мен (аз не посещавам често масажи или процедури).  Малка стаичка до фризьорския салон, но чиста и подредена
Ясно,мерси!  bouquet

# 631
  • България
А аз да питам къде в Ямбол ( или наблизо) можем да отидем на плаж с детето? някакви отзиви?

# 632
  • Ямбол
Аз ходя на плаж в Бургас. Не понасям басейни, особено обществени.

# 633
Благодаря, alisson! Намерих телефона на Жулиета (дамата от театъра) и вече я ангажирах  Simple Smile
А аз да питам къде в Ямбол ( или наблизо) можем да отидем на плаж с детето? някакви отзиви?
Чух добри отзиви за басейна на село Симеоново. И в с. Калчево отворили басейн, но за там отзиви нямам.

# 634
Да допълня,че лоши отзиви за бесейна в Симеоново не съм чула,тази неделя се каним и ние да го посетим. Peace За този в Калчево тези дни ми каза една позната,но е нов и за там нищо не зная!
Мамчета,може ли да ми дадете кординати на добър хомеопат.Тук в града не съм чувала да има,ако може да е в по-близките до нас градове-Сливен,Стара Загора...

# 635
Да допълня,че лоши отзиви за бесейна в Симеоново не съм чула,тази неделя се каним и ние да го посетим. Peace За този в Калчево тези дни ми каза една позната,но е нов и за там нищо не зная!
Мамчета,може ли да ми дадете кординати на добър хомеопат.Тук в града не съм чувала да има,ако може да е в по-близките до нас градове-Сливен,Стара Загора...
Добър хомеопат за мен е д-р Панайотова има кабинет в болницата до стадиона мисля че малкото и име бе Златоела.Мн.добър специалист и човек -диагностик.

# 636
  • България
Благодаря, момичета
И ние днес решихме да отидем до Бургас на плаж. Хубаво беше. макар че имаше едни огромни вълни и силен вятър, но детето се накефи. Ще чакам  отзиви за Симеоново и за други басейни Simple Smile

# 637
Аз ходя на плаж в Бургас. Не понасям басейни, особено обществени.
Поздрави на "моят" Бургас. Тази година с тези ремонти, които захванахме не мога да стъпя в родния Бургас, а за плаж още по-малко време остава. Нямаме баня това лято още.
Надявам се август месец да "откраднем" 2-3дни за любимото море Praynig

# 638
Добър хомеопат за мен е д-р Панайотова има кабинет в болницата до стадиона мисля че малкото и име бе Златоела.Мн.добър специалист и човек -диагностик.
Мерси   bouquet

# 639
Момичета, къде в Ямбол мога да разгледам за табелка на входна врата - например сем.Кръстеви?

# 640
Момичета, къде в Ямбол мога да разгледам за табелка на входна врата - например сем.Кръстеви?
В Спектър (Бенковски) съм виждала.

# 641
Здравейте! Знаете ли къде в Ямбол мога да си купя хубав бански?

# 642
И в строителен маркет Практико (халето) имаше преди. Не съм го посещавала отдавна обаче.

# 643
Момичета препоръчайте ми марка ютия с керамично покритие ,която ползвате.Искам да не ми гори дрехите и да не ми залепя ,че е много кофти като налепи нещо.След това няма почистване и цапа другите дрехи.Последната ми ютия трябваше да я ползвам на най-ниската степен ,за да не ми прави проблем.Не гори,но и не може да се изглади ooooh!

# 644
  • Ямбол
Не съм си горила дрехите. Важното е да съобразиш степента на загряване на ютията с материята. Освен това и найлонови дрехи нямам. Та - ползвам най-обикновена ютия Триза.

Общи условия

Активация на акаунт