На море в Гърция 2014 - IX

• 56 408
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Таисче, този разказ си заслужаваше чакането   bouquet

# 256
  • София
Мм, за Апирантос тръгвам и аз, само време и пари да имаше още.
Параход, не съм зла, ей ме на, цял ден пиша и бриша, а мъжът ми ме гледа накриво и мръня, че уж сме на почивка. Просто исках да ми ''дойдат'' думичките. И те дойдоха  Simple Smile

Мохарет, благодаря  Hug

# 257
  • софия
По повод за мъжете да питам аз  Simple Smile
Дресирали сте ги с много ходене в Гърция, или такива си ги избирахте?
Щото моя ако го поведа по разни сокаци да разглеждам и снимам по жегите...  Laughing

Два чифта бански си закупих и на мъжа плавници, очила и шнорхел, готови сме за Кефалония  smile3508

# 258
  • София...........
Таис, pontes, Благодаря   bouquet , ей затова си обичам темичката   Heart Eyes

# 259
И аз за това я обичам темичката! Всяка сутрин като стана, влизам тука и се пренасям в Гърция! От първия път, когато влязох тук, за да питам за нашето пътуване и така до сега!
 Излишно е да спомянавам, че съм вече съм отявлен фен на Гърция Laughing
 С тези разкази  и снимки се пренасям  отново там и си спомням въздуха, мириса и емоциите.

Браво, момичета! И аз благодаря за емоциите!   bouquet

Единственият проблем с тези разкази и снимки е, че след всеки един , започвам да се чудя къде искам по-напред да отида! В пълна фрустрация изпадам !  Laughing Shocked Laughing  

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 07:01 от alis_1

# 260
  • София
Изобщо не се сещам за места, където не ми се ходи Simple Smile
Всъщност има едно - Закинтос. Второто е Евия, но нея просто я отмествам малко по-нататък във времето, не я отменям тотално.
Всичко останало го взимам на момента и веднагически!

Би ли споделила защо не искаш Закинтос?Аз много се чудя за този остров...някои много го хвалят, някои не го харесват.Иска ми се да чуя и мненито ти, както и на други мами от тази темичка .   bouquet

# 261
Тайс, страхотни снимки и разкази!!! Само да не беше толкова далече...

# 262
Щото моя ако го поведа по разни сокаци да разглеждам и снимам по жегите...  Laughing
smile3508

Моят специално покрай мене стана ку-ку. Но и до ден днешен не го търси той да планира и мисли пътуванията. Вози ме по оф-роуд пътища с удоволствие, но в Италия примерно не беше оправил GPS насторойките и ме прекара през едни ужасни урви и пропасти в най-проливния дъжд на Комо...мислех си, че съм му омръзнала и иска да се отърве от мен.  hahaha

Таис заслужаваше си чакането. Вчера нямах време да ти разгледма бавно снимнките и сега смятам да открадна малко работно време за това.   bouquet

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 09:42 от Анонимен

# 263
Таис, страхотен разказ  Simple Smile

# 264
  • Варна
[quote author=alis_1
Eинственият проблем с тези разкази и снимки е, че след всеки един , започвам да се чудя къде искам по-напред да отида! В пълна фрустрация изпадам !  Laughing Shocked Laughing  
[/quote]

Хич даже не се чуди , където и да отидете ,няма да сбъркате.На всичките 14 000 км. бряг и на всичките 300 обитаеми острова е хубаво по своему.Ако се разровите  повечко из нета и литературата ще намерите хиляди разкази за хиляди места из Гърция.Давам за пример лорд Байрон и императрица Сиси още от 19 век.Тайс , Понтес , Параход и още няколко момичета където и да ги спуснеш такова разказче ще ти спретнат , че ще ти потекат лигите Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 265
  • София
Таис,прекрасно си описала всичко. Размечтах се и аз за такива далечни местенца. Далечни за нас,защото моят мъж с колата трудно ще го убедя да тръгне. Но вие качвайте снимки,разказвайте увлекателно Wink)) Така,все едно и аз съм била там  grinning039

# 266
  • София, Дианабад
Момичета,
Прекрасна сутрин ми направихте с разказите за островите Накос, Китира - остават си мечтана дестинация, вероятно за другото лято.
Благодаря ви, че ни пренасяте отново в необикновена Елада!  Simple Smile

shhhh...., моя мъж май такъв съм си го взела. Нас ни качи в колата и посока трябва да има - политаме.
Май и децата натам вървят.. Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 10:20 от Дари М

# 267
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте и от мен.Съвсем нова съм в тази тема и ми е много тъмно почти всичко свързано с градове,села и плажове в Гърция.Видях,че е изписано страшно много и ми е невъзможно да изчета всичко.От два дена търся усилено,студио или стая под наем в Керамоти или областта и почти нищо не мога да намеря.Ще бъда благодарна,ако някой сподели някаква информация.Извинявам се предварително,защото съм сигурна,че вече е  обсъждано някъде из форума...

# 268
Взех го пътешестник и ненормален, дори първата ни среща беше в Санторини (аз преди това и на date в Канада съм ходила - чудя се кой е по-луд?!) Та от пътища, кораби, самолети не се страхува.

Но не караше кола - научи се, след като се сдобихме с дете. Та понякога мрънка срещу завои и офроуди Simple Smile Аз пък спрях да шофирам и сега е сам на фронта, завалията.

Виж, дъщеря ми хич не обича пътуването и промените, но с оглед как са протекли първите 6 години от живота й - явно се е примирила Grinning

# 269
  • София
shhhh..., и аз моя такъв си го взех, във всеки един момент е готов да пали колата и да тръгваме нанякъде Simple Smile

Таис, още един талант писателски в темата! Изумена съм, пишеш разкошно  bouquet

Параход, как така на Санторини, бе човек? Я разкажи!

avdi, за кой период?

Общи условия

Активация на акаунт