Пазаруване от Aliexpress.com 34

• 55 102
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
muratto, в самата обява като отидеш си пише колко е намалението.

Не пише  Simple Smile ето това само ми излиза http://www.aliexpress.com/item/New-Elegant-Ladies-V-Neck-Fashion … th/813753347.html

# 511
  • Ispania
Добро утро и от мен!
Може ли да ми кажете Моля Simple Smile, как да напиша Feedback? Уж писах, писах, пьк не излиза нищо на продукта Thinking.

Feedback-а се появява след като и продавача те оцени  Peace Има 30 дни да го направи  Wink
Аааа ,ясно Wink. Мерси много Hug

# 512
  • София
Ами от 18.99 е намалено на 13.29, според линка.

# 513
А с размерите как стоят нещата - отговарят ли си или поръчвате с един номер по-големи?

# 514

Намалението е сега...т.е на тази цена мога да го купя и сега, но на 19,08 как ще е?

# 515
  • Варна

Намалението е сега...т.е на тази цена мога да го купя и сега, но на 19,08 как ще е?

Продукта участва в промоцията на 19.08, тогава ще можеш да ползваш и купон при поръчката  Peace

# 516
Имате ли идея как да кажа на английски да ми изпращат дрехите 1 по 1 ?

# 517
20-доларовият купон нещо се е изчерпал. Най-добре е да се разменят точките сега, за да не е в последния момент. Сега ще трябва да се вместя до 99$.  Mr. Green

# 518
  • Бургас
  bouquet Благодаря!

# 519
  • Ispania
Как то4но се разменят тези то4ки?
За то4ките от играта ли става дума?

# 520
  • София
Като отвориш линка на промоцията и след това цъкнеш на "Change coins for coupons" обменяш точките за купони. За всеки купон си пише за каква минимална сума може да се използва.

# 521
Имате ли идея как да кажа на английски да ми изпращат дрехите 1 по 1 ?
Скрит текст:
Could you please send my items as separate parcels

Най-добре поръчвай 1 по 1 . Трудно ще се навият да ти разделят поръчка, че им излиза по-скъпо.

# 522
  • Ispania
menyanthe , мерси Hug

# 523

Как да кажа на продавача да пише по-ниска цена като изпраща стоката ?

Пишеш му в чата , ако не е онлайн ЛС и още веднъж в съобщението към самата поръчка.

А на английски какво трябва да му пиша ? Също така какво да му кажа, за да ги прати по отделно, а не заедно ?
[/quote]

Пиши ми ЛС , че не мога да разбера какво точно искаш.

20-доларовият купон нещо се е изчерпал. Най-добре е да се разменят точките сега, за да не е в последния момент. Сега ще трябва да се вместя до 99$.  Mr. Green

За тези , които ще си купуват телефони и таблети-размърдайте се преди да е свършил и купона от $15.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт