За готините мъже и самотата

• 17 122
  • 257
  •   1
Отговори
# 105
Що сте такива гадни?
Има върховни смотаняци, сигурна съм , че част от тях са в домовете ви...

hahaha hahaha

Така е, много взе да се прекалява в тая тема, не оправдавам мисленето на автора или липсата на такова, но малко прекрачвате границата с подигравките. В очите на другите може вашите мъже да изглеждат смотани.

# 106
Този още никоя не си го е познала  Whistling
Или не си признава  Mr. Green

# 107

И аз смятам, че авторът не е прав и че разсъждава повърхностно, но повечето от коментиращите тук прекаляват. Интересно ми е дали биха повтори думите си и докато го гледат в очите. Така зад монитора е много лесно да се присмиваш на някого, когото нито си виждал, нито познаваш. Дори не се замислят, че по този начин най-вероятно го обиждат и подхранват несигурността му. Жалко е, защото става дума за майки, които по принцип трябва да са пример за подражание, а се държат просташки и дават лош пример на децата си. Надали ще ви е приятно, ако един ден вашето дете сподели проблема си в някой подобен форум и присмехулни и невъзпитани лелки и каки му се нахвърлят и започнат да го обиждат и нараняват с острите си и хапливи мнения. Момчето спря да пише, защото му стана неприятно от вашето арогантно държание и прецени, че е най-добре да замълчи и да не се занимава повече с вас. Явно накрая той се оказа по-умният Simple Smile

# 108
  • София - Рим и обратно
изглеждам добре,висок,стегнат,хубав не по-моя преценка разбира се

мен ме заглеждат по улиците и то не малко жени,даже една жена с дете и количка ме изгледа,зазяпа 3 пъти докато минавах покрай нея все едно не е виждала мъж през живота си,

а с такива кифли не ми се излиза,

ходят с идиоти по-грозни от мен и това е тъпото.

все грозоотии ме харесват,а красивите даже не искат и да опитаме,защото съм готин и ги  страх.Кажете мненията си.

Аз тук несигурност и плахост не видях. Може би защото съм коравосърдечна лелка.

# 109
Какво се правите на ощипани и се ловите като риби, не ми е ясно... Точно в бг-мамма ще влезе да търси опора несигурния и неуверен младеж  ooooh! 

Ако има реален мъж, който на тази възраст действа и разсъждава по този начин, и няма нито приятели, нито среда и близки, с които да сподели и потърси решение на проблемите си - заслужава си отношението на 100%.

Ама и карък на всичкото отгоре - от цялото необятно интернет пространство, с милиони сайтове за споделяне и взаимопомощ, да вземе да се нахендри в Клюкарника на бг-мамма. Горканчо той...

# 110
Младежът влее, изсипа една торба обиди - с кифли не му се излизало, само грозотии го заглеждали, заслужавал по-добро и т.н. А, ако някоя от жените, за които така говори е вашата сестра, дъщеря и т.н., вие как ще се почувствате? Изобщо не ми изглежда несигурен, по-скоро груб и арогантен.
Освен това спря да пише, защото ни пусна пързалката и се позабавлява достатъчно.

# 111
'готин мъж' и 'самота ' в едно изречение е оксиморон.

няма шанс добре изглеждащ млад мъж, добре печелещ/наблягам на това/, с добра работа и жилище да е самотен. абсурд просто!

това с изоставените сгради направо го пропускам. ако има жена, която позволява да я влачат по такива места, определено или има отклонения, или е супер изпаднала от каруцата на бога.

# 112
  • Насред хаоса
О, моля ви.  Stop Значи той може да изсипе в няколко поста, че жените били смотли, грозотии, трохи от масите на други мъже, кифли и не знам си какво, че другите мъже били идиоти и не знам си какви, и очаква добро отношение. Каквото повикало, такова се обадило. То стана като в лафа "всички в лайна, само той в бяло".

# 113
'готин мъж' и 'самота ' в едно изречение е оксиморон.

няма шанс добре изглеждащ млад мъж, добре печелещ/наблягам на това/, с добра работа и жилище да е самотен. абсурд просто!

