Хотелите във Велинград - 6

• 79 087
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Вчера се завърнахме от хотел Маркита за 5 нощувки .Стая 98- партер. Много сме доволни от всичко в хотела.

# 46
  • Където ми покаже сърцето
moni03 ,с ваучер ли ходихте и как е храната?Благодаря!

# 47
Не бяхме с ваучер, а директно чрез хотела си запазихме места. Не мога да се оплача от храната, поне от това , което ние си поръчвахме. Двойна стая лукс-70 лв. За 5 нощувки ни направиха десет процента отстъпка- 315 лв за 5 -те нощувки със закуска.

# 48
Селект мисля,че няма външен басейн, гледах го обстойно,щяха да го снимат в сайта им. Иначе има ваучери, ама без басейн...

# 49
  • София
Здравейте! Пиша от Роял спа, в момента сме тук втори ден с ваучери със закуска и вечеря по 60 лв на човек, срещу още 9 лв се обядва при желание. Очарована съм от всичко е слабо казано. Имам база за сравнение с Гранда, Макси и Олимп. За момента Роял спа печели първо място. Толкова много басейни и толкова огромно СПА според мен няма в другите изброени хотели. За храната няма да мога да ви я изброя, има от всичко свежо вкусно и качествено. Персоналът е любезен и усмихнат. Чисто е навсякъде, басейните са чисти също.

# 50
  • Някъде на юг
Здравейте и от мен! Чета ви от началото на тази тема. Забелязвам, че основно се пишат отзиви за спа хотелите. Има ли тук четящи, които са посещавали хотели във Велинград от по-нисък ранг, така да се каже, две, три звезди. Тъй като не всички могат да си позволят по-така, на този етап. Ще ви съм благодарна за мнения, отзиви.   bouquet

# 51
Здравейте! Пиша от Роял спа, в момента сме тук втори ден с ваучери със закуска и вечеря по 60 лв на човек, срещу още 9 лв се обядва при желание. Очарована съм от всичко е слабо казано. Имам база за сравнение с Гранда, Макси и Олимп. За момента Роял спа печели първо място. Толкова много басейни и толкова огромно СПА според мен няма в другите изброени хотели. За храната няма да мога да ви я изброя, има от всичко свежо вкусно и качествено. Персоналът е любезен и усмихнат. Чисто е навсякъде, басейните са чисти също.

Как е водата в басейните, подходяща ли е за съвсем малки деца? Има ли детска площадка или занимания за децата?

# 52
zam, за кой хотел се интересуваш?
Аз лично съм била в Аура и Елбрус преди няколко години и според мен и двата стават...

# 53
Момичета, имате ли представа дали някъде във Велинград има тенис корт?

# 54
Момичета, имате ли представа дали някъде във Велинград има тенис корт?

Във Вита със сигурност, в Акватоник и Селекта мисля, че също има.

# 55
Много, много благодаря  Grinning

# 56
  • в края на града
Запазих за Свети Спас, не че имах избор, в последния момент никъде нямаше места... Ако някой има отзиви от там, ще съм много благодарна. Знам, че басейнът е вътрешен, четох, че е малък и е скъпо... Интересува ме, много ли е далече от града? Може ли да се иде пеша (до центъра), или трябва с кола? И всякакви отзиви, ако някой е бил наскоро Simple Smile

# 57
  • Резерват "Северозапад"
Св.Спас е много далече от центъра на града, хотелът е извън него. Без кола може да се стигне лесно до Клептуза. Там има и места за хапване.  Много надценен хотел, според  мен Peace

# 58
  • София

Как е водата в басейните, подходяща ли е за съвсем малки деца? Има ли детска площадка или занимания за децата?

Има басейни с топла вода и за бебета включително, и външен и вътрешни. Има занимания за деца вътре видях на етажа пред ресторанта, има служител който ги занимава. Отвън - не съм гледала, че не водя дребни.

# 59

Има басейни с топла вода и за бебета включително, и външен и вътрешни. Има занимания за деца вътре видях на етажа пред ресторанта, има служител който ги занимава. Отвън - не съм гледала, че не водя дребни.

Благодаря и весела почивка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт