Юлските ни бебета са вече на 1 годинка! - тема 24

• 29 788
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

И аз Simple Smile

# 226
  • София
Момичета, а не ви ли боли? Вие ли държите да кърмите или бебоците си искат? Любопитно ми е, аз нали целенасочено се провалих в това начинание....

Утре съм на банкет (Близначе,откриване на лова  Flutter) и пред малко ММ ми съобщи ,че щело да е на някаква поляна ShockedА аз чак час за изсушаване си бях записала ,голяма съм овца ooooh!

Данче, много се смях. Нищо де, поне ще си мацка, макар и на ливадата  girluu
Мисти, това Бранкиното, не е акъл а тарикатлък и егоизъм. Но здрава да е. ММ обвинява мен, че съм я разглезила, аз съм виновна за всичко. Confused
Колева, mims ги разбира тия работи и Лъки, но нещо ги няма.

# 227
Нашето кърмене е вече проформа направо - само сутрин го кърмя, ама не знам и аз какво има - дръпне три пъти от едната и два от другата страна и е до там. Купила съм си хапчетата за спиране на кърмата преди две седмици и още се назлъндисвам да ги изпия. Според мен малкия човек ще мине чудесно и без това, но последната седмица нещо бяхме болни с тати, та по-скоро откъм имунизация му давам, отколкото за наяждане вече. Още два-три дни и вече го спирам.
Джине, за болене - не боли. Стига да не реши да гризе умишлено, което прави от време на време от проклетия.

# 228
  • София
gemavar, а като тръгне да гризе караш ли му се? Марина се е научила да щипка като я гушнеш, и то едно такова ситно щипане Thinking
Момичета търся един латино хит от това лято, но не знам как се казва, нито кой го изпълнява... Помагайте Crazy

# 229
Джине, не боли. При нас е по взаимно съгласие Simple Smile Но мисля, че ако исках - можех вече да го отбия. Най-вече заради алергията проточвам.

# 230
Нищо не ме боли Simple Smile От какво да ме боли? Гризкаше преди, когато млякото свърши и ме поглеждаше хитро. В момента суче сутрин и вечер. Аз искам да си кърмя, тя няма нищо против. Не е пристрастено кърмаче.

# 231
  • София
Намерих си песента Simple Smile
Ники, а ти не се ли цедеше?

# 232
  • София

Момичета търся един латино хит от това лято, но не знам как се казва, нито кой го изпълнява... Помагайте Crazy

Щом така питаш, така ще ти отговоря:

Ти ри ри ри та, та та та ти ри ри ла ла  Joy

Данче, голям образ си  Joy

# 233
  • София
Весе, ама аз така и гугълвах горе долу Laughing. В крайна сметка това е песента:
https://www.youtube.com/watch?v=b8I-7Wk_Vbc

# 234
  • София
Хих, Джина, тъкмо щях да те питам тази песен ли имаш предвид Simple Smile) Много ми харесва, а аз уж не харесвам такава музика Simple Smile

# 235
момичета и аз ви догоних най-после. сега пиша с два отворени прозореца, единия за Тиана да г;еда любимите си песни преди да я изкъпя. Днес спа до 19 и сега уж ходихме на голяма разходка и се измори с това ходене и събиране на клечки и листа и тичане след кучо и вика БА- бау. На топката си вика на английски Дъ боооул ( the ball)  , повтаря понякога и айди ( понеже аз и викам Хайде да хапваме и тя веднага запомнила Хайде та Айди)

Аз също кърмя на поискване още. А за хапане ...ами имаше един момент кудето ме хапеше вечер и мислех да я отбивам , но после прочетох за един метод- като и притиснеш главата към гърдата когато я усетиш ,че ще те захапе и понеже не може да диша с носа и отваря устата и така няколко пъти и се отказа да ме хапе )Малката е 10,5кг и си хапва усърдно и от кухнята.
Жалинка тук да не забравя , много се радвам за вас ..с още едно хубаво момиченце ще увеличите скоро фамилията.
Данче развесели ме с прическата на поляната . Grinning
Катенцето хубаво прекарване на морето и безаварийно пристигане у дома.
Ние сме началото на Септемрви на моренце.

А да се похваля, ние вече дори ходим до гърнето ако ни се пишка.Това от днес го набл'давам и я слагам и тя се изходи , чакам само да проговори и мисля че ще махаме пампата преди зимата. Иначе ние си практикуваме гърнето от 6-я месец.

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 20:48 от Flowertot

# 236
  • София
Терп, пък аз уж бях част от мейнстрийма  и упорито казвах, че не харесвам Енрике, но се улавям, че почти всяка негова песен ме кефи. Laughing
Бени, а какво казват за алергията /имам предвид някакви новини/?

# 237
Джина, цедя само ако съм на работа.

Последна редакция: пт, 15 авг 2014, 00:32 от Niki1

# 238
Блазе на всички  с непристрастени кърмачета!Моето и в момента се възползва от мен #Cussing out Взе да суче седнал ,прав ,как завари #Cussing outНо няма начин,отбиването в точно този моменти би било кошмарно.Даже го гледам ,че като му е скучно ,чучне до мен и търси да "цока" hahahaУжас ви казвам hahaha
Ние току що се връщаме от разходка.ММ щях да го удуша ви казвам.Обеща ни ,че ще ходим в парка до нас.Децата чакат,той се обади ,че ще закъснее.После дойде все пак ,но с някакви негови приятели и естествено внимание към децата - никакво.Разгледахме животните в парка ,по един сладолед и след няма и 30 мин.се изнесе.Той не видя ,но аз да..видях разочарованието в очите на баткото.Защо не разбира този човек,като на идиот ли да му обяснявам ,че това не са предмети ,а деца и изискват време,внимание и грижи! Явно семейния модел безпогрешно работи.У тях обаче ,децата са били давани за отглеждане при баба,а у нас - при мама Tired Много ме дразни ,ей #2gunfire
Джине,какви са тези песни,да не правиш диско на децата Laughing Сигурно ще ви учудя ,но изобщо не я знам тсьи песен.Слушам предимно бг радио и в колата ,и в магазина Grinning

# 239
  • varna
Ето ме и мен. Да докладвам за кръщенето, мина по-добре, отколкото очаквах, и експедитивно. Ема не плака изобщо, даже като я къпаха, само при преобличането се противи и когато цялата рода се изреди да се снима с нея. И естествено в кръщелното е объркано името на сестра ми и ще трябва да ходи да го сменя, ама какво пък, можеше и много по-зле да е, обаче попът се оказа доста свестен и прецени според ситуацията как да го движи.

Общи условия

Активация на акаунт