това с изоставените сгради направо го пропускам. ако има жена, която позволява да я влачат по такива места, определено или има отклонения, или е супер изпаднала от каруцата на бога.

Има , ако е нарцис и смята, че всяка е длъжна да му скача на врата /ако не я е срам/ , а другите за грозни . Явно няма "достойна" . Не е като да не познавам такива.

# 114
Хайде сега, може да е прекалено, но то момчето си го поиска. Влезна и с 3 поста изсипа куп обиди към женското съсловие. И то къде ? Между "ято" жени. Виж, ако беше някой мъжки форум, там щеше да получи "адекватен" отговор, благословия и потупване по рамото.

# 115
Хайде сега, може да е прекалено, но то момчето си го поиска. Влезна и с 3 поста изсипа куп обиди към женското съсловие. И то къде ? Между "ято" жени. Виж, ако беше някой мъжки форум, там щеше да получи "адекватен" отговор, благословия и потупване по рамото.
Точно,
 направихме му удоволствието, като се разпищяхме обидени. Може пък точно това да е целял... newsm78
Изкара си го на нас, че някоя го е отрязала.

# 116
Здр,мили дами,интересно ми е  защо винаги така се получава,че жените независимо какви са,красиви,,грозни,слаби,дебели,винаги имат или никога не са останали без обожатели,а на мъжете никой не им обръща внимание.Останах учуден,защото една моя позната видимо невзрачна има около 5,6 мъже които я безпокоят и искат да излязат с нея,за красивите не ми се мисли колко са-може би около 20.Аз също изглеждам добре,висок,стегнат,хубав не по-моя преценка разбира се и пак ми е самотно.В чата ми пишат разни жени,но това е виртуално и не е сериозно.Досега съм имал няколко гаджета,но не и връзка която да запазя,даже с някой жени не сме стигали до интимност,а просто целувки,опипване,преградки в междублоковите пространства или някоя изоставена сграда.И обратното толкова идиоти при това ''грозни'',или с не добър външен вид имат красавица до себе си.Как става тоя номер,не ми е ясно,между другото и мен ме заглеждат по улиците и то не малко жени,даже една жена с дете и количка ме изгледа,зазяпа 3 пъти докато минавах покрай нея все едно не е виждала мъж през живота си,може и баба да е била не знам,но много красива беше.Та сега не знам как да намеря някое сериозно момиче,а с такива кифли не ми се излиза,нямаме общи неща за разговор,не съм много общителен,може би съм и малко непукист и темерут,но не е това проблема.Исках да кажа,че Жените не ме заговарят,а ходят с идиоти по-грозни от мен и това е тъпото.Пишете ако желаете защо така се получава все грозоотии ме харесват,а красивите даже не искат и да опитаме,защото съм готин и ги  страх.Кажете мненията си.
Не съм чела темата ти, само твоя пост, та вероятно някой вече го е написал, но не се сдържах:
ей това, болднатото, ми избоде очите.Докато водиш гаджетата да се сексите по градинки и изоставени мръсни сгради, май все така самотен ще си ходиш.
Не е задължително да е 5-звезден хотел, ама да е поне нещо прилично като обстановка.

# 117
Краси, болднатото върви ама като си на 15-16. Даже си е яко и куул    Crazy
Иначе абсолютно вярно  Peace

# 118
Момчето спря да пише, защото му стана неприятно от вашето арогантно държание и прецени, че е най-добре да замълчи и да не се занимава повече с вас.

Пиши му и го покани на среща, за да го утешиш. Ще идете на романтична среща в някоя недостроена панелка в Левски Г, ще се поцелувате малко, ще се опипате, пък може да се окажете и сродни души  Heart Eyes

# 119
Момчето спря да пише, защото му стана неприятно от вашето арогантно държание и прецени, че е най-добре да замълчи и да не се занимава повече с вас.

Пиши му и го покани на среща, за да го утешиш. Ще идете на романтична среща в някоя недостроена панелка в Левски Г, ще се поцелувате малко, ще се опипате, пък може да се окажете и сродни души  Heart Eyes

Бе едно е да си с Лео ди Каприо примерно , ако ще и в недостроена панелка , друго е с Митьо Пищова , ако ще и в 5 звезден хотел .

Общи условия

Активация на акаунт