Та Мързелчо да се замисли .... по въпроса.
Апропо,
Та, готините бързо ги "прилапват".
И хич не им остава време да се самоокайват и да се оплакват по форуми:"Що бе?Аз съм един такъв, готЕн, пък никой не ме забелязва!
"
И хич не им остава време да се самоокайват и да се оплакват по форуми:"Що бе?Аз съм един такъв, готЕн, пък никой не ме забелязва!
"
Но това не се отнася само за мен,познавам доста красиви жени,с хубава работа,самостоятелни,но самотни,това не е критерии,че ако си готин мъж,ще си обвързан задължително,както писа една тук,Даже обратното,жените си хващат някой,който не блести с много акъл или чар,важно е да не са сами.Това не е любов,а интереси.
По улиците е пълно с хубави,красиви,поддържани жени,но с какви мъже ходят,се чудя какво им харесват,може би са умни и общителни.Та това е парадоксално,хубавите мъже са значително много по-малко от жените.Една позната ми е казвала,че в България красиви и готини жени с лопата да ги ринеш,а мъж не могла да си хареса по улицата,не я привличат българските мъже и се омъжи за чужденец.Та и красивите жени понякога са сами,защото не желаят да се задоволяват с непривлекателни мъже.Нали трябва да има привличане,пък за секс жените не подбират много,важно е да получат оргазъм,и да са доволни.