Юлските ни бебета са вече на 1 годинка! - тема 24

• 29 788
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Хери, аз давам изворна вода от доста време вече. Нищо не преварявам, мия с верото на Фрош. И аз се питам за тва АМ. Те много си го харесват, а и нали има вътре разни екстри от менделеевата таблица. ПМ не ми се ще да им давам, а КМ не смея. Ако направя айран - няма да го нахрани, а и с какъв биберон ще го давам? Пък и няма да е топличък.

# 586
Ади на годинка беше 10,500кг и 80см,на 13 месеца,учудващо за мен беше качила 600гр и беше 11,100 и 81см.Сега,на 14 месеца не знам колко е,но определено е голяма,едра и тежка.Не е дебела,но много ми тежи вече.С детенцето на приятелката ми,от където черпехме дрехи до скоро и имат точно една година разлика,вече са с еднакъв ръст,а нашата дори я минава по килограми.

Калпазанката днес слезе от столчето за хранене сама.Не знам как го е направила,но я бях оставила в него и отидох до кухнята за малко.Когато се върнах тя беше на дивана и се усмихваше Shocked

# 587
Забравих да ви кажа,че много ми се пие бира.Не само днес и сега,а постоянно.Пие ми се бира!!Искам дюнер и бира. Crossing Arms Коремът ми е ужасно подут и едно отвратително чувство на умора ме е скапало тотално.Не мога да стана от леглото. Тази няма да е като предишната.Не знам как ще издържам.А пък имам и най-палавото дете на света.

# 588
Подаръче аз първите месеци ги изкарах в леглото.... Номера е да спиш, докато детето спи и да позарежеш домакинската работа за малко. После става леко, свикваш с мисълта и си супер:-)  наистина спи заедно с бебка. Аз я чаках да заспи в 9ч. За да си легна и аз.ММ само ми обясняваше, че няма жена до себе си, а спяща красавица:-) 

# 589
Че какво ти пречи да удариш една бира вечер? Дюнерът е противопоказен само на килограмите  Whistling

Еййй какви дюнери правеше един чичко до бившето ми училище... Сега не мога да намеря толкова вкусни дюнери. Сигурно е плюл в тях мамка му, че да са толкова вкусни  Crossing Arms

# 590
Агнес хората от София във Варна ще се срещат,а ние с теб в това малкото Русе не можем да се видим.Искаш ли да се срещнем сега напр. другата седмица,че тази ще имам гости или след 15.09. само с малките на спокойствие?

Събота и неделя режимът ни отива на кино,кога спи,кога яде и какво,всичко е......един голям хаус,неделя е,а аз още не съм излязла на кафе дори.Еличка събуди ли се излизам на разходка,изобщо никого няма да чакам Crossing Arms,отиде ми деня в чистене и готвене.

Ние се спряхме на 6 зъба,и от 5 месеца застой.А от МК не искат да ми дават купони единичка,защото е била голяма,казват и на жената,че детето няма зъби и не може да дъвче,а тя си мисли,че използвам картона за по малко дете Close.

# 591
  • София
И на мен много ми се пиеше бира и с Лазар и с Калин. И си пиех, ама вие сигурно помните. Интересното беше, че аз по принцип не обичам бира. Откакто съм родила до сега не съм близнала.

Сетих се да ви кажа, да внимавате с дръжките на колите, Ани Naughty!  Преди време Лазар така си игра с една дръжка на едно Рено и като го защипа, месо му откъсна на палеца. Как са направени, уж за ръце да пипат там, но явно не толкова мънички.

Какво му се чудите толкова на АМ, нали има за след годинка, какво ви притеснява? На мен ми е незаменимо преди сън, пие едно шише вътре с каша и заспива.

На Лазар само млякото му правя с изворна вода, иначе си пие от месеци от чешмата и то от чашата на баща си.

Хера, защо я будиш да я храниш през нощта ?

Мъхче, страшна си! Много увлекателно разказваш!

# 592
  • varna
Весе, не през нощта, а към 11, иначе ми скача като пружинка в 3-4, а така си спи поне до 7. Иначе аз от 4 до 6 и нещо не мога да издаяня да я чакам пак да заспи. По принцип сама си се буди към 10 и нещо да си търси млякото, но понякога закъснява и я дигам аз.

# 593
  • София
Разбрахте, Хера!
При нас Лазар пие мляко с каша вътре, към 21.00-21.30 и си ляга. Сутрин става към шест и нещо и с триста зора хапва към 9.00.

# 594
Весе, а като стане в 6 после заспива ли или тогава ти започва работният ден?

# 595
  • София
По принцип той става към 6.00, понякога и в 5 и нещо. Когато стане в 6 или преди 6 има едно спане около 40-50мин до час преди обяд. После следобед заспива към 4-5. До преди няколко дни беше почнал да спи до към 7 сутрин и тогава спеше само един път (към 14.00) следобед за около час. От няколко дни (по точно от 3 дни) обаче става пак към 6.30 и към 9.00-9.30 почва да мрънка и го приспивам. Спи около 40 мин и следобед пак за час. Вечер ляга към 21.30.

# 596
Спешно питане за Алиекспрес!

Някой (ако не се лъжа, Ани88) беше писал, че при поръчка над определена сума, доставката пристига в митницата и се обмитява. Какъв е прагът?

Днес ми изтекоха очите от зяпане там.

# 597
Здравейте,
 Подаръче , много хубава новина. Аз имам 2 сестри. Родени сме през почти 2 години.Майка ми казва ,че наистина ѝ е било трудно в началото, но сега е супер. Близки сме ,помагаме си.
За аптечката освен финистил бих взела и ампули калций(това за ухапване) и Апис мелифика 9 СН. Иначе  нещо срещу повръщане и разтройство  ,вит ц, капки за нос.

# 598
Бемол, при стойност на поръчката над 30 лв. (равностойност) се минава митница + ДДС.
Важи за всички чужбински поръчки идващи от извън ЕС (не само от алиекспрес).
Аз тъкмо правих първа поръчка от iherb.

# 599
Katy благодаря , слагам ги с списъка!!

Общи условия

Активация на акаунт