Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, шушулката се развива перфектно, даже май ми личи, но аз май се заразих с някакъв вирус. Нямам температура, само хрема и леко гърлото ме наболва. Ям мед и пия чай с лимон.
Муцуни успокох се, така ме притесни с тази амниоцинтеза...
Веспова чакам новини!
Бебеланче, замразявай щом няма да има трансфер, никога не се знае
Браво на slunce i luna, ако имаше повече жени като нея...

# 256
Здравейте, момичета кокичета! Честита цветница и сбъднати мечти ви пожелавам в навечерието на най-светлият празник, Великден!
Виждам, че и донорка се е включила, поклон за постъпката и!
Благодарение на жени като теб се сбъдва най-съкровеното ни желание!
Успех на всички в трудната борба!

# 257
Здравейте, някой няма ли да ми отговори ей така за подкрепа! Simple Smile
Казаха, че по-лесно ще става, но аз си вися в банята.
Лилиберта, подозирам, че си имала имен ден. Да се свети името ти.
Завиждам ви за леката бременност... Simple Smile

# 258
Привет и от мен. Петалек при всеки е индивидуално, аз имах неразположение само в началото. Имах приятелка, на която през цялата бременност и ставаше лошо. Първите три месеца е най - тежко, после краката отичат, кръста боли и така цял живот... Simple Smile
Не се плаши, всичко си заслужава.
мамаивана, благодаря за хубавите пожелания, присъединявам се към адмирациите за донорството.
Мицуни, по здравословни проблеми, но не ми се влиза в подробности.

# 259
Милички, скоро ще вляза в 5ти месец, не мога да повярвам колко бързо тече времето.
Петалек, жал ми е за теб, но стискай зъби Simple Smile и скоро ще се оправиш. На повечето след третия месец им минава.
Бебеланче колкото и да се шегува е права, родителството е за цял живот, а с него и притесненията, но и най-големите радости.

# 260

Милата, толкова ли е тежко положението, нищо ли не помага.  Sad
Мерси за поздрава,  имах имен ден, мъжът ми ми подари огромен букет от лалета.
Малко е рано, но аз да попитам с какво да си мажа коремчето, да не ми се получат стрии.
Муцуни сигурно си огромна сравнение с мен.

# 261

Здравей, Петалек, искам да ти кажа да  спреш да се оплакваш! Всички тук мечтаем да ни е лошо по тази причина. Не искам да съм груба, но малко прекаляваш.

Лилиберта, казват, че било добре да се мажеш с преварен зехтин.
Муцуни стискам палци до края да се чувстваш така и да няма проблеми.
Бебеланче първи път, но с летящ старт.
Прегръдки и стиснати палци всички да успеем.

# 262
Здравейте и се извинявам ако съм засегнала някой. Знам колко е болезнена темата, но споделям за съвет и така ми олеква. Сигурно е егоизтично, но неволно, без умисъл го правя.
Прегръщам ви и желая на всички успех.   bouquet

# 263
Здравейте, идвам да ви пожелая весело посрещане на Великден!
Петалек, постепенно отшумява гаденето. Избягвай силните миризми и храни. Мен ме дразнеха парфюмите и  ароматизатори.
Радвайте се на щастието на другите, така и вие ще получите от него.
Пътят е труден и всяка от нас го е изстрадала по свой начин, но си заслужава всички болки и мъки, през които минаваме.
Желая на всички още веднъж весели празници!   bouquet

# 264
Привет и от мен.
Да, трудно е, но аз искрено се радвам на всяка успяла и стискам палци всички да се наречем майки.
Петалек, не е егоизъм, напротив чувствай се свободна да споделяш и на мен ми олеква като си представя живота, който расте във вас.
Коташки и теб те разбирам, подтиснала си се, и аз бях така.
Мили момичета, нека този светъл празник ни донесе усмивки и сбъднати мечти!

# 265
Честит Великден, мили момичета! Желая на всички здраве, обич и топлина в семействата!

# 266
Здравейте и честит Великден и от мен! Да сме здрави и силни за да можем да понесем и радости и неволи. За съжаление не мога да се похваля с положителен тест, но това е живота. Тежко е, но продължавам да се боря.

# 267
Здравейте и честит Великден! Най - накрая и времето се усмихна.
Мила Петалек, мъчно ми е за теб, но не губи вяра. Няма обяснение защо не се получава, когато си направил всичко както трябва. Не губи време в терзания, с нищо не помага, остави неуспеха в миналото и гледай напред.
Успех мила!   bouquet

# 268
Петалек, ужасно е,  не съм го изживяла и сигурно не ти се слушат приказки, но имаш подкрепата ми. Много чета по темата и стигам до извода, че е божа работа. За първата ми бременност, някои лекари бяха скептични, а си забременях по естествен път, сега съм без тръби и се налага ин витро, но искаме второ дете и съм готова на всичко. Понякога не ме разбират и ми казват, че съм луда да се подлагам на това напрежение, но желанието за деца не се измерва с бройка.
С каквото мога съм готова да ти помогна.
Горе главата и следващия път вярвам, че ще е успешен!

# 269
Petalek, знам как се чувстваш, минала съм по този път. Не се обвинявай и самосъжалявай, а се съсредоточи към следващия опит. Ако се налага можеш почивка да си дадеш, но не те съветвам.
Прегръщам те мила и дано следващия път всичко да е както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт