Юлските ни бебета са вече на 1 годинка! - тема 24

• 29 788
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 wavey
Близначе не го мисли Боци бе виж колко си е хубав  Heart Eyes.Изведнъж ще дръпне и ще си дойде всичко на мястото.
 Flowertot и аз съм се притеснила с тези вируси по морето,но не мисля да не го вкарвам във водата.Ще се моля да не го пипне и така.
Флайче  Hug наминавай по честичко.Кажи повече за Котето де белички прави ли?
Жалина имаш ли вече коремче?Я кажи след като забравихте на Ема храната какво и даваше?А вие къде бяхте на море?
Мъхче четох ти блога вчера докато малкия спеше. omm бива си те,но пиши по честичко де аз те следя.
Мисти кофти е това недоспиване.И Кирил си плаче много през нощта,но вече си мисля,че има нещо друго,а не са зъби.Ми няма изгледи за нови,а и то тези не са се показали изцяло.Ще търпя докато се покажат и после се чудя ако все плаче на какво ще го отдавам  Mr. Green
Започнахме да сваляме вече част от нещата за морето в джипката  Rolling Eyes.Много малко сме свалили,а вече няма място в багажника  #Crazy.Усещам как накрая ще вадя и половината багаж ще си остане.Аааааа  да ви кажа Кирил е пристрастен към колите  Mr. Green.Когато ходи непрестанно ги дърпа за дръжките да ги отваря.Един комшия нарочно си я остави отворена,за да видим какво ще направи и той директно се на мърда в нея ooooh!.Няма търпения баща му да я изкара от гаража и докато не го сложа в столчето реве.А когато тръгне да я прибира върви след нея и плаче..........
Още исках да пиша,но не помня точно какво беше.... newsm78 та до утре.

# 571
Агнес, аз някой ден като заумирам, няма да е от болест а от ревност  Embarassed
Много яко звучи това с партито. Аз като се сетя и върна назад, на Боци рождения беше тъп. Не бях мислила така нещата. За другата година трябва да мисля нещо по-така....

Ани вие кога тръгвате? Блазе му на Кирето там на морския въздух  Simple Smile

Жалина, оздравявайте  Hug Ти нали си тук, като оздравеете свиркай да се видим.

# 572
Имам си коремче и си се пъча вече, след като минах тъпата фаза какво ще кажат хората като ме гледат с толкова малко дете и бременна отново:-)  сега съм отново горда бременна жена и се чувствам уникално добре, даже си го разправям по площадките:-) 
Емито я хранихме с купешки пюрета. Тя нали не ги ядеше преди няколко месеца, но сега си ги шапаше щастлива:-)  и слава богу, че бяхме готови да купуваме котлон за да й готвим в хотела:-)
Близначе не енещо сериозно според мен, чросто я е хванало юалко дрисък, но да видим утре дали няма да вдигне някоя температура.
Ани- ние пускахме нашата яко във водата и нямахме проблеми, но това си го прецени ти на място и според детето:-)
Близначе кактоказва моят свекър -съпружеска почивка е оздравителна:-)  май донякъде е прав:-)
Да го похваля моят свекър - нещо се е загрижил за мен и новото човече и само се натиска да помага. Тпй да гледа Еми не може, но ми носи пазар, помага със средства, дава за прегледите, че нали съм на частно. Аз не искам и всеки път са големи спорове, но с него на глава не може да се излезе.... Абе като цяло нещо се промени много и чака това дете повече от всички. Нещо съм се вкарала в един филм, но мисля че е глупав и е само в моята глава:-)  та така гледа ме доста, нещо ново за мен. Сега от лошата снаха станах любимата. Но и аз гледам да му помагам с каквото мпга и сега някак си се подкрепяме един друг. Очаквам изцепка, но засега сме много добре:-)

