Юлските ни бебета са вече на 1 годинка! - тема 24

• 29 788
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Привет!
Ние трите сме селянки. Марина лази боса, коленете и петите едва ги измивам- толкова са черни. Прощъпулник ще правим сигурно през декември.
Близначе, още хрипти. Утре си идваме и в сряда ще я водя пак на лекар.
Много ми е трудно писането от телефон.
Поздрави на всички!

# 91
Близначе спокойно, ти си бавна, аз още повече чак сега загрях, че джули 2013 не е друг човек, добре че ники попита коя е  Embarassed И все пак си мисля, че имахме мама джули  newsm78

# 92
  • София
Мисти, имаме Джули. Подаръче, именно на Джули свекървата правеше подаръци втора употреба.

# 93
Джине изумяваш ме понякога как помниш толкова подробности за всяка от нас! Hug
Надявам се Маринка да е по- добре вече. Виктор и той е болен, но върви към оздравяване. Пие антибиотик който две лекарки казаха, че няма да му помогне ама тъй като сме го почнали по предписание на първата която го прегледа неможе да го спра.

Последна редакция: нд, 03 авг 2014, 21:28 от моргана

# 94
Ехоооо!Как сте?
Чета ви от телефона не съм изпуснала и страница,виждам помните ме,много се радвам.Ама как няма с такава свекърва, можете ли да ме забравите.... LaughingЧестито на всички проходили крачета и честит първи рожден ден юлчета. Heart EyesГледах снимки във фейсбук,прекрасни са ни децатата.
Като гледам само ние не можем да ходим,сега се учим да се изправяме и да лазим.
Новото е че заспива сама на пода,после сямо я пренасям.Направо се родих,вече ми е много по-лесно с нея,няма писаци и друсане в количката с часове.
Близначе,все се каня да ти пиша ...това което правиш за сестрата на мъжа ти е страхотно,толкова истинско и всеотдайно!
Много неща исках да пиша,но с телефона е доста трудно.

# 95
Ох, и на мен нещо ми се въртеше никът на juli 87 u july 2013, ама е на път да ми се поизяснят нещата.

Джинке, добре сте си вие на село, топличко ви е, нямате дъжд.
Скрит текст:
Онзи ден видях книгата, беше ми изхвърчала от главата. Сори!

# 96
Джине, Моргана - бързо и леко възснавовяване на Маринка и Виктор Hug Praynig

Като говорехте за тръшкането ... К стана голям артист - реве, тръшка се, сърди се. Страшна работа. Днес заспа ядосан, без да си изпие млякото. Побесня като му дадох антибиотика, малко се забавих с банята и горкият изпадна в истерия

# 97
  • Бургас
July 2013 може да е почти всяка от нас, няма нищо мистериозно, не е отделен човек Simple Smile

# 98
Джули, благодаря ти, много си мила  Hug Всичко е много просто: обичам мъжът до мен много, обичам сестра му, обичам и детето и. Знам какво е да имаш помощ първите седмици, безценно е. Пак бих го направила.

Забравих да честитя за кръстените вече дечица. Честити християнчета, нека са живи и здрави  Hug

Аз не мога да ви напиша нищо за Боци.  Tired ММ ми казва някакви ежедневни новини, но нищо конкретно. Утре ще го видя по скайпа и една буца ми е заседнала.....Знам само, че е целият нахапан от бълхи и комари. Красивото ми детенце, оставих го чистичко и здраво, а сега е на решето. Остават ми 2 седмици престой тук и вече не издържам. Как само искам вече да съм в самолета !  Praynig
Иначе тука не ми е лошо. Много добре се разбираме със сестрата на ММ, пасваме си идеално. Говорим си дълго, разхождаме се вечер (когато Жорето не вряска) споделяме си, смеем се. За толкова време нямаме нито едно противпоречие, препирня, неразбирателство. Приятно ми е при нея, тя е една чиста, спретната и спокойна жена Simple Smile Квартирата и е малка, но пък е уютно и приятно. Готвя всеки ден, но не ми тежи. Вечер късно чистя, докато тя спи. Минавам прахта, мета, после измивам теракота....Вечер къпя малкия, който яростно се опитва да изскочи от легена, мята се, квичи, тръшка се и позеленява от яд  Grinning Има една голяма бръчка на челото и като се ядоса, бръчката става огромна а той - лилав. Тогава знаем, че следва яко тръшкане и квичене. Доста нервно бебе е. Възхищавам се на майка му, която нежно и с усмивка понася всичко, не му се ядосва, не се паникьосва, не нервничи....Говори му тихо и спокойно, с усмивка. Много и се радвам, толкова нежна майчица е  Heart Eyes
Денем ходя на плаж, отпускам се на пясъка и гледам излетелите от летище Малага самолети. И си казвам:още малко и аз ще съм в такъв един самолет, на път за родината. Право към обятията на децата ми  Heart Eyes Взе да ми писва само от тоя испански, така искам да чувам навсякъде българска реч. Каква съм такава родолюбска порода - не знам.  newsm78 Днес гледах новините и плаках Sad Прекрасна ни е Родината, но ни е скапана държавата. А ако можеше и родина и държава да са прекрасни, толкова хора нямаше да са в чужбина......
Но иначе се свиква тук. Не е лошо.(ама да е за малко) Но догодина твърдо - само с децата и никога повече сама. Сестрата на ММ вероятно ще потърси и по-голяма квартира, та да може да и ходим на гости Simple Smile

Ауууу, отплеснах се  Embarassed

# 99
БЛИЗНАЧЕ  колко струва билета до Малага, че сестра ми й изгаря почивка там някъде в района, и каза ако си намеря евтини билети ми я подарява. Но като видях някакви цени от 1000 евро за тримата и ми мина мерака. 
Скрит текст:
Зет ми катастрофира с мотора, сега е със счупена капачка на коляното и няма кой да шофира до там, а са си платили почивката и незнайно защо не могат да си вземат парите обратно  Cry
Джине бързо оздравяване на Марина.
Моргана пиши по-често, как е адаша? Дано бързо му минава.

# 100
Мисти, много жалко че се е получило така. Те да са добре, пък почивката майната и...Самолетния билет аз го взех преди няколко месеца, по-точно януари. Струваше около 400 лв. Но с наближаване на летния сезон стават все по-скъпи, а в момента са безумно скъпи. Автобусния май е малко по-евтин.

# 101
Леле това,което изпитвам преди цикъл просто не е човешко. ooooh!То са нерви,то е мъка..Близначе,ти намери ли решение?

# 102
  • varna
Подаръче, съчувствам ти  Hug И на мен ми дойде и от два дена всичко е кървясало, блях. За 15 г. откак имам цикъл, никога не съм се омацвала толкова, а сега откак се завърна след раждането не сварвам да сменям превръзки и май така ще си остане, че много месеци минаха, а хич и не намалява Cry

# 103
Хера,на мен така ми беше първите 3-4 месеца.После се нормализира.Сега не е толкова обилен,но тези симптоми преди да се появи...ах убиват ме.Ту ми се плаче,ту ми е нервно,не мога да се побера в кожата си.

# 104
  • София
Привет от родна земя! Simple Smile
Подаръче, аз бях така преди да забременея с Марина. Вземи си едно валидолче. Hug
Благодаря ви за пожеланията за оздравяване на Марина. Тя е добре, но в сряда ще я заведа, защото имам чувството, че на моменти хрипти, а и приключи с АБ.
Мисти, наистина кофти случка. Но здрави да са!

Общи условия

Активация на акаунт