Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 360
Да, не е рядкост за съжаление.

Благодаря, kotashki, вече се усещам, че съм много по спокойна   bouquet

# 361
Luchita_K, никой не е застрахован и хиперстимулация може винаги да се получи. Въпросът е да те следят и да се вземат адекватни мерки при проява, а не да се неглижират симптомите. В това отношение може да си абсолютно спокойна с Баев.

Бебеланче как са нещата при вас. Има ли развитие...  Hug

# 362
Luchita_K, никой не е застрахован и хиперстимулация може винаги да се получи. Въпросът е да те следят и да се вземат адекватни мерки при проява, а не да се неглижират симптомите. В това отношение може да си абсолютно спокойна с Баев.

И моето проучване води до тези изводи...

мамаивана, странно е положението, не са сигурни дали е шарка или нещо го е ухапало.
Обрива му не е характерен за варицела, не са се появявали нови пъпки, не го сърбят,  няма температура, педиатъра му не е убеден и сега го следим... Simple Smile

# 363
  • Sofiq
Мерси за отговорите момичета, но сме в началото и си питам. Д-р Баев е подробен, даже бих казала обстоятелствен в обясненията си, но реших и вас да ви питам. Утре сме на преглед и ще се срещнем и с ембриолога Дойчев.

Бебеланче, радвам се, че детето ти се оправя, по това, което казваш според мен не е шарка.
Аз я карах на 20г., имах пъпки в гърлото и по цялата глава, един от най - неприятните ми спомени...  Sad 

# 364

И моето проучване води до тези изводи...

мамаивана, странно е положението, не са сигурни дали е шарка или нещо го е ухапало.
Обрива му не е характерен за варицела, не са се появявали нови пъпки, не го сърбят,  няма температура, педиатъра му не е убеден и сега го следим... Simple Smile
Бебеланче, свърза ли се за всеки случай с Баев за съвет?
Така описано, не мисля, че е варицела наистина.

Аз се успокоих, но да ви се оплача кръвното си го чувствам като 50 на 10  ooooh!

# 365
Бебеланче и на мен не ми прилича на шарка, обривите трябва да са по корема и главата, по това което казваш е съмнително.  newsm78

Муцуни от времето ще да е, и аз се чувствам така.  Краката отичат ли ти, последните два месеца  носех с два номера по-големи обувки.  Hug

Luchita_K, не се притеснявай да питаш, тук сме за да се подкрепяме... Simple Smile

# 366
Дами   bouquet Hug

Бебеланче, не е шарка, да знаеш  Peace

Mucuni
, това усещане е от жегите. И моето играе без да съм в твоето прекрасно състояние Simple Smile

Да дам отчет аз. С ММ понеделник отиваме в клиниката на консултация. Много искам вече да изградим план  Rolling Eyes

Хубав ден ви желая   bouquet

# 367
Бебеланче и аз да потвърдя, че това не е шарка, така че спокойно, можеш да прекратиш карантината! Simple Smile

Мицуни, дръж се, много мина, малко остана...  Hug

Luchita_K, хиперстимулация най - често се проявява при поликистозни яйчници, но ти нямаш такъв проблем, а и да имаше д-р Баев обръща специално внимание и не предприема излишни рискове.

# 368
Да Simple Smile Благодаря ви   bouquet

mamaivana, краката не мога да си ги позная, но ще търпя, къде ще ходя след всичката драма до момента съм на финалната права! Благодаря за подкрепата от сърце   bouquet

# 369
Здравейте, не смеех да кажа досега, но утре съм на пункция.
Баев казва, че и трансфер ще има, FSH  е в норма, прогестерон, ЛХ, естрадиол също, лигавицата не е тънка, но не смея да се зарадвам, стискайте палци!  Praynig

# 370
Баев казва, че и трансфер ще има, FSH  е в норма, прогестерон, ЛХ, естрадиол също, лигавицата не е тънка, но не смея да се зарадвам, стискайте палци!  Praynig

Ех, толкова се радвам за теб коташки!  Hug
Стискам палци, всичко ще бъде наред!  Praynig

# 371
Kotashki, стиснати палци да няма проблеми! 
Хубави яйчица да съберете и трансфер да има! Praynig

# 372
Леле, kotashki, и си траеш Wink
Ще стискаме много силно да има много и прекрасни яйцеклетки   bouquet

Днес с този дъждец и прохлада мога да се насладя с пълна сила на седмия месец  Laughing

Дами, хубав уикенд от мен и утре ще гледам да мина да видя kotashki какво ще разкаже  Peace

# 373

Юпи, браво коташки, дойде и твоя ред!  Hug Hug Hug
Стискам палци, успех!  Praynig

# 374
Здравейте, момичета!
Минавам да провера как сте.
Коташки надявам се да е минало без проблеми мила, чакам новини!  Praynig
Муцуни, така е, не се става лесно майка…  Hug
Бебеланче, какво стана, размина ли се карантината?

Общи условия

Активация на акаунт