Юлските ни бебета са вече на 1 годинка! - тема 24

• 29 326
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Мурмели ,по-добре така ,честно ти казвам Simple Smile И аз нищо не искам от моите ,ама ето на - натискат се Simple Smile)))
Честита втора лентичка ,лека бременност ти желая и един момък за разкош Laughing
Нашият батко днес реве цял ден,много му се плачело ,аман вече  Crazy Crazy

# 61
  bouquet  благодаря на вси4ки за милите пожелания.По първона4ални данни о4акваме мом4е.Живи и здрави пък каквото е. Женско царство с 3 "мадами "  е ко6мара за мм. Затова сега се надява да се уравновесят силите.

# 62
  • varna
Murmeli, честита лентичка. Пожелавам ти безоблачно бременеене и щастлив край!
Днес за сефте се престраших да заведа Ема на плажна кръчма към 6.30, изкара почти до 10. От пясъка се плаши първо, ама да видите как се кефеше на вълните в краченцата й - явно се е метнала на мама  Twisted Evil Спокойно можем вече да излизаме по това време Sunglasses

# 63
  • София
Мурмели, честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче около термина.
Аз проверих днес в магазин Фантастико за такава закваска, но не бяха чували. Пробвай както ти е казала Подаръчето, аз така квася. Скоро подквасвах с кисело мляко на Верея по БДС, получи се доста добре.

Вие се оплаквате от подаръците на децата, а на мен сестра ми дори и не се обади да честити на детето РД.

# 64
това с квасенето, 6те се от4ета после. Мисля,4е е сложен процес с тия температури , варене....На мен тия дни хи4 не ми се готви.Но ми е влязла "мухата" за собствено квасено мляко.
Моята София оби4а пясъка, пръстта, саксии , цветя. Заградили сме уж ,където може. Похапва кал и пясък ако  не я гледам. Днес даже хвана един гнусен бръмбар без страх....
Мисти , какво стана с о4енцето на твоята бебка ? О6те л. сте на капки ? При нас е зна4ително по-добре, но пак като пла4е "прелива".И си има поне по 2 пъти на ден секрети.

# 65
murmeli, лека и спокойна бременност ти желая Simple Smile

# 66
  • Варна
Честит Рожден Ден и на последните юлси бебчета.
Вече станаха момченца и момиченца и ни очакват толкова много забавни моменти с тях.

Моето дребосъче днес е проходило направило е 4-5 стъпки самичко , а аз бях на работа и го пропуснах, а толкова исках да го видя когато се пуса за 1ви път.

ЛЛ лекарка ни даде направление за очен лекар, просто и казах, че нещо ме притеснява и тя веднага без да каже нищо ми пусна направление. Записах му час за 28ми, че много търсени тези детски специалисти.

Мурмели- честита бременност, да е лека и спокойна.  preggo

И моите свекъри му дават повече пари, но му купуват и играчки от време на време. Ама те мен много ме обичат, и баща му на ММ като ме види все реве, че съм бла най- хубавото нещо даму се е случвало на ММ и по- добра от мен никъде нямало да намери. Като ви чета осъзнавам, че съм голяма късметлийка с такива свекъри.

Много, много ми се спи, вчера почивах (имам само 1 почивен ден), а дребния стана в 06:30ч, не могааааа вечееее.
Искам да се наспяяяяяяяя.

# 67
Някоя от вас има ли идея как да науча детето да пие със сламка?Аз не се сетих за никакъв метод.Тя пие от чашка с твърд накрайник,но не може със сламка.Само я дъвче.

Потапяш сламката в чашата с течност. Сламката се пълни до някъде с течноста, нали?! Затапваш сламката отгоре с пръст, така че тази течност да си остане в сламката. Изливаш я в устата на детето, за да разбере, че от тая играчка за дъвчене тече "манджа".
Голямото диване много бавно схвана какво се прави със сламката, но малкия схвана от раз. Сега пие като смок  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

murmeli честита лентичка  Hug Здраво бебе на термин ти желая  Hug

Честит празник на всички, които пропуснах.

Липсвате ми...

# 68
Мурмели не, вече всичко е наред, тогава през март беше цял месец и нещо по схема на капки и масажи и мина всичко. Отпуши се канала. Даже лекарката не очакваше, че на тази възраст ще стане от първият път, но извадихме късмет и не се стигна до сондаж  Praynig
Само моята ли не иска да пие от нищо друго освен от шишето с биберона  Rolling Eyes не иска със сламка, опитах това което казва Джули не иска, от шише имаше мерак обикновено, но държи течността в устата докато не я излее по врата си. С мек накрайник не иска, с твърд същото като с шишето. Просто наникъде. А и нали се успива с шишето с водата и после биберон, нямам никакъв шанс да я успя по друг начин, така че за момента си остава с шишето. Няма как да сложа в кревата чаша със сламка  newsm78

# 69
  • Бургас
Джули и ти ни липсваш тук Wink

# 70
  • София
Джули, Океанче Hug

Мурмели, честито!   bouquet  family Ще ви е весело и на вас, но пълната къща е щастие сама по себе си Simple Smile

Аз съм на прага да започна да меся питките за прощъпулника утре, дано само да не се наложи да плуват към предметите, че ще сме на двора на една къща.

Свеки пристигна и по незнайни причини е донесла две пити, купени. При положение, че бях казала, че аз ще пека... Взе да ми обяснява как ги поръчала чрез позната и сигурно щели да са много вкусни. Донесе ми и лекарска слушалка и каза, че много, ама много държала да я сложа при предметите. Не, че не бях приготвила вече... Направо ми иде да си оскубя косите  ooooh! Някой път е по-добре никой да не ти се намесва.

# 71
Добро утро Simple Smile
Мъхче и ние утре ще правим прощъпулник.  Ти си омеси питките, пък донесените ще ги хапнете . И аз ще меся .

Хубав ден, момичета  Hug

# 72
Мурмели-честито, лека и безпроблемна бременност:-)  ще мине много леко:-)
И ние утре ще правим прощапулник. На мен няма кой да ми се меси слава богу. Мм се прибра, но заяви, че ще се включи само в приготовленията, което означава да гледа Еми, докато готвя:-)
Мъхче- сложи я тази слушалка и не му мисли, лекар е хубава прпфесия... Друго е да си я наречеш на нещо си твое:-) Simple Smile Simple Smile
Мм както казах се прибра снощи и днес инспектира дали е чисто навсякъде:-)  чистофайник!бях забравила едно място и той там точно да отиде... Разплаках се, защото ми писна....простиха ми:-)  това всичко идва от свекърва ми, която е чистила по три пъти на ден, не преувеличавам....
Поздрави,

# 73
 Руми, в Перник изцяло завися от ММ. Дори не знам къде сме, но определено сме далеч от центъра.

И свеки каза, че ще меси, но аз обясних, че всичко е поръчано и тя се зарадва. Ако не бяхте вие, нямаше да ми хрумне, че някой сам ще тръгне да прави питки.

# 74
Уж обичая бил такъв, майката трябва да омеси, даже не друг от домакинството, а само майката. Пък и купешките питки са си кофти, поне в сравнение с моите  Mr. Green  Аз още нямам повод да меся.

Общи условия

Активация на акаунт