Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 40 ~

• 39 763
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро и от мен! Two Hearts
Първо искам да ви благодаря за всичко , което сте пуснали! Супер сте , невероятни снимки! Two Hearts newsm76

Колкото до сериала - наистина толкова години на екран не е малко. Все пак в Турция има вече безброй сериали , които не се знае всеки миг какво ще се случи с тях , но "Опасни Улици" си държи рейтинг и това е - винаги на ниво. Всеки един актьор взел участие е допринесъл за него. Виждаме една перфектна игра от всеки един участник до сега. За по-натам не бих могла да кажа , твърде рано е. Сериала е много по-различен от останалите , показва ни неща от живота , има и забавни моменти , не напряга никак с банални истории. Ще гледам 9-ти сезон все пак , макар и за напускането на повече актьори. Няма да е същото както преди , но все пак остават Алп , Йозгюр , Шефкет , Йозлем , Зафер и останалите. Бих гледала следващия сезон заради тях! newsm76 newsm76  Kissing Heart

# 46
Приятели, както знаете много харесвам двойката Мурат и Лейля. Затова направих втори клип с избрани моменти за тях. Доста се постарах - отне ми време, но смятам, че се получи добре. Мисля, че песента и моментите са невероятни. Аз лично го гледам вече няколко пъти. Надявам се да ви хареса ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

https://www.youtube.com/watch?v=0HVqINyLE4Y

# 47
Здравейте.   Kissing Heart Роси темата е станала превъзходна, различна  от предишните и много хубаво се е получило, браво за труда ти.  Two Hearts Боби, съгласна съм с твоето мнение, винаги си били номер едно за което много се радвам, защото те го заслужават.  Peace Извинявам се, че пиша много рядко, но няма кога да седна, сега ми е паднало за това реших малко да съм дейна и да пусна няколко снимки.Two Hearts

Здравей Рени! Много се радвам, че темата и измененията, които направих са ти харесали. Благодаря ти много за всички прекрасни снимки ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 48
Добро утро и от мен! Two Hearts
Първо искам да ви благодаря за всичко , което сте пуснали! Супер сте , невероятни снимки! Two Hearts newsm76

Колкото до сериала - наистина толкова години на екран не е малко. Все пак в Турция има вече безброй сериали , които не се знае всеки миг какво ще се случи с тях , но "Опасни Улици" си държи рейтинг и това е - винаги на ниво. Всеки един актьор взел участие е допринесъл за него. Виждаме една перфектна игра от всеки един участник до сега. За по-натам не бих могла да кажа , твърде рано е. Сериала е много по-различен от останалите , показва ни неща от живота , има и забавни моменти , не напряга никак с банални истории. Ще гледам 9-ти сезон все пак , макар и за напускането на повече актьори. Няма да е същото както преди , но все пак остават Алп , Йозгюр , Шефкет , Йозлем , Зафер и останалите. Бих гледала следващия сезон заради тях! newsm76 newsm76  Kissing Heart

Така е Габи! И аз като теб ще дам шанс на новия сезон, заради актьорите, които остават, но за мен със сигурност вече няма да е същото. Другите много ще ми липсват. Сериала обаче си е невероятен и няма как да не го гледам. Ще видим как ще се справят новите ...  newsm10  Kissing Heart Two Hearts

# 49
Ето още 2 невероятни снимки на Берк и приятеелката му Мерве от ваканцията им в Бодрум. Снимали са се преди малко - много са сладки. Берк е очарователен. Има изумителна усмивка ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Берк е невероятен както винаги.

# 50
Още една прекрасна снимка на Берк, Мерве и приятелите им от преди малко в Бодрум! Супер са - Берк е уникален бонбон. Не мога да му се нагледам ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Страхотен е.

# 51
Здравейте.   Kissing Heart Роси темата е станала превъзходна, различна  от предишните и много хубаво се е получило, браво за труда ти.  Two Hearts Боби, съгласна съм с твоето мнение, винаги си били номер едно за което много се радвам, защото те го заслужават.  Peace Извинявам се, че пиша много рядко, но няма кога да седна, сега ми е паднало за това реших малко да съм дейна и да пусна няколко снимки.Two Hearts

Нови на Ипек от почивката й с приятеля й.  Heart Eyes

На Илкер.  Hug

Гизем също има нова много е сладка като се усмихне.  Mr. Green smile3525

И на Гамзе нови от beStsylemagazine, невероятна е.  Two Hearts

Здравей Рени. Не се притеснявай, че не пишеш често. Всеки пише когато може.
Много се радвам, че с Роси мислите, като мен, че сериала ни е номер 1. А като се сетя как не гледах в началото, когато го пуснаха в България..Но после го загледах и така до днес. Не съм пропуснала и епизод.
Много ти благодаря за снимките.  bouquet

# 52
Още една страхотна снимка на Берк от Бодрум днес - скача във водата! Прекрасен е ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Уникален е.

# 53
Приятели, както знаете много харесвам двойката Мурат и Лейля. Затова направих втори клип с избрани моменти за тях. Доста се постарах - отне ми време, но смятам, че се получи добре. Мисля, че песента и моментите са невероятни. Аз лично го гледам вече няколко пъти. Надявам се да ви хареса ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Роси, клипът ти е чудесен. Личи, че си се постарала. БРАВО.

# 54

Роси , много ми харесва клипа ти. Гледам го за 3-ти път , много ме радва! Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes
Моментите са невероятни , отива си с песента , а Мурат и Лейля прекрасни! Поздравления Роси , перфектно клипче! Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Роси , всеки път се чудя откъде ги намираш такива готини песни. Много е хубава! Mr. Green Heart Eyes

# 55
Гамзе преди малко пусна нова снимка. Тук е заедно с малкия Муратхан на разходка. Много са сладки и хубави! newsm76 Two Hearts Two Hearts newsm76

# 56

Роси , много ми харесва клипа ти. Гледам го за 3-ти път , много ме радва! Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes
Моментите са невероятни , отива си с песента , а Мурат и Лейля прекрасни! Поздравления Роси , перфектно клипче! Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Роси , всеки път се чудя откъде ги намираш такива готини песни. Много е хубава! Mr. Green Heart Eyes

Габи, много се радвам, че клипът ми ти харесва! Аз също често си го пускам отново и отново. Постарах се моментите да паснат с песента, поне в общи линии. Смятам, че се получи много добре. Мурат и Лейля са супер готини и сладки. Не мога да им се нарадвам ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts txtloves lovekiss

Колкото до песните! Истината е, че винаги е голям зор докато избера някоя подходяща, за клиповете, които правя. Търся, търся - после гледам горе долу ако има превод на текста за какво иде реч. На тази попаднах след голямо търсене. Аз много харесвам песните на Мурат Боз. Разрових се из неговите и я намерих. Това е най-новата му песен в дует с певицата Гюлшен. Много ми хареса и викам - тази ще е ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бърза е, ритмична, страхотна - ето ти линка. Има и превод ...
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.vbox7.com/play:8f38bb5906

# 57

Скрит текст:

Габи, много се радвам, че клипът ми ти харесва! Аз също често си го пускам отново и отново. Постарах се моментите да паснат с песента, поне в общи линии. Смятам, че се получи много добре. Мурат и Лейля са супер готини и сладки. Не мога да им се нарадвам ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts txtloves lovekiss

Колкото до песните! Истината е, че винаги е голям зор докато избера някоя подходяща, за клиповете, които правя. Търся, търся - после гледам горе долу ако има превод на текста за какво иде реч. На тази попаднах след голямо търсене. Аз много харесвам песните на Мурат Боз. Разрових се из неговите и я намерих. Това е най-новата му песен в дует с певицата Гюлшен. Много ми хареса и викам - тази ще е ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бърза е, ритмична, страхотна - ето ти линка. Има и превод ...

http://www.vbox7.com/play:8f38bb5906

Роси , благодаря ти много за песента! Heart Eyes Hug Наистина Мурат Бьоз има уникални песни! Heart Eyes Heart Eyes
Казвам го и за пореден път - клипчето е просто прекрасно! Heart Eyes Heart Eyes

# 58

Роси, клипът ти е чудесен. Личи, че си се постарала. БРАВО.

Много ти благодаря! Радвам се, че ти харесва ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 59
Габи, благодаря ти за прекрасната снимка на Гамзе! Двамата с Муратхан са толкова сладки. Много им се радвам ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Гамзе пусна още една снимка днес. Тук е с друго детенце. Много е готина ...

Общи условия

Активация на акаунт