Юлските ни бебета са вече на 1 годинка! - тема 24

• 29 788
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден на Марти! Да е здрав и много щастлив. Весел празник на цялото семейство   bouquet

Таничка, честит празник и на теб. Тортата си я бива  Simple Smile

# 211
Леле, Кате, това съм го преживяла, но без деца. Изкарахме 4 ч. на магистралата преди тунела, като всеки тир заплашваше да ни отвее. Първо щяхме да изпукаме от жега, после изви един вятър, накрая почнахме да вадим дрехите от куфара. Вечерта си се прибрахме вкъщи...  Добре, че сте успели да се справите! Браво и за послушната плажуваща... Да видим колко ще издържи върху хавлията.

# 212
  • Бургас
Благодаря на всички  Hug

# 213
  • София
Честит Рожден Ден на Марти! Да е жив и здрав и все така чаровен!
Честит Рожден Ден, Таничка! Здраве и много щастливи моменти с любимите ти хора!

Аз тези дни тичам напред назад, защото стягам "приготовления" за 40те дни от смъртта на баба. Това е много излишно, майка ми също споделя мнението ми, обаче го правим защото баба държеше на тези неща.
Моето свеки каза, че е хубаво да се направят компоти от праскови за децата. Прибирайки се от Петрич, купих една касетка праскови и казах на мм да ги закара на майка си. Нашия снощи се прибира, аз бях с децата на площадката и ми вика:
- Ти не е лошо утре да запалиш колата и да отидеш да помогнеш на майка ми.
Побеснях. Значи, да оставя двете деца на робинята Изаура /моята майка/ и да отида да помагам на вечно уморената му майка. Казах му, че не съм компотаджийка и като на някой му се пие сок, не ме бърка да отида и да купя. Добре, че не му казах, всичко което ми идваше да изрека.
Катенце, весело да си изкарате на морето!
Моята Марина не ходи, ама пее. Пее "Мама ми купи днес" така "Мама ми...." ама хваща мелодия. Laughing

# 214
Здравейте,
Честит рожден ден на Марти!
Честит рожден ден, Таничка!

Почти ви изчетох и ето какво запомних:-)
Играчки- хера и нашата обожава тази къща, опитва се да пъха всичко вътре, предполагам, че е от Джъмбо, аз от там я взех.
Пъзелите много не ги разбора още, но се опитва да прави нещо с тях.
Кефи се най-много на един ксилофон. Изнася концерти на куклите:-)  и обожава да храни всички наред. По цяла сутрин се разхожда с една малка паничка и лъжичка и храни куклите, мама, тати... Ние с ММ се преструваме, че ни храни и тя се забавлява много. Навън събира листа и пръчки в една кофичка и после ни ги дава едно по едно:-)
Прощапулника мина много хубаво. Хвана първо питката, отчупи си крачето, което бях направила отгоре и после паричката:-)  въобще уреди си живота, хвана хляба и парата в ръце:-)
В събота заминаваме на море и нямам вече търпение, но като си представя утре какво приготвяне на багаж ме чака и ми се плаче направо...
Другото бебе също е добре - расте и се развива много добре, вече със сигурност ще е момиченце:-)  много съм щастлива от това, ще си бъдат приятелки:-)  а мм също се кефи яко, даже си призна, че искал също момиче:-)
Поздрави и лека вечер!

# 215
Лелее, вашите деца колко са напред!
Джине само така си се оплакваш от Марина, ето че детето говори, пее. Моето засега само крещи по всичко живо ба-ба, явно иска да е бау, ама няма шанс поне още 1/2 година да проговори.
Ема, виждам, че играе с играчките, за разлика от Вики, която играе с всичко друго, това дистанционно, хартийки и тем подобни, но не и играчки.
Шанса ми за гърне се проваля с всеки изминал ден, не иска и не иска да седи там. Изобщо ще я оставя накрая на самотек, и когато си се научи тогава пък  Crossing Arms

# 216
Глупи, да ви е честит рожденика !   bouquet Да е жив и здрав, много късмет да има в живота !

Hug

# 217
Честит Рожден Ден на Марти! Да е здрав и щастлив!
Честит Рожден Ден, Таничка! Здраве, любов, щастие и късмет!

Хихихи - Джине, да ти е пълна каредитната карта, че с тази песен "Мама ми купи днес..."

