За готините мъже и самотата

• 17 097
  • 257
  •   1
Отговори
# 165
Автора, за съжаление след като те прочетох, мисля че:

1. Ти книги не четеш. Загуба на време са. Е, ако се появи някоя готина фантастика, може и да се прежалиш, обаче то отдавна няма хубава фантастика, така че максимум да си попрелистил някой Дан Браун.
2. Вероятно си положил много усилия, да не пишеш с 4-ки и 6-ци.
3. Мислиш си, че жените се страхуват да не ги засенчиш. Истината е, че се страхуват да не умрат от скука с теб.
4. Мислиш си, че говориш за интимност, но всъщност говориш за мушкане. Вътре, вън и до там.
5. Вероятно любимия ти виц е онзи, в който мъжът се съблякъл и се оказало, че атрибута му е много малък. Мацката го попитала кого смята да задоволи с този атрибут, а той отговорил "мен!". (сакън, не казвам, че ти е малък, а че си егоистичен дори в секса.)

Мога да продължа до без край, но важното е, че това което виждаш в огледалото няма никакво значение за една сериозна връзка. За теб то е всичко, а за повечето жени е достойно само за поглед-два и до там.

# 166
По-скоро си го представих като Благо Джийзъса (заради мазния усет, който оставя всеки негов пост), но и Божинов е добър образ.

Само дето те и двамата имат пари. А наш'то дете явно няма. Е, няма как да стане. Те Николетите са си скъпо удоволствие. Може да се натискат в хангар, само ако е в хангара на частния самолет, който ще ги отведе на закуска в Рим. Или пък на строеж, но ако е строежа на собствения им палат.

Ама пък казва, че не иска кифли  newsm78 И хем е готин, хем е темерут и необщителен....Енигма. Как да не го загледаш на улицата? И то няколко пъти.

Бе не е точно така. Николетки има на всякъде и преди да станат скъпо удоволствие са си били обикновено трабантче Sunglasses За това в преден пост му писах - да излиза с по"обикновени " момичета, да се понаучи да общува пък знае ли се -  Николетките могат да станат лебеди, пък той  - Ягуар (само като кола си го представих, сори Embarassed)  Трябва да се пробва все пак Thinking Това за Николетките...,  честно - не си   го представям с   умно момиче - тя няма как първо да го забележи, пък и да го издържи след това Confused Съжалявам, авторе, не искам да те обиждам....но  такива факти  предоставяш, от това и съдя Confused

# 167
  • В тъмната гора.
Искрено се надявам да прочетеш тази статия и да вденеш нещо.

"Стой далеч от момичетата, които четат!"
http://webstage.bg/li-ri-chni-otkloneniya/606-stoi-dalech-ot-mom … koito-chetat.html

# 168

http://webstage.bg/li-ri-chni-otkloneniya/606-stoi-dalech-ot-mom … koito-chetat.html

Не знам дали той ще вдене, но аз ти благодаря много.   bouquet

# 169

Не знам за автора, но аз го прочетох. Благодаря ти,   _Mishel_   bouquet

# 170

Като четящо момиче съм много съгласна със статията. Peace

# 171
Ех, сега видях ,че с  : karamelia  сме писали заедно...Бе, този форум много ми харесва понякога Hug

# 172
  • Пловдив
Аз пък да ти кажа Мързеланчо, че понякога заглеждам и по 2 - 3 пъти някои мъже. Такива дето изглеждат толкова нелепо, че са като карикатури чак. То факта, че се имаш за готЕн и неотразим си личи. И когато на даден мъж на челото му е изписано, че се мисли за готин, а всъщност изглежда като мамино момченце и тотален убитак - заглеждам го най-безцеремонно. Та да не е при теб същия случай?

# 173
Много критика срещу момчето, спрете се малко,
откъде сте сигурни дали вашите момчета няма да станат такива?
Мен ме е страх да се подигравам на когото и да е, дори като знам, че е пързалка темата...

Като гледам какви теми има в детските подфоруми,
такива като мързеланчо ги е отгледала и възпитала някоя бг-мама  Mr. Green

# 174
Ххахаххахаххах, изкъртих се от смях с този смешник, честно  Joy Joy Joy
Напомня ми на авторът от тази тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785909.0;topicrefid=20 , нали накрая си заряза мацката понеже и той беше първи умник и красавец, защото му се ходело по к....и  Mr. Green
Иначе излизала съм с хубав, образован, заможен, необвързан, но уви- като си отвори устата-еми кел файда като е душевно счупен  Joy така че и Мързеланчо наистина да е най-най ( в което дълбоко се съмнявам ), няма смисъл щом е бъгнат  Mr. Green

# 175
Стига де,  това поколение  (80 -90та)  почти изцяло е бъгнато- те не са виновни толкова. Просто    са се родили в такъв момент, в който   - аха, родителите да се ориентират и аха, са забравили, че имат поколение.  И аз съм близо до там,  та наблюденията са ми съвсем преки. Смешници и смешнички   пълзят от всякъде, те  обаче не го осъзнават като смешно. И не е честно  да им се подиграваме толкова, просто са се родили в неподходящо време. Сега като напъплят кристаллите и  индиготата, те съвсем ще останат без шанс  Confused Не, не се подигравам, просто наистина ми е мъчно за това поколение, някакво такова, оставено  без подкрепа, неграмотно, не чувствително и много неща с  Не....Тъжно Rolling Eyes

# 176
  • Пловдив
Nikol, аз имам само едно момиче. Та няма как моето да стане  баш такова.
И понеже освен майка съм и реалист знам, че не отглеждам следващата „мис вселена“. Та ми се ще тъпчовците делящи жените само на красавици и „обикновени“ (мърли подмятани като трохи от мъжете) да са по-малко. И да си получават  заслуженото - грубо и брутално. Живота понякога е и такъв, не само „ох какъв си ми хубав маме (леля, бабе).
Та да, мога и ще го подигравам колкото си искам. На 29 бил уж - ами да се научи, че всяко действие има последствия.

# 177
Стига де,  това поколение  (80 -90та)  почти изцяло е бъгнато- те не са виновни толкова. Просто    са се родили в такъв момент, в който   - аха, родителите да се ориентират и аха, са забравили, че имат поколение.  И аз съм близо до там,  та наблюденията са ми съвсем преки. Смешници и смешнички   пълзят от всякъде, те  обаче не го осъзнават като смешно. И не е честно  да им се подиграваме толкова, просто са се родили в неподходящо време. Сега като напъплят кристаллите и  индиготата, те съвсем ще останат без шанс  Confused Не, не се подигравам, просто наистина ми е мъчно за това поколение, някакво такова, оставено  без подкрепа, неграмотно, не чувствително и много неща с  Не....Тъжно Rolling Eyes

Защо, какво ми е бъгнатото?  newsm78
Да, има всякакви недоразумения. Във всяко едно поколение. Но пък приятелите ми и познатите ми нямат нищо общо с този дечко. (Не на години)

P.S. имам познат на 42 години със същата логика като автора на темата. Да, за разлика от него е доста по-осигурен, при това в резултат на собствените му усилия, но и той е дар божи.

# 178
  • out of space

Всяко поколение има бъгнати индивиди по всевъзможни начини.
Познавам бъгнати от 80-90, познавам и супер стойностни хора. Недей и ти сега като бабичките  Laughing
Статията сега ще я чета...

# 179
Такива теми изкарват от човека това , което
иначе може да се прикрие при други .
Не говоря за автора , а за коментаторките .
Да уж е пързалка , но простотията яко се вихри
на такъв терен .

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 22:07 от Василена *

Общи условия

Активация на акаунт