За готините мъже и самотата

• 17 100
  • 257
  •   1
Отговори
# 135
"Всички готини мъже са  .....женени!Или мъртви!"     Laughing

Та Мързелчо да се замисли .... по въпроса.    Mr. Green

Апропо,
Скрит текст:
то и за жените важи.Няма начин една жена да е симпатична, умна, усмихната, забавна, интелигентна, общителна  и т.н., и на 29-30 още да си кукува сама и да се чуди що само грозници я задяват.    Laughing

Та, готините бързо ги "прилапват".    Grinning  И хич не им остава време да се самоокайват и да се оплакват по форуми:"Що бе?Аз съм един такъв, готЕн, пък никой не ме забелязва!     Sad   "

# 136
  • В тъмната гора.
Исках да получа отговор от по-зрели жени като вас,сигурен съм,че и сред вас има красиви и хубави жени.  love001Но това не се отнася само за мен,познавам доста красиви жени,с хубава работа,самостоятелни,но самотни,това не е критерии,че ако си готин мъж,ще си обвързан задължително,както писа една тук,Даже обратното,жените си хващат някой,който не блести с много акъл или чар,важно е да не са сами.Това не е любов,а интереси. MoneyПо улиците е пълно с хубави,красиви,поддържани жени,но с какви мъже ходят,се чудя какво им харесват,може би са умни и общителни.Та това е парадоксално,хубавите мъже са значително много по-малко от жените.Една позната ми е казвала,че в България красиви и готини жени с лопата да ги ринеш,а мъж не могла да си хареса по улицата,не я привличат българските мъже и се омъжи за чужденец.Та и красивите жени понякога са сами,защото не желаят да се задоволяват с непривлекателни мъже.Нали трябва да има привличане,пък за секс жените не подбират много,важно е да получат оргазъм,и да са доволни. Heart Eyes

Хиляди пъти ще избера умен и чаровен мъж с чувство за хумор, макар и не особено лицеприятен като даденост от природата, но с добър вкус. ..Отколкото недоразвит, с кът откъм мозъчна дейност и голямо самочувствие мамин красавец.

# 137
  • В тъмната гора.
Нали трябва да има привличане,пък за секс жените не подбират много,важно е да получат оргазъм,и да са доволни. Heart Eyes
Малко ти беше това, което ти дадоха за душата жените от форума..само дето ти въобще не го схвана. Нито иронията различи, нито явните подигравки отрази.
Момченце на 29, явно си много далеч от секса, за да ги пишеш такива,..а си на 29 вече...

Е да видим какво ще кажете дами? За съжителство и връзка избираме по привличане, а за секс се "ч*каме" за оргазъм с грозотии... ooooh! 

На мнение съм, че автора досега не е имал нито съжителство и нормална връзка с жена, а и секс не е правил както трябва..или пък въобще не е правил такъв.

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 11:49 от _Mishel_

# 138
Мисля,че сте доста злобни и завистливи,някой от вас,А колкото до това дали всички 'готини' са заети и са ги налапали,е не е така,но както и да е.Много красавици са сами,защо ли не са ги лапнали,докато застаряващите лелки си присламчат това което остане и после изневеряват.Мили дами,не дотам красивите са си намерили някой мъж,защото така трябва,а пък красивите жени си седят самички,защото нямат нужда,те сами се оправят,не разчитат на мъжа им да ги издържа,както някой от вас.  bouquet

# 139
Мисля,че сте доста злобни и завистливи,някой от вас,А колкото до това дали всички 'готини' са заети и са ги налапали,е не е така,но както и да е.Много красавици са сами,защо ли не са ги лапнали,докато застаряващите лелки си присламчат това което остане и после изневеряват.Мили дами,не дотам красивите са си намерили някой мъж,защото така трябва,а пък красивите жени си седят самички,защото нямат нужда,те сами се оправят,не разчитат на мъжа им да ги издържа,както някой от вас.  bouquet

Laughing отдавна не съм чела подобен пост! Човече, ти направи невъзможното! Написано от теб е лишено От всякаква ясна мисъл и логика Laughing умопомрачителен бъркоч си забъркал в главата си, а взе че го изля и тук.. Вземи малко разчисти ,де Laughing

# 140
Ама виж как всичко знаеш и сам си отговаряш.     Peace    Laughing

Цитат
Мисля,че сте доста злобни и завистливи,някой от вас...
"Каквото повикало, такова се обадило!"  или по твоему:Намери това, което търсиш.    Laughing

Цитат
А колкото до това дали всички 'готини' са заети и са ги налапали,е не е така,но както и да е............ красивите жени си седят самички,защото нямат нужда,те сами се оправят,
Именно!    Grinning
Седят сами, защото те така искат.А не защото никой не ги ще.    Mr. Green
Схващаш ли разликата?Или още да обяснявам?   Laughing

# 141
  • В тъмната гора.

Аз не знам как изглеждаш външно, но честно казано за мен вече няма значение, защото не бях чела скоро мислите на толкова ограничен и повърхностен човек.
Пускай полата на майка си и поработи върху вътрешността си, а не по външността си. Считам, че именно същността ти отблъсква хората и в частност жените.

# 142
"Всички готини мъже са  .....женени!Или мъртви!"     Laughing
Права си, но има и още един вид готини мъже - тези, които сами си раждаме!  Wink Simple Smile

Цитат
А колкото до това дали всички 'готини' са заети и са ги налапали,е не е така,но както и да е............ красивите жени си седят самички,защото нямат нужда,те сами се оправят,
Именно!    Grinning
Седят сами, защото те така искат.А не защото никой не ги ще.    Mr. Green
Схващаш ли разликата?Или още да обяснявам?   Laughing
Защо си й притрябвал, авторе, на жена която е млада, красива, умна, готина и се издържа сама? За какво си й?
Тя ако иска да се грижи за някой, ще си роди дете или ще си вземе куче. Не ги приравнявам тези двете, но идеята е ясна, смятам.

# 143
Повярвай ми,където и да отида все някоя мадама ще ме загледа,но явно ги е страх може би,защото ако имаме връзка,може и да ги засенчвам някой жени,защото жените искат да изпъкват с красота и да блестят,може би затова си намират по-невзрачни мъже,за да не се губят в сянката им.Не знам какво да мисля,но така изглежда.Винаги жената трябва да е по-хубава от мъжа,но има и изключения. Simple Smile

# 144
  • В тъмната гора.
Авторе, ще се познаеш ли...

# 145
Винаги жената трябва да е по-хубава от мъжа,но има и изключения. Simple Smile
И ти си толкова красив, че не можеш да намериш жена която да засенчи красотата ти!  ooooh! Laughing

Сподели на какви физически критерии трябва да отговаря жената до теб - тегло, ръст, цвят на очите и косата, гръдна обиколка и т.н. Ще ти намерим жена тук, обещавам ти!  Peace

Мишел, това е много на място!

# 146
  • В тъмната гора.
Повярвай ми,където и да отида все някоя мадама ще ме загледа,но явно ги е страх може би,защото ако имаме връзка,може и да ги засенчвам някой жени,защото жените искат да изпъкват с красота и да блестят,може би затова си намират по-невзрачни мъже,за да не се губят в сянката им.Не знам какво да мисля,но така изглежда.Винаги жената трябва да е по-хубава от мъжа,но има и изключения. Simple Smile

Скрий се вече, стига си писал простотии. Ти не разбираш ли, че жените те намират за ограничен и простоват и за това те отбягват. Много на плитко се замисляш, само по повърхността.

# 147
  • В тъмната гора.

Мишел, това е много на място!

Остави, той няма да го разбере, над възможностите му е.

# 148

Казах ти по-рано, с таз' твоя красота, защо не вземеш да станеш една красива жена. Тъкмо ще си се оправяш сам.

# 149
Искрено ме развесели с тези ти напъни за мисъл.  Сладур, нали знаеш, че само с красота не става, трябва и акъл, а твоят е спрял развитие преди около 15 години и от тогава няма никакъв напредък.
И да ти споделя под секрет, умните мъже, с добро чувство за хумор са много по-привлекателни и секси за една жена, от ограничен красавец, който не вижда по-далеч от огледалото.

Общи условия

Активация на акаунт