Пиши му и го покани на среща, за да го утешиш. Ще идете на романтична среща в някоя недостроена панелка в Левски Г, ще се поцелувате малко, ще се опипате, пък може да се окажете и сродни души

Охоо, някой май е влюбен и ревнува
Извинявай, че се опитах да смекча малко тона, за да не обиждат чак толкова много любимия ти - не знаех, че е само твой и те е яд, когато някоя друга се застъпи за него. Очевидно е, че четеш избирателно, защото в предния си коментар ясно написах мнението си за него и за подобен род мъже като цяло и че такива никога не биха могли да ме впечатлят, а дори са ми отблъскващи, така че спокойно- вземи си едно валидолче, дишай дълбоко и му се обади да излезете. Аз няма да ви преча
Понякога разсъжденията на дадени хора ме карат да се изумявам. От училищните ми години не се бе случвало да си помислят, че съм влюбена в някого само, защото го защитавам. В случая дори не го защитих, а казах да не са чак толкова остри към него, тъй като явно е объркан, не знае как да се държи с жените и има изкривена ценностна система слагайки на първо място физика и чак след това духовност и интелект, но явно на някои хора им липсва последното, за да схванат гледната ми точка... Както и да е- свят широк, хора всякакви
Постът на Янечек беше изцяло ироничен, то ти явно не си усвоила умението да разграничаваш сарказма.
Трябва по-лежерно да гледаш на нещата, това е само форум, все пак, в който всеки си чеше езика.
)
.Не мисля,че заслужавам трохите от живота,които другите мъже са си подхвърляли като в някой бардак. 
Но това не се отнася само за мен,познавам доста красиви жени,с хубава работа,самостоятелни,но самотни,това не е критерии,че ако си готин мъж,ще си обвързан задължително,както писа една тук,Даже обратното,жените си хващат някой,който не блести с много акъл или чар,важно е да не са сами.Това не е любов,а интереси.
По улиците е пълно с хубави,красиви,поддържани жени,но с какви мъже ходят,се чудя какво им харесват,може би са умни и общителни.Та това е парадоксално,хубавите мъже са значително много по-малко от жените.Една позната ми е казвала,че в България красиви и готини жени с лопата да ги ринеш,а мъж не могла да си хареса по улицата,не я привличат българските мъже и се омъжи за чужденец.Та и красивите жени понякога са сами,защото не желаят да се задоволяват с непривлекателни мъже.Нали трябва да има привличане,пък за секс жените не подбират много,важно е да получат оргазъм,и да са доволни.