1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 237

• 35 415
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
Същият писал  от вчера ли е?

Да, същият е.

Може да са снимки, които ще пуснат по вестниците като реклама.

Дано пусне нещо, феновете вече нападнаха профила му в туитър.  Joy

# 736
Да, то това ще си е по-добра реклама от някакъв трейлър, а другата седмица да излезе и трейлъра. Grinning

# 737

Но, явно Четин си остава. Защото вчера имаше снимки с него.

Гледам, че днес ги притискат сценаристките да кажат нещо за новите герои, но онези мълчат.

# 738
Мили момичета, както знаете, аз съм сравнително нов тук и аз се чувствам като скъп гост, наслаждавайки се да съм тук сред вас и следния артистична двойка, която ние всички харесва. Аз не искам да се намесва в решенията относно концепция на тази тема, аз просто искам да изразя моята гледна точка. Основната причина за мен да избера тази тема преди този, който е посветен на Халит и MY са два факта:
Първо, че атмосферата тук е много по-лесен и по-здрави, което позволява различни, критични мнения в една от гледна точка на цивилизовано общуване без униформения мислене и враждебност към всеки чий мнения не са main strem. На второ място, като фен на Халит и Берг не беше заинтересована да участва в тема, която има най-малко общо с Халит, и то се превръща в фен клуб на Meryem и други участници от MY.
Моля, не ме разбирайте погрешно - нямам нищо против сегашните действащи партньори на Берг и Халит, но има или трябва да има теми, посветени на серия, в която те действат и актьори, които играят в / с тях. Аз все още не разбирам защо толкова популярна актриса, както Meryem (който аз намирам, че е много очарователна и мила личност) не притежава собствена тема, например. Докато аз ви следния, и това е в продължение на 3 години, никога не съм забелязал, че партньорите Халит от MY имаха много място тук - и аз обичах този факт. Има теми, посветени на тях. Съм също така не се интересувамда чете тук за Karadayi и е на екипажа. Разбира се, че е страхотно да се види новини, свързани с Берг и снимки на нея от снимачната площадка, но толкова дълго, тъй като има не повече снимки и информация За Kenan от около Халит.
Това е просто моята гледна точка. Без значение какъв ред на тази тема се, ще бъде следния по същите причини съм го правят досега. Благодарим ви за търпението и всичко, което правите, за да направи тази страници уникален.   bouquet Hug Heart Eyes

# 739
Вчера марманчи ме помоли  да пусна нова тема. Hug

Млади и стари потребители, всички са добре дошли! Grinning  Heart Eyes

Нека в нея има всичко - и пред кадър и зад кадър....
Колкото повече, толкова повече.
Казало го е едно мъдро мече.  Heart Eyes

1001 нощ и след това/
ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър

# 740

Но, явно Четин си остава. Защото вчера имаше снимки с него.

Гледам, че днес ги притискат сценаристките да кажат нещо за новите герои, но онези мълчат.

Едва ли ще кажат. Радвам се за Четин.

# 741
Разбира се, че е страхотно да се види новини, свързани с Берг и снимки на нея от снимачната площадка, но толкова дълго, тъй като има не повече снимки и информация За Kenan от около Халит.

Повече информация за Кенан, отколкото за Халит няма, но и да имаше, щеше да е проблем, ако тя се слага за сметка на новините за Халит. А това не е така. Няма НИТО ЕДНА пропусната новина, снимка, интервю или видео, свързани с Халит. Не можем да си измисляме информации, само за да има нещо и да пишем за него. А тези, които следяха ВВ бяха свободни да поставят и клипчета, и снимки, и коментари за играта на Халит и за сюжета. Защо не са го правили, не знам.    За Кенан се слагат само неща, които имат отношение към него като партньор на Берг. Иначе можеше да почна да превеждам интервютата му. Тъй като много повече са хората, които само четат, отколкото пишат е много трудно да се прецени с каква мотивация посещават темата и какво им е интересно. Но аз си мисля, че колкото по-разнообразна информация има в една тема, толкова повече интерес привлича.

# 742
Цитат
Разбира се, че е страхотно да се види новини, свързани с Берг и снимки на нея от снимачната площадка, но толкова дълго, тъй като има не повече снимки и информация За Kenan от около Халит.

Това вече наистина звучи като виц.
Никога не е имало повече неща за Кенан, отколкото за Халит. Никога.
Лично аз избягвам да слагам снимки на Кенан, изключвам колажи, на които са Махир и Фериде и клипчета, между, които има и на Планет, тя е част от тази тема и винаги ще си остане.
Понякога марманчи слага снимки на Кенан, но най-вече за шега и сме се забавлявали, както с летните му гащи например.  Grinning Но това е всичко.
Писали сме и за Бюлент преди, отразявали сме сватбата му. Това е поредният партньор от проект на Берг.
Тук винаги се е писало за хората, участващи в проектите на Халит и Берг. Всеки, който е намирал информация дори и за второстепенни герои е споделял. Дори преди се правеше много повече.
Нали така опознахме толкова други турски актьори.