# 218
  • varna
Terp, и Ема отваря и затваря всякакви капачки, не само на минералните води.
Жалинке, от Кауфланд е къщичката, там имат доста попадения откъм играчки.
Девойката снощи не пожела да спи чак до 10 и нещо и днес, чудо, станахме всички дружно в 8. Май ще почна да я оставям да си ляга като вземе да припада като умрял лебед вечер, ама пък кога тогава ще остава време за мама newsm78

# 219
  • Варна
Добро утро, момичета   bouquet
Да ви е слънчев и спокоен денят.

Честит Рожден ден, Танче, желя ти мноо слънчеви и усмихнати дни.
Хера, много страшно звучи, дано да няма нишо страшно и само устничката да се е наранила.

И Е. ходи 2 пъти на плаж с баба си: страх го е от пясъка и морето, но си седи или на хавлийката или в лодка пълна с вода, плацика се и се кефи.

Е. снощи се събужда няколко пъти и плака, какво ли го болеше малкото ми момченце. Днес има малко Т (37.3) Дано не вдига повече, мрънка и плаче от сутринта. Станахме в 7часа и той вече от 1 час спи, а пък аз клюмам в кухнята. И довечера съм на работа до 24:00 часа, направо не ми се мисли.

А и да ви питам; резултатите от урината на седимент пише: левкоцити 1-2, имате ли идея какво може да значи това. Тия дни ще ги нося резултатите на ЛЛ, ама до тогава....

# 220
  • София
Ама какво става днес, къде сте всички? Thinking
wwwaz, моята кк откакто е издадена /преди много години/ е била пълна само два пъти- веднъж при самото издаване и веднъж тази година за кратко. Даже вече не си гледам е-банкирането, за да не ми става лошо.
Мисти, Марина не само, че е на светлинни години от гърнето, ами и се държи като абориген. Снощи я събличам да я къпя, а тя ме опика с един фонтан, сякаш е новородено /първата ѝ работа като я извадиха от корема ми беше да се изпикае върху майка си/; тази сутрин беше свършила другата работа- свалям памперса в детската и тръгвам да я нося до банята, а по пътя ръси още..... Да не говорим, че както всички повтаряха колко умна е Бранка /големите надежди/, същата я интересува само кога ще ѝ се купи еди какво си, кога ще излиза навън и изобщо от какво ще е на далавера. Tired
Данче, ама вие още ли се кърмите? По мой спомен Тони беше едно от бебетата с най-първо излезнали и много зъби. Да минава бързо устичката!

# 221
Джине това само потвърждава, че Бранка е умно дете, щом отсега мисли кое ще е на далавера  Mr. Green достоен наследник си имаш Mr. Green
Вие купувате чаши, аз днес най-после намерих на Авент шише от 330мл, щом не иска от шише, поне да не ставам да доливам вода по нощите  Sad

# 222
Джине,на Тонката му излезнаха 8 зъба в периода 6 -8 месеца и оттогава - тц.Всичко е побеляло,уж все нещо му прозира ,но зъби няма.Кърмя го още ,да.Не съм и очаквала да се откаже сам.Есента започвам да го отбивам.Кой друг още кърми?Лъки?Глупи? Агнес?
Днес съм с адското главоболие и ще думна второ кафе за деня.Утре съм на банкет (Близначе,откриване на лова  Flutter) и пред малко ММ ми съобщи ,че щело да е на някаква поляна ShockedА аз чак час за изсушаване си бях записала ,голяма съм овца ooooh!
Моят Айнщайн пък вчера го залисвам с една клечка уши,докато му сложа памперса.И той взе ,че си я мушна в ухото ,учена работа ви казвам  Laughing Laughing
Глупи,как е Ками,как мина празникът  Hug Hug

# 223
+1 Simple Smile
Сещам се още за Лили, Мадлен..

# 224

Общи условия

Активация на акаунт