Юлските ни бебета са вече на 1 годинка! - тема 24

• 29 788
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Оплаках се във ФБ, сега да се оплача и тук, спряха ни тока, отдолу срещу нас имаше много як купон, а прозореца се наложи да го отворя, че голяма тъмница, а В. как разбра за тока не знам, но се събуди това към 1ч с рев, и повече не заспа до 4:30. Като не спря да реве. Такова чудо  ooooh! стана в 9 без 10. И обикаля наляво-надясно все едно е спала 12ч, а на мен ми се спи 2 не виждам. Че и ММ беше нощна, направо ми писна вече с тези смени. Дано си намери друга позиция в скоро време, че направо не се издържа вече.
Ставам да я изведа да доспи евентуално в количката, скоро не е спала там, но знае ли човек  newsm78 А аз както казва Глупи ще спя след 3 години или евентуално в другият живот  Rolling Eyes

# 556
Съгласна съм с Пина.

Темата за индигото и кристала я избягвам, според мен е най-подходяща за Венетите и Златките, за асортимент на магиите и боба. Не отричам съществуването на аура, електромагнитни полета и биотокове, но че сегашните деца са изключителни, третото хилядолетие, петата раса или каквото там - без мен! И децата на бушмените и те ли са изключителни? Да, нашите са закърмени с електроника, това го видяхме на практика. (Вчера на детската площадка едно момиченце обра точките с бебешки джиесем, така че ще купувам явно.) Иначе и аз докъм 5-ти клас знаех всичко, което учехме в училище, но не защото съм била уникална, а защото родителите ми ми го бяха преподали по някакъв начин. Връстниците ми ме настигнаха и задминаха, та когато влязох в гимназията бях средна хубост.

Не знам и аз какво да мисля за тези зъби. Първите 4 месеца всичко се обясняваше с коликите, сега зъбите са виновни...

# 557
Пине ,ти избра ли си вече дестинация ?Така ми се пътува значи...но без деца Crossing Arms
Ние днес бяхме на пикник  с моите родители.Майка ми беше помъкнала  цялата къща.Столчета ,маси ,одеала...много хубаво си изкарахме,макар и за няколко часа.Доволна съм Grinning
За биотокове и аура мнение не мога да дам.Виж ,някой ако даде препоръка за някой гадател ,ще се възползвам.Вярвам ,че има нещо,което ме спира да вървя напред. Tired

# 558
Данче, избрах си. Даже съм капарирала. В момента точно съм много разстроена на тази тема  Confused Има две пробойни в пътуването, които ме заядоха вчера, а отговор на притесненията ще имам чак в понеделник, щото някои хора бързат да си тръгнат от работа в петък... Така ми докривя... Иначе ще пътувам без деца и без мъж, както се знае. Мъжа ми ще излезе в отпуска и ще гледа детето.

# 559
Ого последно беше 12,760 и 83 или 84см. Това преди месец. Сега не знам с точност.

# 560
Бемоли дай линк и аз искам бебешки GSM обаче ми трябва с тач дисплей, че само това се признава у нас. Говорещият том го намерих, но телефон още не съм открила.
Пине завидях ти благородно, не заради пътуването, както съм казала аз пътувания не обичам, а заради почивката от мъж и дете. Но моето освен мама друг не признава и скоро тази няма да стане  Confused

# 561
   Здравейте, момичета!Много ми липсвате, чета от време навреме, когато го имам, защото...
   Като се върнахме от морето, веднага трябваше да започна работа, понеже служителката ни се пенсионира и се оказа, че повече не и се работи.Сега сме с нова и ще си продължа майчинството, но първо трябва да свикне с работата.
   Иначе почивката протече без сериозни сътресения, Катеринката свикна с пясъка и водата и се чувстваше екстра на плажа.Съвсем услужливо не се разболя по време на престоя ни, а изчака да се върнем вкъщи и още на другия ден вдигна 39 градуса, които поддържа три дни, някакъв летен вирус, но без разстройство.След нея и Теди го изкара, но няма значение, важно ми беше на морето да не се разболяват.
   Аз чукнах 50 кг на кантара, много ми е кеф, защото вече съм си със старите кг.
   И сега, с риск да прозвуча много глупаво и закъсняло, искам да честитя на всичките ни юлчета, на които не успях, рождените дни!Да са все така здрави, много обичани и щастливи.
  Подаръче,Жалиначестити ви нови бременности, да минат леко и безпроблемно!Много ви се кефя, чак на мен ми се приисква да съм отново бременна...
   Извинете, че не съм адекватна по обсъжданите теми, когато намеря време, пак ще пиша.
   Прегръдки на всички!

# 562
Агнес, значи е перфектен  Hug Защото поне е 84 см . А питаш ли се как изглеждат 12 кг но 75 см ? Аз ще ти кажа - като табуретка. Simple Smile Все се надявам, че за в бъдеще ще отслабне. Притеснено ми е , защото в родата на ММ има доста откровено дебели хора Sad

# 563
Ейййй,Флайче,не си загубила вяра да имаш един младеж ,а ? Laughing Една мама от старата ми отчетна е бременна с ПЕТО,така че давай смело Hug Hug
Близначе,ще се оправи детето.Мен питаш ли ме с моята свеки ,която е като свинята майка от Ну пагади #CrazyММ е с нейната структура и ако не го храня аз ,отдавна да е минал 150 кг Sad Изобщо ,предразположени са към напълняване.Треска ме тресе какви ли ще са децата ми някой ден,но съм намерила отговора - каквито си ги направя  LaughingГледам да не ядат боклуци и това е !

# 564
Ох ма Данчееееее  rotfImbo Моята свеки е 40 кг с мокри гащи, ама имат други дебели роднини. Ама какъвто стане - такъв. Поне някой ден в яслата няма кой да му се опре  hahaha

# 565
  • София
Флайче,  Hug Не знам как успяваш с всичко, честно!

За миенето на зъбките, аз мия почти всяка вечер и сутрин. Вкарвам ги в банята да ме гледат, докато аз мия своите и в това време им давам тяхната си четка и те ме имитират. После се опитвам да им ги измия аз, доколкото ми позволят. Не настоявам, ако не искат. Установих, че харесват повече мекичките четки, дори да се по-големи, а пастата е една "Biorepair junior", която е без флуорид и ако има зачатък на кариес, уж щяла да възстанови зъба.

Близначе, добре си си дошла  Hug Успяхте ли да се осексите едно хубаво преди да го пуснеш да пътува до засукавелката?  Grinning Я кажи, тоз Боян по колко изяжда, че си се притеснила? Не е хубаво в тази възраст да дебелее, защото сега се формира структурата на клетките, от която зависи каква форма ще има за в бъдеще.

Данче, как пето?! Егатиму! Браво!

# 566
Ето и нас - болни отново. Близначе ще пропуснем итре София диша, да не сеем зарази:( не е нещо сериозно, но все пак...
За морето да си кажа. Ходила съм на много места по европа, но с дете засега смея само тук, че всичко ни е познато и наблизо а и знам какво да очаквам:-)
Бемол детски мобилни телефони съм виждала в джъмбо и са на много приятна цена.
Ако ви успокоява снощи и нашата девойка не спа добре. На периоди е, май не са зъби или болести. Не ми е ясно какво й е, но си мисля, че ще премине и е временно.

Лека нощ от мен купих си нова книга и ще почета, нещо което не съм правила толкова много време и ми липсва:-)

# 567
Да, Мъхче, осексихме се. И въпреки това не съм спокойна.Не може така тия хора да слагат до мъжа ми млади жени  Crossing Arms

Бобето май не яде много. Сутрин яде кисело мляко или попара, на обяд манджичка или пюре, следобед каша, и евентуално вечер АМ. Виждала съм деца които ядат повече. Той просто си е едър.

И аз в момента съм супер дебела и разпльокана.  Sick Оня ден в работата всички колежки ме попитаха пак ли съм бременна. Наложи се дълго да обяснявам, че просто съм дебела и със шкембе. Накрая вдигнах блузата, оголих шкембето и им показах колко е тлъсто.  Повече нищо не ме попитаха, но аз се сдухах.

Бебешки Джи Ес Ем видях във Фантастико днес. Не помня цена....

# 568
Привет ,  Whistling ние бяхме на вечеря с приятелски семейства и щерката се държа доста добре /Днес бях на маникюр ,педикюр и прическа  / облякох се и се нагримирах ..така че мм едвам не ми се няхвърли като ме видя  Laughing ....така ами ....това че сме майки не означава не сме секси  Wink даже сме още по- секси  от преди
Ох за това море и вирусите , дано да минем и ние безпроблемно сега като отидем ...но най -важното е че малката няма да я слагам във водата ,за да не погълне някой вирус и така или ианче ще си хапва храна от кухнята.
лека вечер на всички майчета

# 569
Агнес, значи е перфектен  Hug Защото поне е 84 см . А питаш ли се как изглеждат 12 кг но 75 см ? Аз ще ти кажа - като табуретка. Simple Smile Все се надявам, че за в бъдеще ще отслабне. Притеснено ми е , защото в родата на ММ има доста откровено дебели хора Sad

До натура е. Зар на тази възраст е бил почти 15кг и 1-2см по висок от Ого. Разиката е огромна. Зар никога не е бил дебел или пухкав. Беше як и едър. Ого е пухкав в момента. Беше дебел, но се втали. Просто Зар е взел структурата на ММ, а Ого моята. Аз съм така пихтиеста и мека.

И да го слагат до млади девойки в автобуса, ква файда. Нека си поддържа тонуса и да събира матрЯл, за като се прибере при тебе. Тогава да  Crazy  Whistling  Blush  Mr. Green

Ние се прибрахме преди малко от партито на Зар за рожденния му ден. Беше общо парти 2в1 с детето на приятелката ми. Изкарахме си страхотно. Много съм доволна. Зар си умря от кеф, играха си спокойно, на батута се надивяха качествено всичките деца. Да си призная честно не очаквах толкова време да дивеят на батут. Зар дори искаше да си пропусне тортата, за да скачал  ooooh! А тортата, тортата беше убиец. Като изключим, че го бяха прекръстили Светлозар и определено си личеше, че тази торта и тези за рождения ден на Ого и кръщенетата са ги правили различни сладкари. Иначе на външен вид беше  Crazy Бях купила свещи факел и магически свещи и купона стана.
От подаръците се накефи най много на раница на спайдърмен, а и аз и се накефих.

Общи условия

Активация на акаунт