Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 40 ~

• 39 772
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Приятели, както знаете много харесвам двойката Мурат и Лейля. Затова направих втори клип с избрани моменти за тях. Доста се постарах - отне ми време, но смятам, че се получи добре. Мисля, че песента и моментите са невероятни. Аз лично го гледам вече няколко пъти. Надявам се да ви хареса ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

https://www.youtube.com/watch?v=0HVqINyLE4Y

Роси , много ми харесва клипа ти. Гледам го за 3-ти път , много ме радва! Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes
Моментите са невероятни , отива си с песента , а Мурат и Лейля прекрасни! Поздравления Роси , перфектно клипче! Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Роси , всеки път се чудя откъде ги намираш такива готини песни. Много е хубава! Mr. Green Heart Eyes

Габи, много се радвам, че клипът ми ти харесва! Аз също често си го пускам отново и отново. Постарах се моментите да паснат с песента, поне в общи линии. Смятам, че се получи много добре. Мурат и Лейля са супер готини и сладки. Не мога да им се нарадвам ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts txtloves lovekiss

Колкото до песните! Истината е, че винаги е голям зор докато избера някоя подходяща, за клиповете, които правя. Търся, търся - после гледам горе долу ако има превод на текста за какво иде реч. На тази попаднах след голямо търсене. Аз много харесвам песните на Мурат Боз. Разрових се из неговите и я намерих. Това е най-новата му песен в дует с певицата Гюлшен. Много ми хареса и викам - тази ще е ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бърза е, ритмична, страхотна - ето ти линка. Има и превод ...
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.vbox7.com/play:8f38bb5906

Роси , благодаря ти много за песента! Heart Eyes Hug Наистина Мурат Бьоз има уникални песни! Heart Eyes Heart Eyes
Казвам го и за пореден път - клипчето е просто прекрасно! Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ти от сърце Габи! Това означава много за мен ... Hug Hug Hug

# 61
Ето и 2 нови прекрасни снимки, които Гизем пусна тази вечер. Много е красива - изглежда и тя се е отдала на заслужена почивка ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

# 62
Здравейте! Hug Hug
Роси благодаря ти за всички снимки. Гизем/Музо е великолепна! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и две нови снимки на Берк , пуснати току-що. В момента е при родителите си , заедно с приятелката си. Берк е невероятен и много готин!  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

# 63
Здравейте! Hug Hug
Роси благодаря ти за всички снимки. Гизем/Музо е великолепна! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и две нови снимки на Берк , пуснати току-що. В момента е при родителите си , заедно с приятелката си. Берк е невероятен и много готин!  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

Габи и аз ти благодаря за прекрасните снимки на Берк и семейството му! Всички са страхотни. Той е номер 1 - уникален сладур ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 64
Ето и 2 нови прекрасни снимки, които Гизем пусна тази вечер. Много е красива - изглежда и тя се е отдала на заслужена почивка ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Уникална е.

# 65
Здравейте! Hug Hug

Уникален е.

# 66
Гамзе преди малко пусна нова снимка. Тук е заедно с малкия Муратхан на разходка. Много са сладки и хубави! newsm76 Two Hearts Two Hearts newsm76

Страхотни са.

# 67
Уау, ето още една невероятна снимка на Берк от днес! Толкова е сладък с това кученце - прави същите физиономии като него. Каквото и да кажа ще е малко - Берк е очарователен, прекрасен, супер чаровен. Обожавам го ...  smile3525 Two Hearts    love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 68
Уау, ето още една невероятна снимка на Берк от днес! Толкова е сладък с това кученце - прави същите физиономии като него. Каквото и да кажа ще е малко - Берк е очарователен, прекрасен, супер чаровен. Обожавам го ...  smile3525 Two Hearts    love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Страхотен е.

# 69

Колко сладка снимка! Берк е просто удивителен! Нямам думи да го опиша! Както каза Роси - каквото и да кажем ще бъде малко! Mr. Green Mr. Green Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  Kissing Heart

# 70
Ето и една нова невероятна снимка на Берк и майка му! И двамата са се усмихнали прекрасно. Толкова са сладки. Много им се радвам ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 71
Ето и една нова невероятна снимка на Берк и майка му! И двамата са се усмихнали прекрасно. Толкова са сладки. Много им се радвам ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Сладури! Толкова са страхотни , нямам думи! txtloves txtloves Two Hearts

# 72

Много са сладки и двамата.

# 73
Ето няколко нови снимки на Берк , заедно с родителите му и приятелката му. Той е разкошен , отново виждаме неговата перфектна усмивка! txtloves txtloves newsm76 Heart Eyes Kissing Heart Stuck Out Tongue Winking Eye Two Hearts

# 74
Ето няколко нови снимки на Берк , заедно с родителите му и приятелката му. Той е разкошен , отново виждаме неговата перфектна усмивка! txtloves txtloves newsm76 Heart Eyes Kissing Heart Stuck Out Tongue Winking Eye Two Hearts

Невероятен е.

Общи условия

Активация на акаунт