Юлските ни бебета са вече на 1 годинка! - тема 24

• 29 725
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
И тук да се похваля, че Виктория се отпусна да ходи. Но това да меси майката, няма да стане при нас. Защото не мога да меся, опитвала съм, но става отвратително. А питката за кръщенето беше супер, та като реша да правя прощъпалника ще поръчам готова. Но ще изчакам да стане стабилна и тогава. А и каката ще иска сигурно да присъства, а тя този месец няма да се прибира, че ще ходи на море.

# 76
Такъв е обичаят.Питката се меси от майката.Изключват се само случаите,когато майката има починал родител.

Жалина,не знам как издържаш.Ще ми се прибере мм от работа и ще мине да проверява дали съм изчистила. ooooh!Сдъвкала съм го и съм го изплюла с парцалите!Че пък и ще ме разплаква бременна,пък накрая да се радвам на прошката му!Е,не!Или ще опълчиш на твоя твоя мъж или цял живот ще рониш сълзи свита,забърсвайки прахта от забравеното ъгълче.Ти избираш!
Понеже сигурно ще се надигне дискусия и ти пак ще ни убеждаваш във високата му стойност и колко положителни качества има,искам да ти кажа,че изобщо не ме интересува каква кариера гради,колко е отговорен,дали помага за детето и това,че пазарува и от време на време ми носи цветя.Заменям всички тези качества за повече уважение.Ако не ме уважава,няма място в живота ми!Какъв пример бих дала аз на дъщеря си,ако мъжа ми се държи така с мен,а аз си мълча,навеждам глава,тихичко изпълнявам командите,а сълзите ми се стичат по лицето?

# 77
Момичета,мм скоро има рд.Искам да му купя хубав колан от естествена кожа,но понеже тук у наше село такива неща се продават,'щото просто не се търсят,ще бъде от интернет.Бях приготвила 35-40лв,но сега попаднах на сайт,който предлага за 24-28лв.Дали наистина ще са от естествена или ще ми дойде някое скапано менте,което ще се напука след месец?

# 78
Жалина вече е избрала.

# 79
  • София
Аз съм с починал родител, ама омесих и изпекох две. Дали се компенсира?  Mr. Green

Подаръче, не ги знам тези колани какви са, но ако искаш мога да купя и да ти пратя някой от тук.

Браво на Вики за прохождането Simple Smile

Аз пък съм толкоз проклета, че не знам ММ как ме издържа. Ето, едва два часа сме прекрали заедно съботно и вече сме жестоко скарани и обидени. Не знам до кога ще продължи това. Толкова се обичахме преди децата, а сега сме като заклети врагове. Половината време не си говорим, в другата половина се караме. Истината е, че аз само го командвам, но той пък иначе нищо не върши. А нещата, които върши, не ги прави както трябва. А аз мн държа той да се включва максимално при отглеждането на децата. Ето, днес при поредната драма на закуска - децата не искат да ядат, всичко е оплескано в храна, на пода има килим от юфка, той хвърли купата и лъжицата на земята, разкрещя се, че не може повече и излезе от стаята. Децата ревнаха, а аз седя с лъжицата и се чудя ко прайме сега. Постоянна абдикира от разни задължения и ме оставя аз да се оправям. Еми, все да ми писва вече. Хич не съм от тия, мълчаливите и пак стана въргал. Той е изключително добър в работата си и от там му идва някакво самочувствие, защото го ценят много, но вкъщи...абе, не става и туйто!

# 80
Ох, тези мъже ... добри, лоши такива сме ги избрали . Аз също си мълча, а не бива.  Възхищавам се на тези, които имат смелостта да се изправят и без притеснение да си кажат всичко.

И аз съм с починал родител ( даже двама, ако броим и родния ми баща и доведения ми баща. И двамата вече не са живи ) . Омесих питката на Дари, ще меся и на Василена , вярвам,че щом намеренията ми са добри това ще наделее над поверието .

# 81
  • София
Това поверие съм го чувала само за погачата на 40-тия ден, за прощапулника - не. Във всяко кътче на България си има някакви поверия и традиции и често нямат нищо общо. Затова спазвам само това, което ми е удобно и ми харесва.

# 82
И аз сама си месих питката. Наистина такава е традицията. Но няма проблем , ако майката не може да меси, поръчва се.

Мисти, честита проходила Вики   bouquet Да е много стабилна и далеч да стигне !  Hug И.....махни каишките, те само пречат на децата да се научат да падат както трябва. С тях още повече ще се претрепва.

Жалина, недей се разстройва  Hug Мъжът ти никак не е прав. Тази мания за чистота...кому е нужна?
Подаръчето е права, не бива да му даваш да се държи така  Sad Това си е един вид тих тотмоз. Аз не вярвам, че си някаква мърла. Крайно време е да те оцени тоя човек.....Все пак опитай се да бъдеш спокойна, сега сълзи не са ти нужни  Hug

Мъхче, ми то не може и у дома и на работата. В повече му идва на човека Simple Smile А те мъжете само се бият в гърдите, ама никак не ги бива в помагането. Моят помага с каквото може и аз гледам да го оценявам. В крайна сметка - толкова си може човека. Важното е че с мен е мил, добър, грижовен и не ме разплаква.

Руме, ми май може  да има на тази цена кожени колани  newsm78 Аз не съм много запозната де, но погледнах на сайта на АРт 93.

Скрит текст:

Мурмели, лека и безпроблемна бременост   bouquet
Покрай Жорето взех все повече да мисля за още едно бебе  Shocked Аз съм ненормална.

Джине, мини да кажеш как сте  Thinking Оправи ли се Марина?

Ох, смейте ми се ако искате, обаче винаги съм смятала, че july2013 е някакъв администратор, който ни пуска темите  Embarassed Не знаех, че е една от нас  Embarassed Ужасно съм смотана. Не помня много неща от споделеното тук. И аз например не знаех че Подаръчето не взима майчинство.  Blush Може някой 100 пъти да е писал нещо, но аз просто не помня.....Срам не срам, това е  Blush

# 83
Подаръче, на Арт са страхотни. Ако искаш наистина си избери ще ти вземем от тук и ще ти пратим
И аз съм с починал родител но си месих питката и за кръщенето и за прощъпулника. И аз като  Терп.
Мъхче, все едно за нашето семейство говориш, но бяхме така но след първото дете. После стана страшно. И награя се оправихме и вече е повече от страхотно

# 84
  • varna
И аз гласувам за Арт, най-качествени са техните работи. От сайта им не става ли поръчка?
Ема продължава стабилно да щъка напред назад, май и на нас ни е време за прощъпулник. Няма да меся, защото не мога, аз 40-я ден стана много хубава поръчаната, та пак оттам ще е.
Днес отпразнувахме РД-то й с другите ни приятели с деца и стана много хубаво. Барчето в градинката имаше от бира до торти, та се нагостихме и малки, и големи. Ема тича, люля се, пуска се по пързалката, ама най-вече умря да търчи насам-натам. Е, падаше отвреме навреме, но като цяло голям кеф, доста се омаца Twisted Evil

# 85
Напоследък хич не си мълча. Гледам само да не е с караници, че нищо не се постига. А това на мм наистина е болестно състояние за чистотата. Аз си излязох с детето, а той остана и излъска цялата къща и после вика-абе аз май нещо прекалявам с тая мания:-)  а добро утро.... Не го защитавам, но аз да си призная напоследък си рева за всичко, ама наистина за всичко-щастие, нещастие ... Съм готова да ревна. Надявам се да са хормоните, не да изперквам. Иначе чисти и мърмори, а аз вече со седя отстрани и в момента пиша тук(мие терасите)

# 86
  • София
Жалинка, браво! Ей това е решението- ти си седиш на компютъра или се разхождаш, той мие терасите и лъска къщата! Ако успееш да запазиш тази картинка направо ще бъде супер! Така ще му е точно толкова чисто, колкото му се иска, а за теб ще бъде облекчение голямо.

Близначе, обяснявам ти веднага за чуденката ти Simple Smile)

# 87
Терп, мерси за разяснението  Hug Тъкмо реших , че съм някаква кръгла идиотка. А то не съм била чак толкова зле  Grinning

Последна редакция: нд, 03 авг 2014, 00:52 от blizna4e

# 88
 Mr. Green споко! грешката е в моят телевизор  Whistling

# 89
Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 авг 2014, 00:37 от Niki1

Общи условия

Активация на акаунт