# 743

Както беше отбелязано при нас нещата са по-сложни, защото имаме двама любимци, които играят в различни проекти, в същото време са и двойка, следим и личния им живот, така че няма как да се направи строго разделение.

Нека всеки чете каквото му харесва, другото да го прескача.

Хайде да се преместваме в новата тема.

Там ще посрещнем сигурно рождения ден на Берг, изненада от Халит сигурно ще има, но дали ние ще успее да станем неййни свидетели, както миналата година, не знам.

Успех на Берг в новия сезон.

На Халит- приятна почивка. Дано се намери екип, който да подготви един достоен за него проект. Би било прекрасно, ако сега имаме възможност по-често да го виждаме с Али.

Със сигурност ще намерят време за разходки и тримата, въпреки ангажиментите на Берг.

# 744

Повече информация за Кенан, отколкото за Халит няма, но и да имаше, щеше да е проблем, ако тя се слага за сметка на новините за Халит. А това не е така. Няма НИТО ЕДНА пропусната новина, снимка, интервю или видео, свързани с Халит. Не можем да си измисляме информации, само за да има нещо и да пишем за него. А тези, които следяха ВВ бяха свободни да поставят и клипчета, и снимки, и коментари за играта на Халит и за сюжета. Защо не са го правили, не знам.    За Кенан се слагат само неща, които имат отношение към него като партньор на Берг. Иначе можеше да почна да превеждам интервютата му. Тъй като много повече са хората, които само четат, отколкото пишат е много трудно да се прецени с каква мотивация посещават темата и какво им е интересно. Но аз си мисля, че колкото по-разнообразна информация има в една тема, толкова повече интерес привлича.

Не съм казал това. Аз не знам как Google превежда това, но аз не съм казвал, че Халит не е била спазена правилно. Или, че има повече информация за Кенан, отколкото за Халит. Току-що казах, че моето мнение е, че предмет на тази тема са Berguzar и Halit като двойка. Разбира се, че техните професионални партньори ще бъдат част от новините за тях, но моето лично предпочитание е, че аз не съм се интересуват от Kenan или Karadayi освен Berg. Колкото и да не се интересува от Meryem и MY освен Халит. Хората не публикувате тук за MY и на екипажа, защото те направиха това на Халит и MY тема, която се превръща в фен клуб Meryem си. Аз разбирам, че интересът и предпочитанията на тези, които участват най-диктат на концепцията и, както казах, имам никакво внимание да се направи възражение за това. Но, просто защото няма новини и снимки на Берг и Халит всеки ден, това не означава, че тя трябва да се промени това е същността. Когато Берг не е снимал, не е имало попълване с Meryem тук, просто защото не е имало новини за нея всеки ден, нали? Тя е за Халит и Берг, това не е за други хора. Други хора и тези, които се интересуват от тях винаги може да посетите теми, посветени на тях. Предпочитам да се ползват стари снимки и клипове на Халит и Берг, след това нови около Кенан или Karaday / MY / каквото и екипаж. Kenan има как много теми, посветени на него? Дали Karadayi разполага със собствена тема? Щях да съм съжалявам да видя, че една тема, посветена на Halit се превърна в тема на някой друг и тази тема, посветена на Берг и Халит е все по-отдаден на Берг и Кенан. Това е моята гледна точка. Той не е предназначен да обидя някого или да бъдат взети като се оплакват.

# 745
Цитат

Това вече наистина звучи като виц.
Никога не е имало повече неща за Кенан, отколкото за Халит. Никога.
Лично аз избягвам да слагам снимки на Кенан, изключвам колажи, на които са Махир и Фериде и клипчета, между, които има и на Планет, тя е част от тази тема и винаги ще си остане.
Понякога марманчи слага снимки на Кенан, но най-вече за шега и сме се забавлявали, както с летните му гащи например.  Grinning Но това е всичко.
Писали сме и за Бюлент преди, отразявали сме сватбата му. Това е поредният партньор от проект на Берг.
Тук винаги се е писало за хората, участващи в проектите на Халит и Берг. Всеки, който е намирал информация дори и за второстепенни герои е споделял. Дори преди се правеше много повече.
Нали така опознахме толкова други турски актьори.

Май аз ще завърша тази тема... bowuu Joy Joy Joy
Майдрийм  Hug Heart Eyes...напълно те подкрепям  bowuu Peace...
И...се чудя...защо да не се слагат снимки на другите артисти /визирам партньорите на нашите любимци bowuu/ или новинки за тях...та Берг и Халит да не играят сами... newsm78 #CrazyВярно ...те са главните действащи лица,но имат партньори не по малко интересни като визия и интелект ,и...както е писала по горе Майдрийм, така опознаваме много повече турски актьори и актриси... bowuu

Общи условия

Активация на акаунт