Най-приятните и удобни места в София за джогинг

• 7 733
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте:)

Нека споделим тук къде в София може спокойно и с удовоствие да практикуваме джогинг. Мисля, че тази тема ще  е полезна, тъй като всеки има нужда от разнообразие. Аз лично искам да сменя мястото, където тичам - Борисовата градина. Няма значение в коя част на София ще тичам през уикенда, важното е, да сменям обстановката.  Кои са вашите любими места за тичане? Понеже не съм бягала по стадиони и писти, къде в София има свободен достъп до тях?

Слънчеви поздрави:)

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 13:32 от michaella_an

# 1
На стадион Раковски може да се тича свободно, но е по-скучно отколкото в парка.

# 2
Градинката зад Хилтън, ако не те притесняват кучета, пътеките са червени много мекички, може и на пресечен терен през хълмчетата.

# 3
  • София
В Южния парк. Simple Smile

# 4
# 5
За мен - Борисовата градина. Много е приятно сутрин, когато няма хора.

# 6
  • София
Аз бягам на стадион Раковски, обикновено след залез по тъмно за да няма много хора и за да не се разсейвам. Не мога да си представя да тичам в парка с толкова много хора, с които ще си пречим взаимно.

Хареса ми идеята за кучешкия парк зад CCS и може да пробвам там точно заради настилката и хълмчетата. Благодаря!

На Витоша също има приятни и спокойни места за бягане.

# 7

Когато тичате на НСА е разрешено да се влиза на малкия стадион, по възможност избягвайте да бягате върху тартановата настилка. Тя е изкуствено създадена има различна амортизация, години наред ние сме еволюирали, за да тичаме по земна и тревна настилка, а не по гумена Simple Smile

# 8
Зад басейна Спартак е готино - препоръчвам!

# 9
Парка Гео Милев също е приятен, но разбира се по-раничко сутрин, преди да се е понапълнил.

# 10
Здравейте, извинявам се, но виждам че темата не е продъжена - може би е коментирано някъде в друга, мен ме интересува (тай като от скоро съм в София) къде в Младост 4 може да се тича вечер - близо до Бизнес парка, до академията на МВР и т.н.

# 11
В Младост 4 като цяло няма много опции за тичане и аз лично предпочитам да сляза и да потичам в Борисовата градина. Все пак, когато нямам тази възможност ползвам велоалеите. От кръстовището на ул. Самара и ул. Атанас Москов надолу по ул. Филип Аврамов към бул. Ал. Малинов (тук велоалеята свършва); по него нагоре към ул. Москов и обратно до въпросното кръстовище са около 4.5км.
Друга опция е, ако си с кола и е в светлата част на вечерта, да се качиш до Камбаните и да потичаш там. Готино е, но е желателно да познаваш терена.

# 12
И аз съм си мислела много за Камбаните да пробвам, но нямам кола и незнам дали е добре дори и пролет, лято да се ходи пеша до там,.

# 13
Бе много навалица в НСА. Поне на мен ми идват множко. А гледам към 6-6.30 да отида. В Студентския парк не е зле.

# 14
Понеже всяка година ме командироват за 3 месеца в София, и пак наближава това време. В района Дружба 1/ Слатина, къде да ходя? Бях ходила на езерото в Дружба миналата година, ама много кучета, не мога да свикна с тях. Просто в моя град са много малко, и всеки път това ми е проблема със София.

Общи условия

Активация на акаунт