1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 237

• 35 436
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Усмивки и новини през новата седмица! Hug

Горната снимка в малко по-пълен вариант.

Mydream  Hug Hug newsm51

# 721

Това пишат, че е днес от сета.

Радвам се, че са сменили и сградата на съда.

В туитър пише, че 3 дни ще снимата промото и до края на седмицата ще излезе.

Това го подготвят за нещо, но не се знае какво

# 722
Много се радвам, че имаме нова обстановка. Дано е свързано с директното започване
на сезона с нещо съвсем различно. Много повече ще предизвика любопитството ми - какво и защо се е случило. А пък да видим и актьорите/героите  в друга светлина.
Значи, в очакване на промо до края на седмицата... Hug
Но е възможно и обстановката да е само за него,  като такова за предстоящия сезон въобще, а не
за първите серии.

# 723
  • В тъмната гора.

Наближава началото на КД. Тези дни си мислех преводите и нещата, свързани със сериала да ги поставям в темата за КД, защото нямам представа колко от хората, която следят тази тема се интересуват от КД. Понякога имам чувството, че само аз, Mydream, BG  и марманчи следим тези новини и може би е по-добре да са изнесени в отделна тема.

Подкрепям това предложение на Варна. Както новините за ВВ се пренесоха в темата му, така и новините за КД да си се поместват в темата му. Темата няма да опустее, защото Берг е доста активна в интернет, а и Халит няма да има сериал от тази есен и често ще бъде засичан в Истанбул. Може да отдаде това си време изцяло на Али и да имаме доста снимков материал на тях двамата, докато Берг е на снимачната площадка.
Нека тази темичка е само за Халит,Берг и Али.
Видя се как хубавите новини съживиха интереса и на новите, и на старите потребители, които я посещават, ....от които впрочем повечето не гледат КД.

# 724
# 725
Новините за КД са част от проекта на Берг и са част от темата, защото нейното заглавие включва и актьорите пред камерата. Не мисля, че в темата на ВВ се поместват само коментари и новини за ВВ. Публикуват се и лични снимки на Халит и не само на него.  И това си е право на хората пишещи там. Понеже се дава този пример, използвам него. Но това е така и с всички теми в подфорума. Пише се и за даден актьор, следят се неговите проекти, следи се и зад кадър, т.е. пускат се новини, снимки от личния му живот.
Тук не се прави нещо по-различно. Въпросът е, че нашите актьори са двама, за наше щастие и семейство след приключването на ББГ. Така, че ние реално правим това, което се прави навсякъде.
Варна винаги е публикувала новини и от проектите на Берг и Халит и винаги ще го прави. Докато я има темата. А мястото за Халит, Берг и Али е винаги специално и запазено.
Освен това, Варна снощи написа какво ще прави в крайна сметка - най-важните новини от сериала на Берг ще се публикуват, както е било досега. Коментирането на неща от епизодите - има си няколко теми.
Аз подкрепям това, най-актуалното да бъде в темата, която си е за Берг, защото друга такава тема няма. Вярвам, че и други хора се интересуват от КД. И Планет, и Светлето, и Варна, и марман, и Надето, и на Краси ника съм виждала в асито, BG. Други момичета, които следят темата отскоро, дори се включват с коментари. Не мисля, че хората трябва да се делят на нови и стари. Това е въпрос на желание, както снощи писа Светлето. Който има желание да чете и да споделя.
Темата трябва да се развива и да е актуална. 1001 нощ и след това...

# 726

Светле,  Hug Hug Hug!

Много се надявах на едно фотосесия на Берг и това лято, но категорично са отказали всякакви предложения и се отдадоха на пълен релакс. А от думите на Халит се вижда, че е в чудесно душевно състояние, лятната почивка му е подействала невероятно.

# 727
 Hug Hug Hug

Малко невъзпитано от моя страна, ама "чичо" го резнах  Laughing Laughing Laughing

# 728
Hug Hug Hug

Малко невъзпитано от моя страна, ама "чичо" го резнах  Laughing Laughing Laughing

g_georgieva08  Hug newsm51
Бравоо!

# 729
Hug Hug Hug

Като две деца   Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 730

Това явно е от новата реклама на Берг

# 731

Нека тази темичка е само за Халит,Берг и Али.

КД е свързан с Берг, така че и новините за него са си пак по темата. Аз казах, че преводите на резюметата, подсказките и репликите от сериите ще правя за асибг. Там са и коментарите на сериала, има чудесни момичета. А новините около сериала, клипчета, ако има награди и през трети сезон тук.
А пък и ако нещо друго ми хареса от сериала също. Всеки друг разбира се също е свободен да слага, каквото пожелае.

Халит наистина ще прекарва повече време с Али, но няма никаква гаранция, че ще ги виждаме през ден. А и идват по-студени месеци.

За проект на Халит не вярвам да да има новини и да получим достоверна информация преди другата година. Междувременно партенките ще си вървят.

# 732

Берг и Кенан снимат в Бейкьоз днес

Но това мисля, че е фотосесия, защото този човек е фотограф

Enes ‏@enesgulbas  38m
Kenan İmirzalıoğlu Bergüzar Korel fotoğraf çekimi (@ Beykoz Kundura Fabrikası in İstanbul, Türkiye)

# 733
Същият писал  от вчера ли е?

# 734
Цитат
Берг и Кенан снимат в Бейкьоз днес

Но това мисля, че е фотосесия, защото този човек е фотограф
Дано, дано да е фотосесия.
Ще се радваме на хубави снимки и в същото време ще е вид
реклама за хората, които ги харасват да гледат и КД.

Общи условия

Активация на акаунт