За готините мъже и самотата

• 17 125
  • 257
  •   1
Отговори
# 90
Аз не зная колко е готин авторът, може и да е така.  Simple Smile
Само че с такова отношение към жените няма да се получи да има хубава връзка.  Peace

# 91
  • Sofia
   Този наистина много подозрително, като изказ и разсъждения, прилича на Vanko89, който виждам, че понастоящем е със замразен акаунт. Wink Twisted Evil

Red_Iff, посмях се от сърце с поста ти.  bouquet Joy

# 92
Eдва ли е програмист. Разсъжденията са му по-скоро на строителен работник.

# 93
И на мен ми се струва Vanko89  под прикритие hahaha hahaha hahaha
Мисля,че само ни гледа сеира,дето му се връзваме Mr. Green

# 94
А, връзваме се, забавляваме се просто. Иначе и Ванко разбуни духовете точно с такива изказвания.

# 95

Че явно имаш самочувствие без покритие. Като си толкова "готин" що само "грозотии" те заглеждат?

# 96
  • София - Рим и обратно

Че явно имаш самочувствие без покритие. Като си толкова "готин" що само "грозотии" те заглеждат?
Щото другите не смеели, понеже бил прекалено готин. Не четеш ли?

# 97
Това че не си много общителен е от голямо значение. Общуването е много важно . Представи си хубава жена да ти мълчи като темерут и да се прави на важна. Кукленската красота не е интересна на никой , освен за снимка. Чара , личната харизма и излъчване са най-важни , за това ти се струва , че смотани в твоите представи са харесвани . Познавам хубави мъже на които жените им се хвърлят сами на врата , е по нахалните де , но факт, не ги е срам еле пък страх.  newsm78
Чудно ми е , защото мъжете като ги загледа някой  и веднага си мислят ,че ги желае някой сексуално , защото те го правят. Аз лично често заглеждам някой от любопитство , а не защото го харесвам и скоро открих , че мъжкия пол го възприема като подкана  Sunglasses.

Когато един мъж флиртува си мисли ;" ще правя секс ". Когато една жена флиртува си мисли : " Аз флиртувам" - приятно и е да е желана и харесвана. Мъжете най -малкото внимание го приемат като флирт обаче  Wink .

# 98
  • София !

Щото другите не смеели, понеже бил прекалено готин. Не четеш ли?

Той щото е, много готин, и за това не дава снимка, че да не вземем да се фЛюбим в него  Crazy .

# 99
  • София - Рим и обратно
И да му досаждаме после. Кой знае кви сме грозотиЙ Naughty.

# 100
  • Насред хаоса
Гаднярки. Левентът може да е на тренировка.
Скрит текст:
Crossing Arms

# 101
  • София - Рим и обратно
По-скоро мама май не е платила нет-а Tired.

# 102
Аз също изглеждам добре,висок,стегнат,хубав не по-моя преценка разбира се и пак ми е самотно.
Привет и на теб, драги ми господине. Да запитам аз, по чия преценка си хубав, стегнат и висок? Мама, чат френдките или си разлепил твои снимки в междублоковите пространства и в изоставените сгради с молба, да напишат мнение?

# 103
А може да са се сдушили с един от "Семейни отношения", който вече цяла седмица се чуди дали да пусне покана във фейсбук на девойка, с която е танцувал на сватба...

Може сега двамцата левенти да си ближат... раните  Whistling

# 104
Що сте такива гадни?
Има върховни смотаняци, сигурна съм , че част от тях са в домовете ви...

Общи условия

Активация на акаунт