За готините мъже и самотата

• 17 137
  • 257
  •   1
Отговори
# 60
  • София
пич, не ти е дошло времето. за всяко нещо си има време, а твоето сигурно предстои. Не си престарял, в днешно време и на 40 да се ожениш не е проблем:) иначе жената се печели предимно с подход, парите не са най- важното у един мъж- поне за мен, важното е да е `оправен и перспективен:)И разбира се, да не е мамино синче- да може да поеме отговорностите в живота на плещите си:)айде не унивай - ще изгрее и за теб слънце!

# 61
От няколко години насам програмистите изобщо не са смотльовци.

Дори да има сред тях смотльовци, ще имат пари за нещо повече от междублокови пространства и пустеещи сгради Laughing Натискането по градинки и младежите не го правят вече.

# 62
  • София - Рим и обратно
Има рехави мустачки, а когато реши да си измие косата му бухва в пухкави къдрички. Панталонът е старателно вдигнат нагоре и препасан до под ребрата. Обувките тип маратонки Ромика са стари, но чисти, изпрани от мама и чудесно пасват на белите хавлиени чорапки.
Оф, не, не е дебел.
Търсих досега такава снимка, каквато виждам във фантазиите си, но не намирам в интернет. Да улесня човека, че го мАрзи, де hahaha

# 63
Влязъл е в ХТИ по документи, но е прекъснал след втори курс поради невзети изпити. Като го питат с какво се занимава, отговаря, че още учи.

# 64
  • UK
Не е толкова комплексен проблемът. Вероятно просто носи сандали с лепки и чорапи и диагоналка.  Thinking

# 65
  • София - Рим и обратно
Още помни оная кучка Мими от гимназията, която му се подигра за карамфилчето, дето й подари за 8 март, заедно с картичка с послание, което беше съчинил специално за нея. Смяташе да я покани и на кафе Naughty.

# 66

Добре, де, не е дебел.  Peace
Но няма бели чорапи, защото не е намерил още коя да му ги пере.
Пък!  Crossing Arms

Скрит текст:

# 67
Веднага начи седнахте да го обиждате.
А е напълно възможно да е обикновен стеснителен младеж без опит и баш търси помощ.
Тоест тряя някоя да го отвори човека, що така с лошо подхождате...

# 68
  • София - Рим и обратно
Да, да, топло! Peace Peace Peace

# 69
Ох, пак ли някой недооценен?! На принципа - Аз може да съм смотан, ама заслужавам най-доброто!

# 70
А е напълно възможно да е обикновен стеснителен младеж без опит и баш търси помощ.
Тоест тряя някоя да го отвори човека, що така с лошо подхождате...

Ти ли си търсеше някого за тройка? Ми, давай... Mr. Green

# 71
Хахаха, ще ме уморите с тези описания  hahaha Важното е, че пича иска някоя готина засукана мадама, а не някоя смотла.

# 72

Никак не е стеснителен, ако беше, нямаше да разправя, че другите мъже са грозни идиоти в сравнение с него.

# 73
Кафе, да не би ти да си тази майка с количка, която се е обърнала след него, та така образно го описваш  Thinking Усещам блянове и флуиди във въздуха  Whistling

# 74
интересно ми е  защо винаги така се получава,че жените независимо какви са,красиви,,грозни,слаби,дебели,винаги имат или никога не са останали без обожатели,а на мъжете никой не им обръща внимание.
Кажете мненията си.

Станѝ жена  Wink

Общи условия

Активация на акаунт