На море в Гърция 2014 - IX

• 56 392
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, отново, ще ме извините надявам се, но моля за Вашето мнение коя от двете оферти е по - добра откъм база, местонахождение, плаж и т.н. за семейства с деца?
Тази - http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D0%B8%D1%8F.html
или тази -
http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … ate_sess_id=18265 ?

# 601
Любимият ми е Карагация Simple Smile

Той също има приятен плажен бар с чадъри, но отваря в края на юни и в началото на септември затваря, т.е. през останалото време е пустош.

Наистина няма много смисъл да се ходи на Амулиани без кола, ще видите само селото. Аликес е на 1.5 км, но не го виждам пеша да се ходи в жегата, островът е гол и ще се опържите. Имаше някакъв транспорт с магарешка каручка, но не съм много наясно, не сме го ползвали.
Фериботът за кола е двупосочно 20 евро, за човек билетът е 2.5 в посока. Все пак ако решите да я оставите, паркингът на Трипити е достатъчно голям. Много хора го практикуват - и ние веднъж я оставяхме при лошо време, неподходящо за плаж.

Yandex73,
пътувала съм по този път, влачила съм се след комбайни, мерси. С няколко км е по-кратък от другия, но с около 30-60 минути повече време отнема, в зависимост от това има ли комбайни или не - и без тях е по-бавен, минава през доста села. Сега, ти ако профучаваш със 100 през населено място, вместо да спазваш ограниченията, може и по-кратко да ти излезе пътуването.

с 200 профучавам  особенно като видя населено място

като си знаеш  карай  не ти давам акъл от къде да минаваш

# 602
Момичета,можете ли да ми кажете приблизително, каква е температурата на морската вода в Неа перамос?За Кавала видях 21 градуса,което ми се струва много малко.Все съм си мислила,че там водата е по-топла.

На Неа Перамос няма плаж !Има прекрасен плаж близо до Неа Перамос - Амолофи , но се пътува всеки ден , напред назад , напред назад с кола .......

# 603
Момичета,можете ли да ми кажете приблизително, каква е температурата на морската вода в Неа перамос?За Кавала видях 21 градуса,което ми се струва много малко.Все съм си мислила,че там водата е по-топла.

На Неа Перамос няма плаж !Има прекрасен плаж близо до Неа Перамос - Амолофи , но се пътува всеки ден , напред назад , напред назад с кола .......

Как няма плаж? Има и още как. Дълга ивица, която минава през целия град и продължава километри след него.

# 604
Здравейте момичета и момчета,
моля тези от вас, които са почивали в Ставрос да ме насочат към хотели, къщи и т.н. Чух, че имало цени около 25-35 евро за студио. Ние сме семейство с две деца на 3 и 1г. и обмисляме да посетим Ставрос за 22.09.2014
Благодаря предварително!  bouquet

# 605
Ние миналият септември почивахме в Ставрос в Stefanidis Apartments /към края на селото в посока Олимпиада/ и на място се договорихме за 25-30 евро на нощ, така че ако отидете без резервация се пазарете. Дадоха ни хубава мансарда с кухненски бокс. Може да се ползва безплатно плажа им, който е през пътя.

# 606
Здравейте, отново, ще ме извините надявам се, но моля за Вашето мнение коя от двете оферти е по - добра откъм база, местонахождение, плаж и т.н. за семейства с деца?
Тази - http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D0%B8%D1%8F.html
или тази -
http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … ate_sess_id=18265 ?

Hotel Alexiou го няма в Booking, а Kassandra Bay Village е с много ниска оценка, само с 5. Не знам дали са хубави. Продължавай да търсиш. Аз търся вече почти цял месец и все не съм взела окончателно решение и една от агенциите на която гледам офертите е точно тази.

# 607
  • Варна

Как няма плаж? Има и още как. Дълга ивица, която минава през целия град и продължава километри след него.

Трите селца Палио , Неа Ираклица и Неа Перамос са слети.Пред Неа Перамос е яхтеното пристанище , а Палио и Неа Ираклица са на изток от него като пред тях е плажа, на запад е Амолофи. Simple Smile

# 608
Неа Перамос няма нормален плаж !Освен ако не се е появил по чудо след юни !
Ако 2-метровата ивица камъни с малко пясък пред кафетата , до пътя се брои за плаж ОК , ама в моите представи това не е плаж !
Иначе на Ираклица е по-добре , но Амолофи е мястото за плажуване - прекрасен пясък , уреден паркинг със сянка и т.н .....но трябва да се пътува .
Ако все пак сте решили да идете , за хапване препоръчвам Тау Костантаки - всички го знаят .Малко е тясно , но рибното плато и рибената супа са уникално вкусни .В Ираклица любимо място до плажа - Мода Бар ...... и много поздрави на собственика Танасис !
Ние пътуваме на 31-ви за Иерисос !
Приятна почивка на всички !

# 609
pampinela, и аз смятам, че за вашия период съвсем спокойно можете да отидете без резервация и на място да си харесате.

# 610
pampinela, и аз смятам, че за вашия период съвсем спокойно можете да отидете без резервация и на място да си харесате.

Благодаря на всички за бързите отговори.   bouquet Но тъй като се събират 3 почивни дни се опасявах, че много хора ще тръгнат за южната ни съседка.

# 611
  • Пловдив
Не че не е обсъждано, но за медицинските застраховки питам.
Къде се застраховате? Особено ми е важен отговорът на тези, на които се е налагало да ползват застраховката. 
Ние (да чукам на дърво) за толкова години не сме ползвали, макар винаги да сме имали.

# 612
Аз винаги в Алианц правя застраховките, но слава Богу не се е налагало да ги ползвам. Даже системата ми прави отстъпки като редовен клиент  Rolling Eyes

А да ви се оплача. Имам резервация в Паралия Катерини за първата седмица на септември и сега гледам прогнозата тук http://www.accuweather.com/bg/gr/paralia/185857/september-weathe … 57?monyr=9/1/2014 и се очертава да е дъждовно. Сега се чудя дали да не анулирам, понеже до понеделник мога да анулирам безплатно. И като наближи датата ако е хубаво времето да тръгнем и на място или в Паралия или на Касандра /понеже не сме ходили и на двете места/ да си търсим нещо. Защото съм била в дъжд няколко дни подред на Ситония през септември и беше ужасно.

# 613
Аз последните 3-4 години застраховам в Алианц, но за моя радост не се е налагало да плзвам, така че не съм ти от голяма полза, но да си кажа Wink

# 614
ivelina666, според мен изчакай до понеделник и пак виж времето. Нали знаеш, те и синоптиците постоянно си променят мнението за времето... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт