Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 390
Коташки, мила стискам палци и след 9 месеца да гушнеш рожбата си.
В един ден сме били в клиниката, аз бях в късния следобед и чух как бие сърцето на шушулката ми,  Hug по време на прегледа д-р Баев ми каза, че ако не е бил убеден, че имам голям шанс този път е нямало да направи трансфера. Освен че е професионалист, има и  голямо сърце...
Мисля, че и при теб е така!
Сега си почивай и само положителни емоции!  Hug

# 391
Привет мили момичета!
Благодаря отново за подкрепата и хубавите пожелания!
Трансфера мина и мисля, че 10-ти юни е великолепна дата за зачеване.
В началото бях притеснена, но Баев умее да предразполага, инплантира 2 ембриона защото за съжаление третото беше спряло развитието си.
Вкъщи съм си и си почивам, нямам болки, нали е нормално.

Браво kotashki, само така!  Hug
Всичко е нормално, само чудото да стане, стискам палци! Praynig

# 392
Коташки, стискам палци всичко да е наред!  Praynig
Зареди с търпение, че двете седмици ще ти се видят като 2 години, не си прави излишни тестове, а си вземи хубава книга и се отдай на почивка.

Ивана, страхотно мила, дано и аз тази година  имам шанса да чуя сърчице, зареждаш ме с  позитивна енергия!  Hug

# 393
kotashki , прегръдки, този път е станало, ще видиш! Аз съм известна орисница.   bouquet

Ивана, прекрасен е този звук, музика за ушите, а после като почне да рита...  Hug

Vespova, знам колко е трудно, но всичко си заслужава. Хубаво да си починеш, отърси се от негативните емоции и с нови сили да продължиш!  Hug

# 394
Благодаря, mucuni, пътят е дълъг и трънлив, но не съм се обезверила, просто ми е мъчно...
Имам пълно доверие на д-р Баев и живот и здраве на есен, заредена и отпочинала продължавам борбата.   bouquet
Ти добре ли си, как ти се отразяват горещините.  Hug

# 395
Мерси момичета за топлите думи, голяма подкрепа сте ми!   bouquet
От вашите уста в божиите уши!  Praynig
Притеснено ми е, че нямам болки, а повечето имат, само тежест и леко придърпване усещам. 

# 396
Kotashki, предлагам ти да спреш да търсиш симптоми и да се отдадеш на почивка. Така само се напрягаш, това е индивидуален процес.
Спокойно, всичко ще е наред!  Hug

# 397
Здравейте мили момичета!
Вчера  си направих   тест, на който има изразителна втора черта. Simple Smile  Утре съм на кръвен  за да се потвърди, че съм бременна. Радостта е голяма, не мога да повярвам,  че успяхме от първи път!!!

kotashki, стискам палци и ти да изпиташ най - голямата радост в живота!  Praynig

# 398
Здравейте мили момичета!
Вчера  си направих   тест, на който има изразителна втора черта. Simple Smile  Утре съм на кръвен  за да се потвърди, че съм бременна. Радостта е голяма, не мога да повярвам,  че успяхме от първи път!!!

kotashki, стискам палци и ти да изпиташ най - голямата радост в живота!  Praynig

Честито Бебеланче!   bouquet  bouquet  bouquet
Лека бременност и здрав бебок ти желая!  Hug
Оправи ли се малкия, батко ще става!

# 399
Бебеланче, ЧЕСТИТО!   bouquet
Да ти е лека бременността и прекрасно бебенце на финала!  Hug
Наистина това е голям шанс от първия опит да се случи.

# 400
Здравейте мили момичета!

Честито, Бебеланче!   bouquet
Лека и безпроблемна бременност!
Да забременееш от първи опит ин витро е шанс, но говори и за професионализма на хората, които са направили това възможно.

# 401
  • Sofiq
Страхотно Бебеланче, спокойна бременност и здраво бебе!   bouquet
Зареждаща е тази новина.

Коташки, стискам палци и при теб да се получи!  Praynig

Ние ще започнем есента, лятото ще се отдадем на почивка... Simple Smile

# 402
Здравейте мили момичета!

Честито за изразителната втора черта!   bouquet
Лека бременност, желая голямо  ЧХГ!!!

# 403
Момичета идвам да докладвам, ЧХГ 163,30, много високо!
 Нормално ли е, много съм притеснена.

# 404
Момичета идвам да докладвам, ЧХГ 163,30, много високо!
 Нормално ли е, много съм притеснена.

Страхотно ЧХГ, коя седмица от цикъла си.  Hug
Следи  го  на два дни за да видиш как се увеличава! 

Общи условия

Активация на акаунт