# 573
  • София
Ани, благодаря ти много. Аз не знам дали някой го чете, но тъкмо преди малко пуснах нова публикация. Гледам да пиша по-честичко, но някой път съм толкова изморена, че нищо сносно не се получава. Изобщо, откакто съм много заета, вдъхновението ми бяга. Капризна работа е то! За багажа - виж, щом ние успяхме да се сместим, ще се подредите и вие, сигурна съм! Simple Smile Кирето може да стане някой доходоносен "автомонтьор, със златни ръце", както се пееше в една песен  Mr. Green

Джалинка, аз не мога да разбера защо са тези притеснения (и други момичета бяха писали) за това какво ще си помислят хората като те гледат с корема и малкото дете. Че защо трябва да си мислят нещо, освен да ти се радват? То вярно, че всякакви ги има, но по мои наблюдения повечето хора по улицата са умислени и никой не се заглежда особено в другите. А и какво лошо има да си бременна и с малко дете? Да не е нещо срамно? Не разбирам. 

# 574
Ого тупна кат презряла круша от леглото  hahaha Ми така е, като не си спи в неговото легло...

Няма нищо лошо да си бременна с малко дете, просто хората като видят такава жена и започват да я съжаляват. Да си призная и аз го правя. На всички им е ясно, че с две малки деца е ужасно трудно, особено ако няма и помощ. Малко или много и аз съм на същото дередже, само дето моите деца имат 3г разлика, а не 1г или 2г.

# 575
Мъхче, що не знайш дали някой го чете? Има статистика. Можеш да видиш колко посещения има за деня, за седмицата, за месеца и за цялото съществуване. Може да видиш кои са най- четени постове и т.н.

Агнес, на този етап не е ли още рано да се разбира каква структура ще имат децата?  Thinking

Не знам хубаво ли е, лошо ли е, но мойта наддава с по 500гр последните два месеца, а трябваше да са по 200гр, а някои деца не качват нищо или даже свалят по това време.

Близначе, на вечеря само АМ ли? И 4 хранения, тъй ли? Леле, Юлия яде поне двойно повече. Тя е голям плющялник!

# 576
  • София
Тъкмо съм  на вълна структура аз. Гледам си голямото дете- преди една година точно е било едно окръглено, окръглено, направо кълбовидно. Сега го гледам как тича по плажа и ми се пълни душата- тежи съшите килограми, но е с 10-12 см минимум по-висок. И вече има атлетично, а не кълбовидно тяло. На 1 година е бил почти 12 кила, 76 см. Бебето е толкова високо, но няма и 10 килограма.
С две думи, не се шашкайте от сега как изглеждат, имат да претърпят много промени тепърва.

За децата с малка разлика да ѝ кажа на Жалинка- братовчедка ми има 3, като най-голямата е на 2 и половина. Най-малката е на месец и половина. И трите са искани, желани бебета, тя не е циганка, мъжът ѝ също, образовани са, интелигентни. Направила са това,което искат- 3 деца едно след друго, не личи да им пука кой какво мисли, а просто са щастливи!

# 577
  • София
Добро утро!

Близначе, а по колко големи порции му даваш? Моите си имат 4 самостоятелни хранения + мляко за вечеря. Даваш ли му нещо между храненията? Той на ДК ли е записан?

Пина, благодаря, че ми каза. Сега видях, че има раздел "Статистика". Всъщност, сигурно и преди съм го видяла, но още от студентските си години бягам от тая дума и като я видя явно мозъкът ми се избелва (което обяснява защо имам 3-ка по този предмет). Оказва се, че се чете блогът!  Sunglasses

# 578
Пина още когато видях Зар в родилното гол, знаех, че е одрал кожата на баща си. Имаше съвсем същата специфична костна структура. Дълбоко издадено чело, специфично кльощави крака и огромни ходила. Като бебе беше по як от сега и по приличаше на мен, но от как окльощавя е 1:1 с баща си. Висок и снажен  Mr. Green с огромни ходила. И въпреки всичко не е точно кльощав понеже е 25кг, което за неговите години е ужасно много, но не е и пълен/пухкав. Сега е як и добре сложен да речем.
Ого, Ого е друга бира  Mr. Green

# 579
Мъхче, изяжда по 250 грама. Тази сутрин яде (пи) АМ с кашичка (или т.нар. сериалес, взех си от Испания). На обяд ще му дам 250 гр пюре. Като стане от сън - кисело мляко или каша. Преди лягане понякога яде само кисело мляко или малко АМ. Понякога някаква манджичка от нашата....Зависи. Между яденетата хапва бисквитка или бананче.  На ДК сме от 15,09., сега почиват.
Все си мисля, че природата си знае работата. Я едно дребно Жоре как яде като прасе, ама има да наваксва. А нашия гигантизъм хапва по мъничко.

ММ вече не седи до жена в рейса  Sunglasses Хихих. Мацката пътувала с майка си и ги били разделили, та тя настояла да се премести. Ми така де, как ще ми сядат до мъжа  Naughty (той не че е пръв красавец де....)

# 580
  • varna
Мъхи, супер ти е блога, определено ти се отдава Hug
Вчера успях да побера куче и количка в багажника, а Ема на задната седалка и най-после съм доволна Twisted Evil Така се разходихме, че Брена едвам се довлачи до вкъщи, пък Ема направо заспа в количката по пътя. Готиното беше, че имаше облаци и евентуален дъжд, та нямаше обичайното съботно стълпотворение в Морската.

# 581
Бобето май не яде много. Сутрин яде кисело мляко или попара, на обяд манджичка или пюре, следобед каша, и евентуално вечер АМ. Виждала съм деца които ядат повече. Той просто си е едър.
Моето  Embarassed сутрин яде всичко без кисело мляко, което все още не обича. На обяд манджа, следобяд каша/кисел/грис и тем подобни и вечер манджа и АМ. Твърда храна по около 220гр, а АМ по 180мл. Сутрин рано пак АМ  Embarassed Обаче нали не спира, не спи само и само да беснее, не е дебела, не е и кльощава, екстра си е. Все си мислят по улиците, че е на поне 1г и3 м вчера на плажа една 3 пъти попита точно на колко е, аз казвам на 1г ама и колко, викам и малко все едно точно на 1г, е на колко на 3м, не бе жена, просто си е отрасна и изглежда малко по-голяма явно. Последно в началото на този месец беше 9,700 на 78см. Но пък в рода нямаме дебели хора, само мама е зафатна откак мина 30г, но дотогава има време.  Wink ,
А ТМ хич не е лош, виждала съм го във ФБ, не ми разправяй ти  Wink
Пине спокойно имаше един период в който трябваше да качват по 500, моето за 3 месеца и толкова не беше качила, но последните два месеца е 1кг нагоре, та явно си наваксват в един момент. За мен такива "трябва" няма, не може всички деца да се слагат под общ знаменател. Явно нашите са от изключенията  Wink

# 582
Подготвям  аптечката за морето и се питам сега за всеки случай какво се прави ако детето го ухапе оса или пчела .....фенистил ли мажем само ??някой знае ли на 1 годишно какво се прави  newsm78

за хапването , ние спряхме кухнята защото не иска да яде от нея а само от нашата манджа....така че готвя първо второ трето вечерта за другия ден и гледам и ние да ядем същото , за да стои спокойна на стола .

# 583
Така е Мисти, но противоречи на всякаква логика. Когато само лежаха качваха малко, сега, когато много се движат, качват много. Всъщност, май все същото качва Юлия, което за тогава беше малко, за сега много. Макар, че тогава беше мекичка, а сега е мускулеста, от движението, а мускулите тежат повече. Не знам, бездруго не мога да я спра да яде.

# 584
  • varna
Е пак като ядат добре, Ема напоследък се чуди с какво да се заиграе от столчето, ама не и да яде. Принудих се да я слагам с лице към ТВ-то, че да се залисва поне за малко, какво й стана не разбирам newsm78
Аз се питам докога да й давам нощното АМ, май до 2 г. трябвало, ама тя напоследък късно си ляга и после зорлем я будя да й дам шишето. И освен това дали да преварявам още, то верно, че с тия триста аварии водата е отврат, ама все пак нали я филтрирам нашата с каната, пък тя е голяма вече newsm78

Общи условия

Активация на акаунт