На море в Гърция 2014 - IX

• 56 392
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Мдааааа, и нас ни отказа плуването сред превръзки и памперси........последно на Арапя преди няколко години. Лошото е, че тези които правят подобни мизерии започнаха да нахлуват и в Гърция.  Twisted Evil

# 646
  • София
Да, простотията настъпва. И не само българската - сърбите, румънците и макетата също не са цвете. Разбира се, има и чудесни, възпитани хора, но сякаш масата са  Rolling Eyes

# 647
 По същата причина и ние се отказахме преди 6 години от българското море-мръсна вода, стара претжплена храна, неоправдано високи цени. До момента, в Гърция още не съм срещала тези неща.

# 648
  • София
Неоправдано високи цени вече има по Халкидики, особено на места като Вурвуру. Помня какво беше преди няколко години, сега цените са твърде увеличени. За настаняване говоря, не за хранене.

# 649
Здравейте, спряхме се на тези две места. Не е никак евтино настаняването, предвид че не е включена никаква храна, но ще си готвим (най-вече ще режем салати). Та да питам някоя ходил ли е на тези двете места и какво Ви е мнението? Най-ме притеснява, че ще сме с малко бебе.

http://www.booking.com/hotel/gr/chasapis-luxury-studios-and-apar … 06079401#tab-main

http://www.booking.com/hotel/gr/katina-s-house.html?tab=1&or … h=2014-9#tab-main

# 650
Момичетааа , Таис,  ще се ходи на южен остров помагайте със съвети за това какво може да се види на Наксос.От храната какво трябва да опитаме / салати, вегетариански и други ястия, риби и морски дарове, десерти/.

# 651
  • София
dalina, супер!!

Става ли да ти копи-пейстна едно пространно лично съобщение, което пратих на съфорумка само преди седмица-две. Тя също се е запътила към Наксос, и каквото писах на нея, ще ти е от полза и на теб, надявам се.

Само да предупредя - ние рибни неща не ядем никакви, мноого мразим, та от тази гледна точка няма как да помогна. Но пък хапвахме много навън и в списъка имам куп таверни, от които сме останали доволни  Simple Smile

# 652
galeto_p, ако по-високата цена на първото не те притеснява, аз бих избрала него, защото е ново, на 2 или 3 год. и имат хубав двор с детски кът. Виждала съм го само от вън, бяхме отседнали наблизо поминалата година. Иначе, и двете ти предложения са еднакво близо до плаж, заведения и магазин тъй като са много близо едно до друго.

# 653
dalina, супер!!

Става ли да ти копи-пейстна едно пространно лично съобщение, което пратих на съфорумка само преди седмица-две. Тя също се е запътила към Наксос, и каквото писах на нея, ще ти е от полза и на теб, надявам се.

Само да предупредя - ние рибни неща не ядем никакви, мноого мразим, та от тази гледна точка няма как да помогна. Но пък хапвахме много навън и в списъка имам куп таверни, от които сме останали доволни  Simple Smile

Разбира се ,че става дори ще съм много, много благодарна.  bouquet

# 654
galeto_p, ако по-високата цена на първото не те притеснява, аз бих избрала него, защото е ново, на 2 или 3 год. и имат хубав двор с детски кът. Виждала съм го само от вън, бяхме отседнали наблизо поминалата година. Иначе, и двете ти предложения са еднакво близо до плаж, заведения и магазин тъй като са много близо едно до друго.

Последно намерихме още едно местенце -
http://halkidiki.com/pefka/

Също е някъде близо до тези двете, но ми допадна самата къщичка, макар че изглежда по-вехто.
Цената разбира се ме притеснява, но какво да се прави. Детски кът не е особено важен, защото нашия още не може да ходи. Чудно ми е дали предлагат детско креватче или е по-добре да си вземем една кошара с нас. Интересува ме дали има добри магазини наоколо. Трябват ми плодове, зеленчуци, сирене и кисело мляко, маслини и хляб. Като ходихме на Тасос само това ядохме и ни беше супер. Не ми се мъкнат много манджи от София - не виждам смисъл, като цените се горе-долу същите.

Чудя се как е по-добре да резервирам - през booking.com или директно чрез хотела

# 655
Само едно вече взе да е обхваща притеснение, защото ще сме само двамата с мъжа ми, а бебето е само на 9 месеца и още го кърмя основно (яде пюрета само два пъти на ден и то не много) и е доста емоционален. Притеснява ме, че и колата ни е доста стара (А3 на над 15 години), въпреки че я поддържаме и има климатроник, не се знае дали няма да аварираме някъде - все пак са над 400 км. На колко месеца бяха/са вашите бебета когато ги заведохте за първи път в Гърция

# 656
Големият го заведох за първи път в Гърция на 10 месеца, малката на 8. Аз обаче съм си малко екстремист, баткото за първи път беше на море, преди да навърши 2 месеца.  Grinning

Тази година ни се наложи да ползваме застраховката към Алианц, за голямото дете. Всичко беше безпроблемно.

# 657
Здравейте,може ли да помоля за малко помощ.Търсиме си самостоятелна къща в Неа Парамос или Ираклица,но не успявам да открия,свързах се със всички възможни агенции и със всички възможни сайтове,но къщи няма.Миналата година бяхме на Палио ,самостоятелна къща за 60 евро на вечер,а сега нищо не откривам.

# 658
На колко месеца бяха/са вашите бебета когато ги заведохте за първи път в Гърция
На 8, в Халкидики, после на 10 - в Тасос, на 12 - в Кипър, после на 14 месеца в Прага. Първите две с кола, вторите две със самолет.
С кърмаче няма особен повод да се притесняваш, наистина Simple Smile

# 659
Само едно вече взе да е обхваща притеснение, защото ще сме само двамата с мъжа ми, а бебето е само на 9 месеца и още го кърмя основно (яде пюрета само два пъти на ден и то не много) и е доста емоционален. Притеснява ме, че и колата ни е доста стара (А3 на над 15 години), въпреки че я поддържаме и има климатроник, не се знае дали няма да аварираме някъде - все пак са над 400 км. На колко месеца бяха/са вашите бебета когато ги заведохте за първи път в Гърция
Най-лесно е като е кърмаче още, нашият син го водихме за първи път като беше на 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт